(c0bb330e-2792-4b8a-a2f5-f28678b6c273) - c0bb330e-2792-4b8a-a2f5-f28678b6c273

Vierailija

Kuullostaa hyvältä.

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Se numerohan varmasti LOISTAA! Muistan kuitenkin tälläisen tapauksen kuitenkin AA44/03 jossa oli sekä Rosan kadonneen kirjaston vartijat että Barksin suihkukonenoita, joka oltiin sitä ennen taitu julkaista 30 vuotta 25 vuotta sitten vuodesta 2003. Olenko oikeassa? Ja mitä uusimman lehden Barks-osastoon kuuluu, ja jos se on julkaistu vuosina 1976, 1977 ja 1978 niin se on pettymys.

Vierailija

Uusin akkari oli tosi hyvä! Don Rosan sarjoja on mukava lukea, ja vaikka Aku ja Tulppu teki jotain yhdessä mikä on todella harvinaista ne ei silti unohtanu vuosien vihanpitoa, koska ne vaati aidan niitten välii.. (: Muuten miks Aku aina epäonnistuu joka tarinassa?

Vierailija

Kyllä ehdottomasti vuoden paras tulossa, eli unelmalehti, ankka313. En varmasti ole ainoa, joka semmoisen johtopäätöksen tekee.

Vierailija

Jeah, tätä lehteä odottelin jo tammikuussa. Auringon poika on Rosan parhaimmistoa enkä omista Sammon salaisuutta, joten tarinaa on tullut vähemmän luettua. "31-vuotta sitten" ei vakuuta, sillä kaikki Barksin tarinat ovat muutenkin kymmenien vuosien takaa, mutta, koska kyseessä on "Barks-klassikko" ja se on nähty "viimeksi" 31 vuotta sitten, en välttämättä ole koskaan lukenut sitä. Toivotaan näin, harvoin missään julkaisussa tulee enää Barks-tarinoita, joita ei olisi jo lukenut. Todellakin, vaikuttaa odottamisen arvoiselta lehdeltä.

Vierailija

Rosaa!? Vihdoinkin Rosa!!! Kaiken kukkuraksi vielä lisää jslkapalloa!!! Voiko parempaa akkaria ollakaan. Nyt meni yöunet.

Vierailija

Mahtavaa! Tosin lähdemme jo tänään Viettämään lomaa ja juhannusta Mummin ja Ukin luo, eikä sinne tule Aku Ankkaa, joten joudun ehkä odottelemaan jonkun aikaa, ennenkuin saan lukea Kyseisen Akkarin...Todella huolestuttavaa, sillä yleensä luen Akkarin heti kun saan sen käsiini. En keksi tähän mitään ratkaisua... Tänään on Tiistai, ja huomenna keskiviikko, joten silloin pitäisi Akkari postilaatikkoon matkustaa, mutta me olemme jo silloin n.74 kilometrin päässä postilaatikosta, enkä ehkä kylläkään jaksa niin pitkää matkka tulla postilaatikolle, mutta tietenkin voin yrittää...(Mahdotonta niin sanoakseni) Jos Don Rosaa ja Carl Barksia on luvassa, mikään ei ole mahdotonta! No, ehkä hyvällä tuurilla emme pääsekään vielä tänään matkaan, mutta se on vain 10-16% mahdollisuuksien rajassa. Kunpa voisin lukea sen jo huomenna(Sen Akkarin). 52-sivuiset Akkarit ovat aina täynnä yllätyksiä, ja niin on vissiin tämäkin akkari, koska siinä on Rosaa ja Barksia! Voi kunpa lukisin jo huomenna tuota jopa 100-101% hyvää Akkaria! Toivotan kaikille hyvää juhannusta ja kesälomaa! Terveisin ankkaetsivä.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat