Mitä kävisi, jos Teppo Tulppu ja Antero Luiru kohtaisivat?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miten he suhtautuisivat toisiinsa? Tulisiko heistä parhaat kaverit samanlaisen luonteen vuoksi vai vihamiehiä, koska kunpikin ovat niin negatiivisia ja ennakkoluuloisia?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Kynsilaukka2 on oikeessa. ois ihan mahdollista et ne rupeis kiusaamaan akua yhdessä ,mut voi käydä silleeki et niille tulee kinaa et kumpi on ryhmän pomo ja sen jälkeen ne ois viha miehiä. kuinka moni on samaa mieltä?

Vierailija

Ystäviä vai vihamiehiä. Veikkaisin vihamiehiä. Ehkä Tulppu riehaantuisi ennemmin koska hänestä ei ollut Akulle ystävää eikä Akusta hänelle ystävää. Ei heistä kyllä ystäviä tule lainkaan tarkoitan Anteroa ja Teppoa.

Vierailija

Luiru on joskus ollut=Tulppu, mutta nykyään kait 2eri henkilöä. Voi olla että herrat liittoutuisivat Akua vastaan..

Vierailija

Ne varmaan riitautuisivat ja sitte huomais olevansa samanlaisia ja rupeisivat ärsyttää Akuu niin että siitä tulis hermoraunio. Mut mitäköhä sitte kävis jos Akun toiselle puolelle muuttais se Antero?

Vierailija

Tai voi käydä niinkin, että he liittoutuvat Akua vastaan, saattaisivat tämän hermoraunioksi ja Aku muuttais pois ja lopulta Tulpusta ja Luirusta tulisi vihamiehet, eli käytännössä Antero tulisi Akun tilalle ja Teppo tappelis Anteron kanssa samaan malliin, kuin ennen Akun kanssa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat