Iso, Paha Susi Vesi kielellä ( AATK 342)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ihan uusi tarina Isosta, Pahasta Sudesta! Tarina oli mahtava, mutta oisin kaivannut mielummin possujen jahtaamista kuin pitsapelleilyä, mut tarina oli silti mahtava. Fecchin piirrosjälki sopii siihen tarinaan. oliks se teiän mielestä hyvä tarina?

Kommentit (13)

Vierailija

Muuten hyvä tarina,mutta possut oli siinä jotenkin kummallisia,varsinkin veli Ponteva.

Arvosana ois jotain 8:sin luokkaa.

Vierailija

Hyvä tarina oli, 8+. Pizzaidea oli mielestäni hyvä ja Fecchin piirrosjälki sopii susiin.Minun puolestani susitarinoita saisi tulla enemmänkin taskariin.

Vierailija

Joo erittäin hauska tarina. Varsinkin ilahdutti kun Laura Shaw ei ollut mukana käsikirjoituksessa. Muuten tarinasta olisi tullut erittäin huono ja umpisurkea. Fecchin loistavat piirrokset kruunasivat tarinan. Lisää tämmösiä!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jaa... Ei mikään paras Iso Paha Susi-tarina, muttei ihan huonokaan. En pitänyt tarinassa Fecchin piirrostyylistä, muta tarinan juoni oli hyvä. Annan tarinalle pisteitä 8+.

Vierailija

Se oli todella hyvä. Juoni oli uudenlainen ja ratkaisut nerokkaita. Henning Kuren johdatus tarinaan oli aika hyvä veto vaikkei sillä merkitystä ollut. Mikki ja Sepe veivät taskarin 342 parhaimpien tarinoiden sijat. Huomaa todella, että vaikka hahmo olisi kehno, niin tarinan laatua ei tule ennakoida eikä laskea hahmon mukaan. Minäkin opin sen viimeistään nyt. En aio enää koskaan ennakoida tarinoilta mitään. Mikki-tarinankin teki sentään Guido Martina. Sepe-tarinalle arvosanaksi 9-. Joka tapauksessa, Sepe ei kuulu taskareihin vaikka se saattaisikin nostaa sen laatua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat