Täsmentämispeli

Seuraa 
Liittynyt17.6.2014

Tämän pelin idea on otettu toiselta foorumilta ja "verbose"-meemiltä/vitsiltä. Eli pelin idea on, että sinun pitää laajentaa/tarkentaa yllä olevaa tekstiä.

Esimerkki:

Käyttäjä 1: Matti pesee hampaansa aamuin ja illoin.

Käyttäjä 2: Matti puhdistaa vedellä ja hammastahnalla hampaansa vuorokauden alussa ja lopussa.

Käyttäjä 3: Eräs ihmisolento, joka kulkee nimellä "Matti" poistaa likaa kahdesta vety- ja yhdestä happiatomista muodostuvalla yhdisteellä ja hampaiden harjauksessa käytettävällä seoksella, jossa on mitä luultavimmin fluoria suussa olevista puremiseen tarkoitetuista luutumista kaksi kertaa maan pyörähdyksen aikana akselinsa ympäri: auringonnousun ja aamupäivän välisenä aikana, ja auringonlaskun aikoihin.

Kun edellinen teksti tulee liian pitkäksi, seuraava pelaaja keksii uuden virkkeen/sanonnan/lausahduksen/tekstin. Sen ei tarvitse olla kieliopillisesti oikein, ja se saa sisältää murretta, slangia, puhekieltä tai jopa hymiöitä.

Aloitetaan tällä lauseella:
Robo avaa pelin :D

Tekemäni, Valtiopelin innoittama englanninkielinen foorumi:
http://gameofnations.freeforums.net/

Kommentit (5)

Mix313131
Seuraa 
Liittynyt26.6.2016

Käyttäjä, joka tunnetaan nimellä Robo vihkii uuden pelin käyttöön.

Pahinta uusissa kirjoissa on se, että vanhoja ei ehdi lukea.
Opiskelemme historiaa oppiaksemme, että emme opi historiasta mitään.

Lubu7
Seuraa 
Liittynyt26.10.2011

(Onpas hauska idea)
Henkilö joka tunnetaan internetin "akuankka.fi" -sivustolla nimellä Robo ottaa kyseisellä sivulla keksimänsä täsmentämispelin käyttöön.

Robo
Seuraa 
Liittynyt17.6.2014

Tämä ihminen, joka tunnistetaan Internetiksi kutsuttavan julkisesti saatavilla olevan maailmanlaajuisen tietoverkon sivustolla nimeltä "https://www.akuankka.fi" nimimerkillä "Robo" ottaa niin sanotun "Täsmentämispelin" tällä Internetin sivustolla nimeltä "https://www.akuankka.fi" käyttöönsä nähtyään vastaavanlaisen pelin ensin toisella Internetin sivustolla nimeltä "http://gdforum.freeforums.net/" ja pidettyään siitä.

Tekemäni, Valtiopelin innoittama englanninkielinen foorumi:
http://gameofnations.freeforums.net/

Lubu7
Seuraa 
Liittynyt26.10.2011

Tämä homo sapiens -ihmislajin edustaja, joka tunnistetaan Internetiksi kutsuttavan julkisesti saatavilla olevan maailmanlaajuisen tietoverkon animaattori Richard Lundyn luomaan sarjakuvahahmoon perustuvalla sivustolla nimeltä "https://www.akuankka.fi" nimimerkillä "Robo" ottaa niin sanotun "Täsmentämispelin" tällä Internetin sivustolla nimeltä "https://www.akuankka.fi" omaansa sekä muiden samalla internet-sivustolla vierailevien ihmislajin edustajien käyttöön nähtyään vastaavanlaisen pelin ensin toisella Internetin sivustolla nimeltä "http://gdforum.freeforums.net/" ja pidettyään kyseisestä täsmentämispeliksi kutsutusta ilmiöstä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat