Miksi minulle Ei TULE AAn eksraa?

Seuraa 
Liittynyt28.1.2018

Lopetin tuossa viime vuonna-17 AAni tilakseni , kun katselin että jo onkin Kallista! Ensi meni pojanpoikani AA porista sitten omaTäältä treelta! Mutta sitten jäi vielä tuo Ekstra ja Roopekin muistni mukaan EI SITÄ IHANKAIKKEAKERRALLA ETTEI TULE (mitä ne nyt olivat?TUNTEMUKSIA)

Kommentit (4)

Ankan Jönks
Seuraa 
Liittynyt2.3.2017

Onhan Aku Ankka kallis nykyään, mutta ei voi sanoa ettei mikää muukaan olisi. hinta nousee joka vuosi joka on sinänsä aika ymmärrettävää, sillä todennäköisesti Aku Ankkaa tilataan luultavasti paljon enemmän kuin ennen. Tuohan siis tarkoittaa, että lehden tuottaminenkin kallistuu. 

Ankka tuli käymäähän

Raccoon
Seuraa 
Liittynyt21.12.2015

Saattais johtua siitä, että Aku Ankka Ekstra on vain tilaajille suunnattu lehti. Roope-Setä puolestaan lopetettiin ja tilalle tuli Ankronikka-lehti. Tässä selitys kysymykseesi.

Käyttäjä11864
Seuraa 
Liittynyt28.1.2018

Niin Miksi Minulle Ei vieläkään tule Aan eksraa vaikka sen tilaus on voimassa 17.2-18 asti? irti sanoin kylla AAni mutten tätä ekstraani (jayttelin että jotain täytyy olla, etteitule Tuntemuksia, jos lopettaa liian äkkiä) OnkoSiellä ketään Vastuullista vastaajaa? ,vai onko kaikki AA ` ja töpeksimään ja piileksimänn ison talon lokeroissa ja toivovat Etteivät joutuisi Kiinni Ei muuta, kuin lippu Alaskaan kyllä se siitähelpottaa Olisikonhan Siellä viella ketään vastuullisthenkilöä,joka voisi tarkistaa tömän Homman jalaitta tilaukseni kuntoon tilaus numeroni on 246282339Hatanpäänkatu9A3 33900tre Kiitos etukäteen ja hyvääLoppuvuotta <sinullekin!ps.laitatko mailin .että yämä tuli perille 

Yst.Terv.

MarkkuMäkelä

makela

Hatanpäänkatu9A3

33900tre

markku1@gmail.com

A.N.K.K.A
Seuraa 
Liittynyt5.3.2016

Tämä foorumi on tarkoitettu käyttäjien väliseen keskusteluun. Me käyttäjät emme ole Aku Ankka -lehden toimituksesta. Emme me ole mitenkään vastuussa siitä, tuleeko Aku Ankka -lehti tilaajille, minulla itselläni ei ole mitään tekemistä koko lehden kanssa.

Tuosta ohjeesta voisi olla sinulle apua, löysin sen nettisivujen Palaute-osiosta:
"Ongelmatilanteissa ja kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa auttaa Aku Ankan asiakaspalvelu puh. 0203 31313 (avoinna ma-pe klo 9:00 - 17:00). Puhelun hinta on 8,8 snt/min. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. Myös jonotus on maksullista."

Ich heiße super fantastisch.
- Franz Ferdinand

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat