Carl Barks

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta Carl Barks on hyvä piirtäjä harmi vaan kun se on kuollut.Sen tarinat on huippulaatua kun sillä on niin hyviä juonia ja se osaa piirtää paremmin kuin moni nykyinen piirtäjä.Pitääkö joku muukin Carl Barksista?Tänne saa kirjoitella Carl barksista!

Sivut

Kommentit (24)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

barksisti kirjoitti:Carl Barks on paras piirtäjä/käsikirjoittaja. Tarinat on huippulaatua ja parempia kuin kenenkään nykyisin tekijän. Don Rosakin on kyllä hyvä...

Mahtava piirtäjä Carl Barks

Vierailija

Mä tykkään sen tarinoista varsinkin Juhlasarja-kirjoissa.Tykkään sen tarinasta Aku Ankan atomipommi ja Mississipin Kultataala.

Vierailija

ennen en tykänny Carl Barksista, mutta aloin lukea sen tarinoita ja nykyään Carl Barks on mun lempi piirtäjä.Carl Barks on paras!!!!

Vierailija

Carl Barks on hyvä piirtämään, käsikirjoittamaan ja keksimään hahmoja. Piirtäjänä hän silti tulee kakkoseksi ku Don Rosa on parempi, muuten hän on yliveto.

PuhuvaKissa-Uusi Puhuva Koira

Vierailija

Lainaus:
RE:Carl Barks

Ankka313 - 13.03.08 05:46 (ID 791)

carl barks on kyllä parempi kun don rosa.barks kuoli muistaakseni 1999,harmin paikka :( carl barks on lempipiirtäjäni,sen pitkät seikkailutarinat on ihan parhaita!!!!!!!!!!!!!

Se kuoli vuonna 2000!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat