Habbo Hotel

Seuraa 
Liittynyt3.6.2017

Tein nyt tämän topicin siinä toivossa että saisin omalta osaltani vähän autettua Habbo-hotel Suomea joka on pikkuhiljaa hiipumassa autioksi. Lyhyesti selitettynä Habbo on peli, jossa voit luoda oman hahmosi ja huoneen jonne voit ostaa tavaroita joko oikealla rahalla hankittavilla kolikoilla tai jokaisesta Habbossa käyntikerrasta ansaittavilla violeteilla kolikoilla. Lisäksi kamaa voi voittaa erilaisista kilpailuista ja vaihtaa muiden habboilijoiden kanssa. Habbon ideana on käydä eri habboilijoiden tekemissä huoneissa ja keskustella muiden kanssa aivan mistä haluaa. Lisäksi Habbossa on erilaisia minipelejä ja muuta kivaa. Äärettömän monipuolinen peli siis. Periaatteessa Habbo on pelkkä keskustelupaikka mutta käytännössä paljon muuta. Ja nyt takaisin itse topicin ideaan... Tein tämän topicin siksi, että saisin houkuteltua lisää porukkaa Habboon. Nykyisellään kun Habbo on niin "vanha juttu" ja on "noloa olla Habbossa" niin habboilijoiden määrä on vähentynyt todella paljon. Jos edes muutama tämän foorumin kävijöistä kävisi Habbossa edes kokeilemassa, se olisi jo suuri voitto koko Habbo-kansalle! ;-) Eli kaikki ihmeessä Habboon kokeilemaan sivulle habbo.fi, tai Habbon Android-sovelluksella joka löytyy play-kaupasta. Jos tänne kertyy muutama innostunut Habbossa kävijä, voidaan täällä myös alkaa sopia vaikka erilaisia kokoontumisia Habbo-Hotellissa, jutella omista Habbo-kokemuksista ja sensellaista. Nyt annan teille luvan haukkua minua kommenteissa noloksi habbojonneksi tai joksikin muuksi, mutta eniten ilahtuisin asiallisesta ja mukavasta keskustelusta aiheesta Habbo Hotel. :-)

Pelaatko Habbo?
Olen pelannut
Olen pelannut
46.1%
En
En
46.1%
Kyllä
Kyllä
7.6%
Ääniä yhteensä: 13

Of course it is happening inside your head , Harry, but why on earth should that mean that is not real? ~Albus Dumbledore~

Kommentit (1)

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Itse olen tehnyt habboon sata käyttäjää, mutta pelaan/pelasin (en pelaa kauheasti enää) enimmäkseen muita retrohotelleja, esim pro (lopetettu) ja swift (lopetettu) hotelleja, koska niissä raha oli ilmaista niin ei tarvinnut laittaa omaa rahaa peliin. Todella hyvä peli kuitenkin on/oli, kävin hotelleissa päivittäin ja tulin melko suosituksikin sivuilla.

Bu matn tarjima qilingan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat