Mitä jos Milla tippuisi tulivuoreen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä jos Milla tippuisikin tulivuoreen, jolla hän monta kertaa on yrittänyt sulattaa Roopen ensilantin? Olisiko se hyvä vai huono asia? Minusta se olisi melko epä-hyvä asia. Siinä menisi Roopen yksi pahimmista vastustajista. Olisihan se Roopelle hyvä asia, mutta tuskin hänkään iloitsisi siitä.

Kommentit (14)

Vierailija

No, joshän oikeasti joutuisi tulivuoreen kai hän siitä kuolisi, turha aihe, tämmöisille turhille aiheille voisi olla yksi ja sama osio.

Vierailija

Nauraisin varmaan vedet silmissä lukiessani sellaista ruutua jossa Milla horjahtaisi ja tippuisi. Millalle ei silti saisi käydä niin.

Vierailija

millan maine ja milla olisi mennyttä. roope menettäisi vastustajan ja torjunta laitteet vanhenisi. menisi rikki ja sitten jos tulee toinen vastustaja tiiätte miten käy.

hihhuli
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No ensinnäkin Millalle ei koskaan kävisi niin , koska sehän on niitä Roopen pahimpia vastuksia... .Miettikäähän jos Roopen kaikille vihollisille kävis jotain...

esim.tippuis tulivuoreen tai jäisi auton alle...?

olisiko hauska lukea Aku Ankkaa sen jälkeen?Ei ainakaan mun mielestäni, sitä paitsi Milla selviäsi koska se on noita.

Vierailija

aika turha keskustelu... ja sitä paitsi ekaks roope riemuitsis, mut sit sille tulis tylsää, kun ei tarvii enää taistella millaa vastaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat