Barksin maalaukset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Osaisiko kukaan sanoa mistä saisi kopioita (lähinnä siis julistemuodossa) Barksin Ankkamaalauksista? Olen jo pitkään ihaillut varsinkin Barksin Roopeaiheisia akvarelleja ja haaveillut saavani jokusen seinälle, mutta ne kun eivät ole yleisimpiä kulttuurihistoriallisia teoksia niin niitä ei mistä tahansa julistekaupasta löydä. Netti olisi varmaan paras (ellei ainoa) mahdollisuus, mutta asiaan perehtymättömälle ei hirveän helppoa ole oikeaan kauppaan eksyä.

En edes viitsi puhua aidoista. Jos sellainen olisikin myynnissä, sen hinta olisi aivan liikaa opiskelijabudjetille :P

Kiitoksia etukäteen.

Kommentit (9)

Vierailija

Löysin Huuto.netissä selailessani västikkäin upean Barksin taulun. Se on aito ja Barksin singneerauksella varusettuna. Hinta on kyllä 325 euroa, mutta upea taulu.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

AKUHULLU97 kirjoitti:Enpä tiedä. Olisi minunkin mielestä kiva saada sellainen seinälle.

Älä muuta sano, sehän olis jo ihan mahtava juttu. :) Jep, mäkin haluaisin. ;)

Vierailija

mac ducky kirjoitti:Löysin Huuto.netissä selailessani västikkäin upean Barksin taulun. Se on aito ja Barksin singneerauksella varusettuna. Hinta on kyllä 325 euroa, mutta upea taulu.

Kyllä tosiaan sellaisia signeerattuja pienen painosmäärän tauluja on liikkeellä (netistä löytyy), mutta hinnat aina muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen euroon. Ihan nykyaikaisia perusjulisteita vain ei juuri sitten löydykään. Kävi mielessä olisiko Ankkalinnanäyttelyssä Riihimäellä ollut, mutta ei tullut käytyä.

Onkohan toivoa, että esim. toimitus lukisi viestiä..? Olisin suoraan kysynytkin sieltä, mutta en enää löytänyt netistä oikeaa paikkaa, mihin viestin lähettää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat