Kunnon piirretyt

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mielestäni Disneyn piirretyt animaatiot eivät ole enää ollenkaan niin hyviä kun silloin kun itse niitä katselin. Leijonakuningas, Aristokatit... nykyiset eivät yllä ollenkaan samalle tasolle. Disney kyllä julkaisee näitä vanhempia klassikoita DVD:lle, että pienokaiset niitä voisivat edelleen katsella, mikä on hyvä juttu. Mutta! Mitään uutta saman vertaista ei ole tullut.

Joten oma mielipiteeni on , että Disneyn kannattaisi ottaa mallia vanhoista kunnon piirretyistä animaatioista. Niissä vain oli sitä jotain mikä nykyisistä puuttuu.

Kommentit (9)

Vierailija

Leijonakuninkaassa on jo käytetty enemmän tietokonetekniikkaa, esim. gnu-lauman pillastuminen, mutta siinä hahmot ovat piirtämällä piirrettyjä. Nykyisin piirretyistä puuttuu se jokin, tunnelma minun mielestäni. Mikään ei ole parempaa kuin katsella VHS-kasetilta vanhoja piirrettyjä vuodelta miekka ja kirves, aina Lumikista lähtien. *haaveileva huokaus*

Vierailija

Täysin samaa mieltä! Nykyään piirrosjälki on huonompaa ja tarinaa eteenpäin vievä musiikki puuttuu. Elokuvista koetetaan tehdä vain hauskoja, joista ei ole muuta ammennettavaa kuin hyvät naurut yhden kerran.

Vierailija

Kenenkä mielestä kelmeri on hyvä käyttäjä?

Lisää tietoa kelmeristä

Ikä 10

Käy koulua nimeltä Kesämäen koulu.

Harrastaa partiota ja kuvataidekoulua.

Oikea nimi Aapo Kaijansinkko.

Luokka 4.a

Kesällä hän ei ole missään muualla kuin kesämökillä.

Vierailija

Vanhat kunnon Disney-klassikot ovat aivan ihania! Nykyään mikään elokuva ei yllä samalle tasolle. Pienempänä olimme siskoni kanssa kovia katsomaan näitä klassikoita, joten nyt niitä tuolla kaapissa onkin sitten tosi paljon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat