Mitkä ovat turhia disney-hahmoja?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

vastatkaa

Sivut

Kommentit (93)

Vierailija

Tiedän, että eri mielipiteitä saa olla tai oikeastaan pitää olla, koska samaa mieltä olevat voivat joskus tylsistyttää keskustelun. Silti mielestäni Matami Mimmit sekä Ossian Ötökät eivät ole millään lailla turhia. Jos ei vaan tykkää niistä niin sitten ei tykkää, mutta millä tavalla ne ovat turhia? Taavi Ankka voisi olla oiekeastaan turha, sillä Ankkalinnassa on jo yksi paljon suositumpikin keksijä.

Vierailija

Minusta oikein turhia Disney-hahmoja ei ole, paitsi Ossian Ötökkä. Se ölliäinen ei anna mitään huvitusta, ja sarjojen lukeminen on kuolettavan tylsää.

Vierailija

Roope on hauska Roope setä auta zzzzz zzzzz zzzzz z z z Roope herää apua hirvi haija siitä sat au au au Roopeeeeeeeeeeeeeeeee sinä sat jälkiistuntaa Apuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa auta Aku sit annat kaikki Rahoja oke hahahahaa

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

No ei mitkään Disneyn hahmot oo turhia, kaikii on hyviä. Ajatelkaa nyt ku on pitkään pitäny miettii että minkälaisen hahmon tekis sitte ku sen keksii niin sitte se onkin ihan turha.Mun mielestä mitkään hahmot ei oo turhii hahmoja.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Nämä keskustelut tässä ovat turhia. Jokaikisellä on oma paikkansa Ankkalinnassa. On tyhmää sanoa Mikki on turha. Jos ei olisi Mikkiä niin silloin ei olisi muita hahmoja, joten kunnioitusta Aku Ankkaa tärkeämmälle Disney-hahmolle (ynnä muille hahmoille).

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat