Carl Barks-klassikko 4: Koralliluolan kummitus

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hieno tarina nämäkin. Kertokaa mielipiteenne tarinasta ja antakaa tarinalle pisteet. Omaarvioni tarinasta on että (tämäkin) tarina on ehtaa Barksia, eli huippusarja. Annan pisteitä 9½.

Kommentit (8)

Vierailija

Haluutteko lisätietoja? OKEI!!! Tarina valmistui vuonna 1947 ja Barks aikoi tehdä siitä väin kymmen sivuisen ´´irto-vitsin´´ keksimällä Akulle Uuden Ammatin. Lopulta tarina mutkistui 26 sivuiseksi seikkailuksi. Tieto vain niille jotka eivät ole lukeneet siitä! Tulen kyllä tänään vielä raportoimaan tästä.

Vierailija

Luin juuri mummilassa sen 1986 ilmestyneen liitteen varmaan 20:ttä kertaa ! Tarina on omasta mielestäni Barksin parhaimmistoa joten annan sille 9 1/2 !

Vierailija

Arvosanani yksiselitteisesti 10

Pidän sarjasta sen barksmaisen huumorin takia. Huumoria on, muttei ole liikaa, eikä tule sellainen olo että tämä on vain pikkulasten juttu. Tätä klassikkotarinaa jaksan lukea yhä uudestaan ja uudestaan, tosin oma kopioni on jo niin heikko että hirvittää...

r.k.s:n tietoiskuun lisäisin vielä sen, että Koralliluolan Kummitus on lukijoiden pyynnöstä tullut lisäliitteenä vuonna 1986. Tämä todellinen klassikko esiteltiin jo silloin klassisena Barks-sarjana. Eiköhän toivota Koralliluolan kummitusta julkaistavaksi "vielä kerran" liitteenä? ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat