Kauhutarina #1

Seuraa 
Liittynyt2.3.2017

Eli ihan tylsyyden takia julkaisen Kauhutarinoita joita harva sen kummemmin jaksaa lukea (no hate plz). Laittakaa mielipiteenne tarinasta ja seuraavan kauhutarinan aihe kommentteihin! (P.S. Tämä ei ole niinkään 'kauhu'tarina, koska tämä ei aiheuta ahdistusta tai pelkoa (ainakaan minulle))

Täydellinen videopeli

Olen kuullut huhuja pelikonsolista joka julkaistiin 90-luvun alussa. Se lupasi kaikista mukaansatempaavimpia pelejä joita pystyi vain kuvittelemaan. Se oli hyvin samankaltainen kuin Super Nintendo, mutta siinä ei ollut levyasemaa tai käynnistysnappia ja siinä oli vain yksi ohjain. Niitä valmistettiin erittäin vähän; vain viisikymmentä konsolia julkaistu. Ihmiset joille puhuin asiasta, muistivat konsolin lapsuudestaan ja mainitsivat vain yhdestä tietystä pelistä. Konsolille oli muitakin pelejä, mutta tämä peli, he sanoivat, oli täydellinen. Aidot grafiikat ja äänet, jopa nykytasoon verrattuna. Hauska sisältö ja laaja peliympäristö.

Se oli sellainen peli, jonka pelaamista kukaan ei halunnut lopettaa. Ihmisetjoita haastattelin huomauttivat jotenkin karkeasti, että vanhemmat vetivät heidät voimakeinoin pois pelin äärestä parin päivän pelaamisen jälkeen, ja heittivät konsolin roskiin. Olin kiinnostunut saamastani tiedosta, joten aloin etsimään lisää ihmisiä jotka muistaisivat tämän pelin.

Laitan loput kommentteihin, jotta ei mene liian pitkäksi julkaista :)

Piditkö tarinasta?
Niin ja näin
Niin ja näin
77.7%
En
En
22.2%
Kyllä
Kyllä
0%
Ääniä yhteensä: 9

Ankka tuli käymäähän

Kommentit (1)

Ankan Jönks
Seuraa 
Liittynyt2.3.2017

Etsin kaikkialta ihmisiä niiden lisäksi joille olin jo puhunut. Kuukauden kuluttua löysin kaksi henkilöä, jotka muistivat hatarasti konsolin ja pelin, mutta sain heidän muistinsa kirkastumaan, kun kerroin muilta henkilöiltä kuulemiani asioita. Huomasin, että heidän silmänsä kirkastuivat hieman täydellisen pelin muistosta, mutta molemmat heistä sanoivat, "Peli oli paljon muutakin,".

Parin päivän pelaamisen jälkeen, pelillä alkoi olla positiivisia psykologisia vaikutuksia; pelaaja kykeni olemaan ilman ruokaa ja vettä, sillä pelistä kerätyt tavarat eri tasoilla antoivat ikäänkuin tarvittavan ravinnon heille. Kun tätä jatkui muutaman päivän (he olivat pelanneet peliä taukoamatta jo viikon tähän hetkeen mennessä), he alkoivat tuntea kivun mitä heidän pelihahmolleen tuli. Kipu oli ensin pientä, mutta se alkoi kasvaa ja kasvaa sietämättömäksi ja pelin aiheuttama väsymys näkyi heissä. "Peli oli yhä täydellinen. Se oli parempi kuin voisi kuvitella," eräs heistä sanoi, mutta peli alkoi olla fyysisesti uuvuttava pelata, mutta lopettaminen oli mahdotonta. "Olin melkein päässyt erään tason läpi ja olin loppuvastuksessa, joka käytti piiskaa. Muistan yhä sen kivun kädessäni" Hän napitti paitansa hihan auki ja näytti kätensä ympärillä olevat arvet. "9 päivän pelimaratonin kuluttua vanhemmat tulivat kotiin ja huomasivat kuntomme. He veivät meidät suoraan terveyskeskukseen, ja kun palasimme sieltä, konsolit olivat poissa."

En kyennyt enää löytämään ketään muuta joka muisti konsolin tai pelin. Johtolangat olivat loppuneet siihen ja minulla oli kerättynä ainoastaan keskeneräinen kasa tietoja siitä, mistä voisin edes löytää yhden näistä konsoleista. Minulle jäi kuitenkin käteen epätietoisuuden tunne, ja minusta tuntui tarpeelliselta selata vanhoja lehtiartikkeleita noilta ajoilta. Yritin kaikenlaisia hakusanoja, ja se mitä viimeinkin onnistuin löytämään, oli järkyttävää. Hakutuloksena oli 15 erilaista tapausta joissa ihmiset oli löydetty menehtyneinä televisionsa ääressä, tämä samainen konsoli kytkettynä televisoon. Useimmat oli paloiteltuina, ja ruumiinavauksessa huomattiin, että heidän elimensä olivat tuhoutuneet täysin. Eräässä artikkelissa kerrottiin, että televisio kohisi ja rikostutkijat eivät saaneet käynnistettyä konsoleita. Paikalliset viranomaiset yrittivät ottaa yhteyttä konsolin valmistajaan, mutta yhtiön omistajan tiedot tarrassa paljastivat osoitteen, joka johti varastorakennuksen sivuille. Varastorakennus oli purettu 80 vuotta sitten.

Ja siinä se sitten olikin :) Toivottavasti tykkäsitte, vaikka itse en tästä niinkään pitänyt.

Ankka tuli käymäähän

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat