Onko teidän lähimmässä kaupassa hyvä Aku valikoima?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eihän tässä ihan lähellä ole kauppaa koska asun maalla (Lähin kauppa on 10 km päässä), mutta lähistön kaks kauppaa, pienemmässä on hyvä valikoima mut isommasaa surkea! entä teil?

Sivut

Kommentit (85)

Vierailija

Lähin kauppa juu on siel jonkilainen valikoima mutten koskaan osta sieltä vaan Suomal.kirjakaupasta lähes kaiken.

Vierailija

Lähin kauppa on n. 5km päässä, jossa on ihan hyvä valikoima. Löytyy Roope-setä lehtiä, Aku Ankka lehti, Aku Ankka ristikkolehti, taskareita ja minitaskareita.

Vierailija

Mulla on lähimpään kauppaan matkaa n.150-200 metriä ja sieltä saan aina ostettua uusimman taskarin, ja sit sieltä löytyy aina pari jotain vanhempaa numeroa. Muutaman kilometrin päässä on toinen kauppa, jossa on todella hyvät valikoimat.

Vierailija

Meiltä lähimmälle kaupalle on noin 12km, ja ihan surkee valikoima, asun myös maalla, ja se on sellainen vanha ja pieni Siwa sekin kauppa...

Vierailija

Ja onha Hyvinkäällä paljon lisää kauppoja mutta ostetaan yleensä akkarit Prismasta,koska se on meidän vakio kauppa.

Vierailija

Lähimmällä kaupalla ei ole mitään akkarijulkaisuja, mutta kun menee 20km eteenpäin, sieltä löytää hyvällä onnella uusimman taskarin.. Sellaiseen kauppaan, missä on tosiaan kaikkia julkaisuja, on matkaa yli 40km.

Vierailija

ankkakonda kirjoitti:lähimmäisessä kaupassa ei myydä akuja ollenkaan joten saan mennä sellaiset 15 km kauppaan jos mielin ostaa akun

ja ei sielläkään mikään hyvä valikoima ole

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat