Dead World RoPe (REBOOT!)

Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

DEAD WORLD - ROOLIPELI
Eletään vuotta 2017. Vaarallinen zombie-virus, joka alkoi 2016 marraskuussa, on tuhonnut ihmiskunnan melkeinpä täysin, lukuunottamatta pieniä rippeitä, jotka taistelevat hengestään ympäri maailmaa, yrittäen selvitä elossa tässä kuolleessa maailmassa.

- Pelaajat, ihmiset ja ryhmät -
Maailmassa voi olla - ja aika varmasti myös on - järjestäytyneitä ihmisryhmiä, jotka asuttavat tiettyä aluetta, tai vaeltavat ympäriinsä. Nämä ryhmät voivat olla joko hyviä tai pahoja. Pelaajien ryhmät muodostetaan niin, että pelaajat ovat samassa ryhmässä mikäli vain haluavat. Olisi kyllä roolipelaamisen kannalta suositeltavaa, että pelaajien hahmot olisivat samassa ryhmässä.
Pelaajien roolatessa juonta eteenpäin, matkalla voi tulla vastaan pelaajien niin halutessa/roolatessa ryhmiä, jotka eivät ole käytännössä kenenkään ohjaamia, vaan ne ovat osa etenevää juonta. Tällaisten ryhmien hahmot ja johtajat puhuvat/toimivat kenen tahansa sellaisen pelaajan vallan alla, joka on mukana samassa pelitilanteessa kyseisen ryhmän kanssa. Juoni etenee lopulta täysin pelaajien roolaamisien mukaan, joiden varassa riippuu ryhmien kohtalot ja sen sellaiset.
Pelaajat luovat roolatakseen hahmoja. Näille hahmoille kuuluu tehdä erillinen hahmolomake, ellei kyseessä ole vain satunnainen sivuhahmo, joka mainitaan tekstissä vain hieman. Tässä tulee hahmolomake, jonka voit kopioida ja liittää kommenttikenttään täyttääksesi sen:

Nimi: (Pysytellään englanninkielisissä nimissä)
Ikä: (13-60. Otetaan huomioon hahmon kypsyys, vahvuus ja sellaiset seikat hahmon ikään nähden. Ikähaarukka ei päde sivuhahmoihin)
Sukupuoli: (mies vai nainen)
Ulkonäkö: (esim. mitä pukee päälleen, minkä väriset hiukset, onko partaa, lyhyt vai pitkä, lihava vai laiha, jne)
Luonne: (Luonteen tulee sitten vastata hahmon käytöstä, joten mieti tarkkaan!)
Perhe: (onko isä, äiti, sisaruksia, isovanhempia? Perheenjäseniä voi ottaa mukaan sivuhahmoiksi.)
Entinen ammatti: (mitä hahmosi teki työkseen)
Aseet: (max. 2 asetta/hahmo)
Vahvuudet ja heikkoudet: (ei ylivoimaisia hahmoja, joilla ei ole heikkouksia!)
Muuta: (tähän tietoa, jota hahmostasi on hyvä tietää!)

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Sivut

Kommentit (30)

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

HUOM! Yksi osuus säännöistä unohtui. Samalla tulee vastaus kysymykseen pelialueesta!

- Elävät kuolleet -

Joka puolella kävelee eläviä kuolleita rähjäisine vaatteineen ja ulkona roikkuvine sisälmyksineen. Niitä kutsutaan joko kulkijoiksi, vaeltajiksi, eläviksi kuolleiksi tai joksikin muuksi, muttei zombieiksi (typerän kuuloinen ja kulutettu nimitys). He ovat olleet normaaleja ihmisiä, kunnes heitä on joko purrut kulkija, minkä seurauksena he ovat muuttuneet tai sitten he ovat kuolleet luonnollisesti. Pelimaailmassa jokainen, joka kuolee, muuttuu kulkijaksi, elleivät hänen aivonsa tuhoudu.

Elävät kuolleet kulkevat useimmiten laumoissa, mutta niitä voi kohdata myös yhden, kahden, useamman tai pienen joukon. Niillä ei ole mitään päämäärää, vaan ne vain ja ainoastaan haluavat syödä elävät ihmiset ja vaellella ympäriinsä.

Elävän kuolleen voi tappaa lävistämällä/murskaamalla sen aivot.

- Pelialue ja pelaaminen -

Roolipelaaminen ja tapahtumat keskittyvät Yhdysvaltoihin. Pelaajat eivät matkusta minnekään muualle, ellei erikseen sovita KAIKKIEN kesken. Kuten sanottu, tapahtumat keskittyvät Yhdysvaltoihin, mutta olisi suotavaa, että pelaajat siitä huolimatta olisivat samalla alueella pelin jännittävyyden ja etenemisen vuoksi.

Pelaamisesta ja säännöistä sen verran, että kuuluy käyttöytyä yleisten foorumin sääntöjen mukaisesti, sekä pelissä että pelin ulkopuolella. Pelissä toisen pelaajan hahmon vahingoittamiseen tai tekemisiin toisen pelaajan hahmon kanssa vaaditaan lupa, ja asia on pelaajien välinen.

Ei insta-winnausta, eli ääretöntä ylivoimaisuutta joka asiassa, eli esimerkkinä vaikka:

/Brad liiskasi koko satapäisen zombielauman yksin./

/Brad hakkasi Fredin (toisen pelaajan hahmo) kuoliaaksi./

/Fred löi Bradia voimakkaasti ainakin yli viisi kertaa, mutta tästä Brad ei piitannut./

Ja muuten, roolipelaus laitetaan / merkkien sisään, kuten esimerkistä näitte. Muu keskustelu jää sitten noiden merkkien ulkopuolelle.

Ei säännöistä enempää, uskon kaikkien tietävän ne ja osaavan käyttäytyä. Ei kun pelaamaan!

HUOM! PELIN VETÄJÄN VALTUUKSIN JULISTAN LÄHTÖKOHTAISEKSI ROOLAUSALUEEKSI NEW YORKIN OSAVALTION YHDYSVALLOISSA. SAADAKSENNE TIETÄÄ TÄSTÖ ENEMMÄN, KÄYTTÄKÄÄ APUNA GOOGLE MAPSIA.

PELIN ILOA!

Oma hahmoni tulee muuten myöhemmin. Myös prologit olisivat toivottuja. Eli mitä hahmollesi tapahtui juuri viruksen levitessä ja siitä, mitä hän teki tms. Tajusitte kyllä, vähänkuin lähtöroolaus menneisyydestä.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Raccoon
Seuraa 
Liittynyt21.12.2015

Nimi: Mark
Ikä: 25
Sukupuoli: Mies
Ulkonäkö: Laiha, pyöreät silmälasit
Luonne: Ujo
Perhe: Äiti joka keittää puuroa kotona
Entinen ammatti: Työtön
Aseet: Raketinheitin ja sotakirves
Vahvuudet ja heikkoudet: Hidas, heikko, huono hyppäämään, ampuu minne sattuu
Muuta: Kuolee todennäköisesti seikkailun alkumetreillä

Käyttäjä4445
Seuraa 
Liittynyt23.10.2016

Prologi, jos sellaista tässä kaivattiin? Viimeksi oli niille pyyntöä.

/"Sorruin taas", mies tunnusti ääni väristen. "Milloin tämä loppuu... ei se ollut minun vikani, vaimo jätti ja..." Miehen ääni haipui tyhjyyteen

Odotettuaan vastausta hetken Jace kohotti katseensa ärtyneenä. Hän asetti kätensä eteensä limittäin pöydälle, ele jota hän henkilökohtaiset inhosi, mutta jota potilaat tuntuivat pitävän rauhoittavana. Lakattu tammi tuntui viileältä käsien alla. "Tom, ei se sinun vikasi ollut", Jace myönsi.  "Me olemme alkoholisteja, se ei lopu ikinä." Latteuksia ja lisää latteuksia, niitähän minä teille toistelen... ei minun, ei sinun, ei kenenkään tulisi olisi täällä.

"Niin kauanko olitkaan ollut raittiina." Tom rohkeni jo hiukan hymyillä. "Viitisen vuottako se oli? Hit*nmoinen saavutus." Mies vihelsi. 

"Kaipa sen niinkin voi muotoilla." Jace tutkaili sormiaan hetken ja hieraisi partaansa. Hän vilkaisi kelloa ja kohotti kulmiaan suurieleisesti. "Mutta aikamme näyttää päättyneen, jos viitsisit pyytää Alicea kutsumaan seuraavan."

Tom sopersi jotain suostumuksen kaltaista ja poistui huoneesta. Jace kiemurteli tuolillaan hetken, kunnes lopulta asetti jalkansa pöydälle. Asento joka oli huomattavasti mukavampi kuin äskeinen, mutta jota ei asiakkaidensa edessä sopinut käyttää. Hetken odoteltuaan hän tunsi suuttumuksen kuohahtavan sisällään. Miksi hän oli palkannut sen saamattoman tytön? "Alice, tyhjästäkö odotat palkkasi saavan." Jace huikkasi käytävälle.

Odoteltuaan vastausta turhaan Jace ryntäsi käytävälle ja heti oven avattuaan, kääntyi takaisin ja sulki sen tyrmistynyt ilme kasvoillaan. Alice istumassa hajareisin Tomin päällä, pää tämän kasvoja kohti kumartuneena. Siellähän on meno kuin Woodstockissa, ei olisi niistä kahdesta uskonut. Mutta jokin Alicen asennossa oli vaikuttanut ennemmin uhkaavalta, jokin Alicen vaikerruksessa luonnottomalta ja jokin Tomin käden nykimisessä tuskaisalta.

Jace raotti ovea uudestaan ja kurkisti vastaanottoa kohti varovasti. Hitaasti leviävä verilammikko ympäröi Tomin, nyt kovasti elottomampaa ruumista. Puolet miehen kurkusta oli repeytynyt, tai purtu irti ja Alicen koristekynnet olivat jättäneet syviä railoja miehen kasvoille.

Alice kohotti yläruumiinsa lattiasta ja lähti hitaasti raahautumaan Jacea kohti. Naisen, paremminkin teinin, kasvot olivat värjäytyneet verestä jota näytti valuneen paidan etumukselle asti.

"H*mmetti, h*mmetti. Alice mitä sinä teit?" Jace aloitti, mutta vaikeni äkisti Tomin ruumiin alkaessa nytkähdellä. Tom, tai se mitä hänestä oli tullut, nousi kömpelösti ylös ja otti muutaman horjahtavan askeleen häntä kohti.

Jace katseli näkyä tyrmistyneenä, mies oli kuollut, mutta käveli. Se on zeta, Jace ajatteli pelsota kangistuneena. Ei se voi olla, mutta se on. Hän teki ristinmerkin, eleen jota ei ollut tehnyt vuosiin, eleen johon ei ollut uskonut enää turvautuvansa, ja juoksi.

Barbara barbaribus barbabant barbara barbis.

Koeviikko, pahoittelen poissaoloa.

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Bibliophile kirjoitti:
Nimi: Mark
Ikä: 25
Sukupuoli: Mies
Ulkonäkö: Laiha, pyöreät silmälasit
Luonne: Ujo
Perhe: Äiti joka keittää puuroa kotona
Entinen ammatti: Työtön
Aseet: Raketinheitin ja sotakirves
Vahvuudet ja heikkoudet: Hidas, heikko, huono hyppäämään, ampuu minne sattuu
Muuta: Kuolee todennäköisesti seikkailun alkumetreillä
Raketinheitin? Taitaa olla pikkuisen yliampuvaa (heh), joten jättäisimmekö kranaatit ja raketinheittimet ja tuollaiset pois? Erikoistilanteissa voidaan sitten katsoa tarkemmin. Olisihan se tylsää, kun joku lahtaa roppakaupalla zombeja raketinheittimellä :/

Muutkin voisivat ilmoittautua ja laittaa hahmoaan kehiin, oma inspiraationi hahmon suhteen ei ole vielä kehittynyt tarpeeksi.

Joo ja se prologi on ihan vapaavalintainen, itse ainakin tykkään mutta ei ole pakollinen

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

HUOM! Muokataan tuota ikähaarukkaa vapaavalintaiseksi. Mutta kaikki ovat sitten vastuussa hahmojensa luomisesta ja osaavat pitää järkevän asenteen.

Nimi: Cecilia Braithwaite
Ikä: 23
Sukupuoli: nainen
Ulkonäkö: Pitkät, mustat hiukset jotka usein auki ja joskus ponnarilla, musta auki oleva takki joka ulottuu vyötärölle ja takin alta paljastuu tummanharmaa toppi. Jalassa risaiset, tiukat farkut ja jalassa tiukat mustat saappaat.
Luonne: Päättäväinen, vahva ja ajoittain pitkävihainen. 
Perhe: Sisko, isoisä, äiti ja isä. Vanhemmat kuolleet mutta siskosta ei tietoa toistaiseksi. Isoisä kulkee mukana vanhan haulikkonsa kanssa.
Entinen ammatti: Kaupan kassaneiti
Aseet: Katkaistu haulikko, leveäteräinen keittiöveitsi
Vahvuudet ja heikkoudet: On opiskellut lukuisia kamppailulajeja ja on kouliutunut hyväksi tappelijaksi ajan saatossa. Ei omista voimaa niin paljon, mutta on älykäs. Luonteenpiirteet saattavat olla huonoja luonteenpiirteitä joissain tilanteissa.

Muuta: Isoisä on yksi asia mikä pitää naisen elämänhalun ja taisteluhalun yhä elossa. Cecilia tietää että vanhus ei pärjää maailmassa luultavasti pitkään, mutta haluaa uskoa. Isoisänsä tavoin on harras kristitty muttei tuo sitä esille juuri koskaan. 

Toinen hahmolomake:

Nimi: Connor Braithwaite
Ikä: 70
Sukupuoli: mies
Ulkonäkö: Vanha mies, jolla on harvat hiukset sivulla ja paljas päälaki. Ruskea, beigeillä ruuduilla kuvioitu villapaita päällä ja mustat, likaiset housut jalassa. Tallustelussa auttavat mustat nahkakengät.
Luonne: Elämänviisauksia jakeleva, huolehtivainen vanhus jolla on järki tallella. Jos jokin menee pieleen, Connor yrittää sen parhaansa mukaan korjata ja auttaa. Auttavainen, leppoisa ja kätevä.
Perhe: Poika (Cecilian isä), pojan vaimo, Cecilia ja Cecilian sisko. Connorilla on myös nuorempi veli nimeltään Gary.
Entinen ammatti: Eläkkeelle jäänyt historianopettaja
Aseet: haulikko Model 1887
Vahvuudet ja heikkoudet: Osaa erätaidot ja on taitava käsittelemään eläviä kuolleita. Ei kauhan vahva tai loista taistelussa.
Muuta: Eipä juuri

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Muistan tarkkaan kuinka ainakin 3 henkilöä ilmoittautui roolaamaan. Missä he ovat nyt? Käyttäjä4445 kyllä ilmoittautui ja Bibliophile myös. Käyttäjä ei kylläkään tehnyt lomaketta, ja lienekö Bibliophilen lomake edes vakavissaan tehty...en näe itse hupia ainakaan roolata hahmolla joka kuolee heti.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Käyttäjä4445
Seuraa 
Liittynyt23.10.2016

Jaa, tietysti sitten unohdin jotain. Tässä lomake, prologi kai edelleen voimassa. Onko nyt parempi?

Nimi: Jace Moore

Ikä: 35

Sukupuoli: mies

Ulkonäkö: Lyhyet ja mustat, reunoilta harmaantuneet hiukset. Siniset, risaiset ja likaiset farkut, repeillyt vaaleansininen kauluspaita, jonka käärityt hihat paljastavat alla olevan valkoisen tuhriutuneen pitkähihaisen paidan. Jalassa nahan väriset puolikengät.

Luonne: Ärtyy helposti, päättäväinen, "suojelee omiaan".

Aseet: SVD Dragunov -siviiliversio, rengasrauta.

Vahvuudet ja heikkoudet: Tuhlasi ammatistaan saamiaan rahoja metsästysharrastukseensa "rikas hammaslääkäri ammuskelee rauhoitettuja eläimiä", silti melko keskinkertainen ampuja. Kouluttamaton taistelija, ennemmin vahva ja innokas, kuin taitava. Omaa pieniä lääkärin taitoja koulutuksensa kautta. Päihteisiin, viinaan menevä.

Muuta: Liikkui jonkin aikaa osana suurempaa ryhmää, taustansa takia sai lempinimen "Doc". Toimi ryhmässä lääkärinä, puutteellisesta koulutuksestaan huolimatta.

Barbara barbaribus barbabant barbara barbis.

Koeviikko, pahoittelen poissaoloa.

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Raccoon kirjoitti:
Suunnittelin että hän joutuisi vaikkapa vangiksi.
Mikäs siinä!

Roolailen luultavimmin huomenissa

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Mix313131
Seuraa 
Liittynyt26.6.2016

Nimi: Goklayeh

Ikä: 25 vutta

Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: Pukeutuu perinteiseen intiaani asuun. Pitkä ja tumma hiuksinen.

Luonne: Järkähtämätön, mutta ottaa toiset huomioon.

Perhe: Elossa olevista ei ole tietoa. Vaimo ja tytär mahdollisesti elossa New Yorkissa.

Ammatti: Pankkiiri

Aseet: Heimon vanha jousi ja itse tehtyjä nuolia.

Muuta:

Goklayeh oli tullut New Yorkista tapaamaan heimoaan reservaattiin monen vuoden poissaolonsa jälkeen. Koko kylä oli tuhoutunut, osa teltoista roihusi edelleen tulessa ja alueella liikkui hänelle tuttuja kasvoja, mutta ne olivat vääristyneet, eikä muussakaan olemuksessa ollut mitään tunnistettavaa. Ollessaan isänsä teltan luona ja etsiessään perheen esineitä Goklayeh joutui saatetuksi huomaamattaan. Hän nappasi maasta isoisälleen kuuluneen jousen ja ampui sillä erästä lähestyvää kulkijaa otsaan, kulkija luhistui maahan, mutta vielä oli pari tusinaa jäljellä. Goklayeh raivasi tiensä ulos saartorenkaasta kirveellä, joka oli ollut erään kulkijan rinnassa. Autolla kaahatessaan pientä kurvittekevaa tietä hän melkein itki, mutta isän sanoin "hyvä soturi ei näytä tunteitaan",piti hän ne sisällään. Goklayeh suuntasi ajokkinsa kohti New Yorkia ulvottaen kumia. "tyttäreni, Vaimoni" parahti hän hiljaa ja pieni kyynel laskeutui hänen poskeansa pitkin.

Pahinta uusissa kirjoissa on se, että vanhoja ei ehdi lukea.
Opiskelemme historiaa oppiaksemme, että emme opi historiasta mitään.

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

/PROLOGI

Olipa kerran kaupunki. Kaupungista nousi savua. Sieltä kuului huutoa. Sieltä kuului mellakointia ja älämölöä, joiden seasta kuului yhä enemmän kiljahduksia. Se oli ottamassa valtaa tässäkin kaupungissa, se oli väistämätöntä. Linnun näkökulmasta voisi nähdä katujen olevan täynnä ihmisiä, joiden toimesta paikat ovat hajonneet ja muita ihmisiä makaa elottomana maassa. Samasta näkökulmasta voimme nähdä, kuinka ihmiset syövät toisiaan... ja ne jotka olivat vasta joutuneet ruoaksi, nousevat ylös vain syödäkseen ihmislihaa. Ehkä jopa ihmisten koiria. Heille kelpasi mikä tahansa mikä oli elollista alkuperää ja lihaisaa sellaista. Kaoottisen tilanteen voinemme jättää sivummalle, siirtykäämme seuraamaan erään vähäosaisemman kaupunginosan elämää, missä ei kaikki näytä olevan kunnossa. Siellä tilanne oli paha, ainakin eräiden viattomien ihmisten osalta.

"Oletko varma? Et siis tosissasi halua sitä? Älä meitä kuseta, ei me mitään eilisen teeren poikia olla, jokainen nainen haluaa sitä."

Miesporukka pesäpallomailoineen ja veitsineen nauroivat, kun nuorelta, pahasti rimpuilevalta naiselta revittiin housuja, ja vanhusta hakattiin maan tasalle vieressä.

"Cecilia..." vanhus ähisi mutta puheen katkaisi napakka potku.

"Isoisä!" Cecilia kiljaisi ja alkoi riuhtoa ja rimpuilla yhä enemmän, mutta miesten ote oli kuin paraskin umpisolmu.

"Voi Connor, Connor. Olisihan sinun pitänyt tietää, että tämän lähiön uudet päälliköt määräävät. Hallitus on kaatunut, poliiseilla on kiirettä. Armeija ei kansalaisia auta. Jos me jotain täältä haluamme, me sen otamme. Vanhasta miehestä tyttöineen ei ole vastusta. Katso nyt vierestä ja opi läksysi, kun pidämme hieman hauskaa lapsenlapsesi kanssa", yksi miehistä selitti.

Miesporukka nauroi ja osa joutui turvautumaan väkivaltaan, kun Cecilia ei meinannut taipua tuohon julkiseen nöyryytykseen. Juuri kun se oli alkamassa, nuori nainen potkaisi kaikkein herkimpään paikkaan lähestynyttä miestä. Tämän jälkeen Cecilia puraisi toista häntä pidelleistä miehistä kädestä ja sai täten riuhtaistua itsensä irti. Tämän jälkeen alkoi sellainen taisteluliikkeiden sarja, ettei paremmasta väliä. Nuoren naisen sulavat ja nopeat, voimaa täynnä olevat iskut osuivat joka äijään yksi toisensa jälkeen. Juuri kun Cecilia luuli olevansa turvassa isoisänsä kanssa ja meni auttamaan hakattua vanhusta, kuului klik. Cecilia pystyi tuntemaan pistoolin piipun ohimoaan vasten.

"Nyt sinä pikku letukka teit vihoviimeisen virheesi. Me emme sittenkään tee sitä normaalisti. Me teemme sen mahdollisimman kivuliaasti, ja lopulta päästämme sinut päiviltä", porukan pääjehu sähisi. "Mutta ensin lähtee äijän nirri."

Cecilia ehti kiljaista ein, kun samaan aikaan huoneen täytti lukuisten sarja-aseiden tulitus. Miesjoukko oli maassa, luodinmenevät reiät kehoissaan. 

"Täällä kersantti Gregor. Alue selvä, toistan, alue selvä", yksi juuri huoneeseen astuneista sotilaista puhui radiopuhelimeensa./

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Jaah, sivusto päätti sitten olla postaamatta toista osaani prologista.

Miten minusta tuntuu että tätä peliä on mahdoton edes jatkaa?

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Käyttäjä4445
Seuraa 
Liittynyt23.10.2016

/Jace Moore oli viettänyt viimeiset kaksi päivää rakennuksen kellarikerroksessa. Märältä mullalta ja homeelta haiseva ilma ja pienten vesipisaroiden tasainen tipahtelu olivat tulleet hänelle aurinkoa ja tuulta tutummiksi.

Jace oli nukkunut ja nähnyt unta, yksinkertaista unta, jossa hän oli inhoamassaan työssä, puhumassa potilailleen. Hän oli uneksinut ajasta ennen paniikkia ja otusten ilmaantumista.

Nyt hän oli kuitenkin hereillä ja tyytymätön. Heidän oli aika jättää pieni turvasatamansa, huone jonka nurkat ja hyllyköt joihin hän oli oppinut tuntemaan. Jace vilkaisi kumppaniaan nopeasti. Frank Tupelo, maavoimien korpraali, New Yorkin ja Philadelphian veteraani. Pituisekseen ruipelo ja kumaraselkäinen, harmaahiuksinen mies. Kolme ohutta arpea kulki vasemman posken yli. Monen sukupolvensa edustajan tavoin mies näytti ikäistään vanhemmalta, mies jonka Jace voisi luottaa turvaavan selustansa.

"Aiotkos vain seisoskella siinä?" Frank tiedusteli virne naamallaan. "Vielä päivä täällä ja kasvatan juuret, tai näännyn nälkään ennen sitä."

Jace huokaisi hiljaa ja kohotti kiväärinsä, "valmiina?"

Frank nyökkäsi ääneti ja avasi oven pistooli tiukasti edessään. Mies astui oviaukosta nopeasti ja pyörähti katsomaan oven muodostaman kuolleen kulman taakse. He olivat menettäneet toverinsa oven takana väijyneelle zetalle, eivätkä tekisi samaa virhettä uudemman kerran.

"No parempi, katsoa kuin katua. Vaikka tekeminen onkin usein katsomista tehokkaampaa." Frank veisteli tilanteen lauettua.

Jace ohitti heiton kädenheilautuksella. Pilvien välistä paistava aurinko sai hänet räpyttelemään silmiään. Pientä taloa ympäröivä vehreä puutarha tuntui pimeässä vietettyjen päivien jälkeen sokaisevan väriloistollaan. Se oli selvästi ollut omistajansa silmäterä, mutta nyt sen istutukset olivat villiintyneet ja aikanaan huolella leikatut pensaat kasvaneet yli rajojensa.

Jace havahtui luomuksestaan hitaasti, tuulen kuljettama ulvonta kertoi omaa kieltään planeetan nykyisistä valtiaista. Jace nykäisi samaan tilaan vaipunutta toveriaan hihasta. Kaksikko lähti puikkelehtimaan pensaiden ja puiden muodostaman sokkelon läpi, kunnes lopulta katosi syvemmälle metsään./

Puolustuksekseni sanon tämän: varoitin olemattomista taidoistani etukäteen...

Barbara barbaribus barbabant barbara barbis.

Koeviikko, pahoittelen poissaoloa.

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

PROLOGI OSA 2:

/Cecilia meinasi jo aloittaa sotilasryhmän kiittelyn, kun viimeisillä voimillaan lastenlastaan niin kovasti rakastava isoisä veti tämän taaemmas, piiloon kulman taakse. Hän kuiskasi Cecilialle:

"Cecilia... armeija on vihollinen. Sinun täytyy muistaa se. Kaikki muut ovat ensisijaisesti vihollisia paitsi minä. Uudessa maailmassa vahvimmat selviävät. Uuden maailman aikakausi on alkanut."

Cecilia katsahti isoisäänsä:

"Mitä tarkoitat?"

"Selitän myöhemmin sinulle tarkemmin", Connor kuiskasi ja jäi katsomaan valoa, joka laajeni ja lopulta pikkuhiljaa pienentyen katosi sotilaiden sulkiessa oven perässään.

Nykyhetki

Vanha mies asetti haulikkonsa olalleen ja pysähtyi katsomaan vastakkaiselle puolelle East Riveriä, tarkalleen Fort Totten Parkin puolelta jokea, Willets Pointin rannalta. Nuori nainen asteli hänen taakseen ja katsoi myöskin sinne oma haulikkonsa olallaan. Joen yli kulki autio moottoritie, nimeltään Throgs Neck Bridge. Cecilia katsoi isosisänsä Connorin takaa siltaa epäröiden, sillä häntä hyyti ajatus satojen autioiden autojen ohittamisesta. Autojen seassa saattoi - ja aika varmasti olikin - monia kulkijoita vaanimassa, josko joku pahaa-aavistamaton elävä ihminen sattuisi ohittamaan heidät. Yksi purema, ja ihmiset olisivat enintään vuorokauden päästä samanlaisia puolielämää eläviä, ihmislihaa syöviä hirviöitä.

"Isoisä, olemmeko todella menossa tuon sillan yli? Päästäksemme Throgs Neckiin? Emmekö voisi jatkaa pitämällä matalaa profiilia ja välttämällä keskuksia?" Cecilia kysyi.

"Kyllä. Kulkijalaumat ovat varmasti poissa silloilta, ja ainoat kulkijat ovat omiin autoihinsa kuolleita ihmisiä. Luota minuun.

Lähdetään", Connor hoputti ja alkoi viheltää jotain nuoruutensa iskelmäkappaletta heidän aloittaessaan kävelymatkansa joen toiselle puolelle./

Eli siis toivottavasti tapahtumapaikka selvisi kaikille. Google maps on erinomainen apu näissä.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat