Tarina hukassa

Seuraa 
Liittynyt24.12.2013

Etsisin erästä tarinaa, jossa esiintyvät ainakin Roope-setä ja Tupu, Hupu ja Lupu. En muista sen nimeä, mutta siinä oli jokin sellainen juttu, että he jahtasivat junalla jotakin rosvoa, joka kulki resiinalla. Tämä rosvo ampui Roopen silinterin täyteen reikiä. Se on julkaistu joskus Aku Ankka -lehdessä Suomessa, mutta en muista edes vuotta enkä ole varma vuosikymmenestäkään. Ihmetyttää kyllä, että kaikkia tarinoita ei löydä, vaikka muistan selvästi, että jossakin puhekuplassa luki niin kuin olen hakenut. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Kommentit (4)

Raccoon
Seuraa 
Liittynyt21.12.2015

Tarinan nimi on Viimeinen juna Kultavaarasta, (Kultaa ja konnantöitä, englanniksi Mystery of the Ghost Down Railroad) Julkaistu akkarissa numeroissa 38-39 vuonna 1968. Lisäksi löytyy Minä, Roope-setä-kirjasta ja kirjasta Ankalliskirjasto 1: Rötös ja rangaistus.
Toivottavasti tästä oli apua.

omitti
Seuraa 
Liittynyt24.12.2013

Kyllä se oli tuo, mutta entäpäs tämä sitten? Tiku ja Taku kulkivat rautatietä pitkin, ja Taku näki kaukana pähkinäsateen, joka tuli eläintarhasta, ja Tiku ajatteli ensin sen olevan kangastus. Olisin tietysti voinut kysyä sen jo aloituksessa, mutta se muistui mieleen vasta myöhemmin.

omitti
Seuraa 
Liittynyt24.12.2013

Löysinkin jo tuon Tiku ja Taku -tarinan. Mutta ihan totta on tuo, että en löytänyt tuota ensimmäistä, vaikka laitoin hakuun puhekuplien tekstejä.

vaillatietoa
Seuraa 
Liittynyt27.4.2017

Moro. Täällä olisi myös yksi tarina hakusessa. Tiedot tarinasta on melko huonot mutta yritetään kuitenkin.

Eli Roope, Aku ja veljenpojat ovat tarinassa ja lisäksi valkoisia robotteja jotka eivät muistaakseni osannut sanoa muuta kuin "kappas, keppis". Tarina on mahdollisesti vuonna 85-89 tulleessa lehdessä mutta voi olla myös taskarin tarina. Sen enempää en valitettavasti muista. Soittaako kenenkään kelloja ?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat