enemmän vanhoja tarinoita aku ankkaan!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ne on kyl tosi hyviä!

Sivut

Kommentit (74)

Vierailija

Onnkeksi on edes kuukauden klassiko Aku Ankassa. Viimeisin kuukauden klassikko oli "Koistisen paluu"

Barksit on todella hyviä! Niitä lisää.

Vierailija

Totta, vanhoja sarjoja voisi olla enemmän, muttei kuitenkaan liiaksi uusien kustannuksella. Joka numerossa voisi olla ainakin yksi klassikko. Tänne nettisivuille voisi vaikka järjestää jonkinlaisen lukijaäänestyksen, jossa voitaisiin vähän vaikuttaa siihen, mitä seuraavassa akkarissa julkaistaan.

Vierailija

Vanhoja sais olla enemmän, varsinki jatko-sarjoja. Aku Ankassa ei vaan julkaista uudempia kuin 1970-luvun sarjoja ja monet on jo joskus julkaistu uudestaan.

Vierailija

Jeppe93 kirjoitti:Vanhoja tarinoita haluaisin itsekkin nähdä lisää, kun näissä uusissa on alettu aika pahasti kierrättämään vanhoja juonia. Kyllähän niitä jonkun verran on jo uudelleen julkaistu mutta ne on pääasiassa Mikki Hiiren vanhoja salapoliisijuttuja.

Totta. Jokaises lehdes pitäis olla ainakin yks Barksin tai kumppanien tarina. En ees erota noitten uusimpien piirtäjien jälkiä toisistaan... Lisää vanhoja tarinoita! pikku vinkki toimitukselle;)

Vierailija

Vanhat tarinat on paljon pidempiä ja niissä on melkein jokaisessa Aku,Roope,Tupu,Hupu ja Lupu. Mut kyllähän ne jänniä on.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat