Mitä elokuvia tekisit?

Seuraa 
Liittynyt5.11.2016

Mitä elokuvia tekisit jos menisit elokuva-alalle?

Suomi täytti viime vuonna 100 vuotta.

Kommentit (3)

Pallo
Seuraa 
Liittynyt5.11.2016

Tekisin elokuvan jossa kaksi ihminen rakentaa aikakoneen tavoitteenaan estää titanic-uppoamisen. Vuonna 1912 he siirtävät kaikki jäävuoret pois titanic:kin reitiltä ja tavoite on saavutettu. titanic ei upponut ja myöhemmin titanic:kiin lisättiin radiolaite jos titanic uppoaisi joskus.He luulevat että kaikki on hyvin mutta se ei olekkaan niin.historian kulku on muuttunut enemmän kuin he luulivat. Kansainvälinen jääpartio ei perustettu, SOLAS-sopimus tehtiin vuonna 1918, radiolaitteiden käyttö nousi vasta vuonna 1915, Titanic:kkin sneitsymatkalla ollut matkustaja esti Sarajevon laukaukset pidättämällä Gavrilo Princip:pin saatuaan selville hänen aikomuksenaan ampua Frans Ferdinand:in sekä hänen vaimonsa eli ensimmäistä maailmansotaa ei tullut ja venäjän keisarikunta ei ole hajonnut mutta on nykyään tasavalta, Itävalta-Unkari hajosi vuonna 1943 ja tuli Unkarin neuvostotasavalta, Jugoslavian kommunisminen liittotasavalta ja Tsekkoslovakia, toinen maailmansota tuli siihen aikaan kuten piti,saksan keisarikunnan vallan kaappasi Adolf Hitler, Supervalta-asemassa oleva Venäjän keisarikunta ja muut liittoutuneet valloittivat Natsi-saksan, länne ja idän suhteet ei kiristyneet joten Iso-Britannia, Venäjä, Yhdysvallat ja Ranska hallitsivat saksaa yhdessä.Toinen heistä tahtoo että he eivät olisi koskaan rakentaneet aikakonetta mutta toinen taas pitää siitä todellisuudesta missä he ovat.lopulta eivät olisi rakentaneet aikakonetta toivonut hyväksyy heidän tekemästään todellisuudesta.

----------------------------------

Mikä on mielipiteenne tästä juonesta?

Suomi täytti viime vuonna 100 vuotta.

TaaviTurisija-11488
Seuraa 
Liittynyt24.7.2015

Jos ajatus on että saisi tehdä minkä tahasa elokuvan, niin Karl Barksin tarinasta "Joulu karhuvuorelka" tulisi rouhea jouluelokuva, jos siihen vielä liittäisi toimintaosuudeksi Don Rosan tekemän jatkon ja alkuun vitseiksi Al Taliaferron talvisen strippiaiheen vuodelta 1947. Alkuintrossa laskeuduttaisiin pilvienläpi, minkä jälkeen nähtäisiin viittaus "Joka parhaiten nauraa..." tarinan aloitusruutuun.
Elokuva alkaisi arkisesti, aura putsaa Paratiisitietä ja vie kinokseen peittyneen 313 mukanaan, Aku herää Paratiisitieltä ja särkee herätyskellon, pojat nukkuvat vielä samassa huoneessa vuodesohvalla. Sitten aamutoimien jälkeen siirrytään aamiaiselle keittiöön joka on johdatus Taliaferron ja Karpin strippiin perustuvaan vitsiin. Harmi kyllä kohta olisi jouluaatto, mutta Akkojen viimeiset rahat hupenivat yllättävään Australian reissuun ja kengurun ylläpitoon kunnes Ankkalinnan eläintarha otti sen haltuunsa. Tämä on viittaus Ankkojen seikkailuun tarinassa "Aku Ankka kengurujen maassa" (toivottavasti meni nyt oikein). Onnekseen Ankat saavat yllättävän kutsun mystiseltä Roope-sedätä, joka Akuntodella äveriäs ja rikas eno. Niinpä he lähtevät viettämään joulua Karhuvuorelle. Roope on kuitenkin kutsunut heidät mökilleen nähdäkseen olisiko Akusta rahojen perijäksi sillä ankkavanhus tuntee itsensä tulleen vanhaksi ja raihnaiseksi. Tehdäkseen kokeestansa jännittävämmän, kartanoonsa vetäytynyt Roope pukeutuu karhuksi ja lähtee ykstyisautollaan kohti Karhuvuorta. Sillävälin Aku ja pojat ovat ottaneet yhteen karhuemon ja tämän poikasen kanssa, Roope saapuu aattoiltana mökkilleen karhupukuisena, näkee hän kuinka pojat telmivät pennun kanssa ja Aku nukkuu emon kainalossa takkatulen ääressä. Niimpä Roope säikähtäneenä lähtee itse vähin äänin pois ja lähettää autonkuljettajansa aamulla hakemaan Akun poikinern luokseen jouluaterialle. Ennen ateriaa, he kuitenkin pistäytyvät ensinautiolla rahasäiliössä, mutta päästyään perille joulupukeiksi pukeutuneet karhukopla puuttuu peliin varastaen Roopelta rahaa säkkeihin. Tästä kehkeytyy kutkuttava takaa-ajo jonka aikana Roope saa nuoruuden intonsa takaisin. Lopulta kopla saadaan kiinni ja Ankat siirtyvät Roopen kartanolle juhlimaan joulua. Toisin kuin aluksi, nyt Roope juhlii ja nauttii joulusta, sillä on Roope on tajuaa löytäneensä todellisen aarteen, joka on kaikista suurin: lähimmäisensä.
Tälläinen elokuva olisi tosi hauska tehdä, mutte enpä usko että sellaiselle tulisi lupaa Disney yhtiöltä saati alkuperäisiltä kuvakäsikirjoittajilta, eli Al Taliaferrolta, Bob Karpilta, Karl Barksilta ja Don Rosalta. Varsinkaan kun vain heistä Rosa on ainut elossa oleva. Ajatus olisi kuitenkin sama idea kuin Muumit Rivieralka tai Tintti ja Yksisarvisen salaisuus elokuvilla, eli tehdä sarjakuvasta elokuva sille uskollisena. Toinen mahdollinen elokuva kertoisi Atlantin pohjasta tulevaisuudessa kulkevasta hyperloop putkesta joka murtuukin mannerlaatojen liikkumisen seurauksena ja hyperloop juna jää matkustajineen jumiin merenpojaan. Lopuksi vain yksi matkusta selviytyisi elossa pinnalle.

San Theodoros kartta: https://ibb.co/hSBNSF
San Theodoros wiki: http://fi.valtiopeli.wikia.com/wiki/San_Theodoros?comments_page=1
- - - - -
Think and say the Hortense McDuck: "GLXBLT!"

Vallu
Seuraa 
Liittynyt9.9.2015

Tuo hyperloop putki tosiaan olisi jännittävä elokuva. Teenpä siitän tämmöisen "lyhyen juonen":

Atlantin alitse menevä Hyperloop putki on juuri valmistunut ja ensimmäinen junamatka lähtee New Yorkista Ranskan Nantesiin. Matka sujuu hyvin, kunnes mannerlaattojen pieni liike rikkoo yhden pultin putkesta ja alipainestettu putki romahtaa. Juna tormää hajonneeseen kohtaan huimalla vaihduilla ja kaikki edessä matkustaneet kuolevat. 9 ihmistä on junan takaosassa, paikassa, missä ilma alkaa huveta. Yksi matkustaja menee hulluksi ja yrittää surmata muut, jotta saisi itse kaiken ilman. Muut matkustajat surmaavatkin hänet. Yksi mies tekee...

Joku muu voisi jatkaa.

"Sana on kuin nuoli, lähetettyäsi se matkaan et voi saada sitä takaisin."
- Doran Martell (?)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat