Kilpailu 2. Kuka keksii parhaimman hahmon. Samat säännöt kuin edellisessäkin

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

OKEI NYT Alkoi tämä kilpailu 2. Lykkyä tykö. Tekemis aika loppuu klo.20.00 ja äänestys alkaa klo.20.00 ja jatkuu huomiseen klo.12.00

Sivut

Kommentit (76)

Vierailija

äänestän _Aku Ankka_

Mutta mitä järkeä tehdä monta samalaista keskustelua voisit ihan hyvin tehä samaan aiheeseen uuden kisan!

Vierailija

Nanne kirjoitti:

Mutta mitä järkeä tehdä monta samalaista keskustelua voisit ihan hyvin tehä sa

maan aiheeseen uuden kisan!

On se selkeempi näin, koska sillon ei tarvi ettiä niitä uusia tarinoita aina tuolta keskeltä keskustelua. Vielä ehtii muutaman minuutin aikana äänestää. :)

Vierailija

idiotguy kirjoitti:

idiotguy kirjoitti:

idiotguy kirjoitti:ja tuli väärin toi lainaus tehtyä... Korjaan:

___Aku Ankka kirjoitti: tilanne:1.Ankkarock 2.Absoulil,idiotguy ja ___Aku Ankka___ 6.lohis,kynsilaukka ja ANKMOBIL96

ymmärtääkseni tilanne on: Ankkarock 2, Absoul 2, __Aku Ankka__ 1 ja idiotguy 2. Vai?

Ja muuten samat, mutta kynsilaukka2 1.

Nyt (nähtävästi lopullinen tilanne) vaikuttaa seuraavalta:

Ankkarock 2, Absoul 2, __Aku Ankka__ 2, kynsilaukka2 1 ja idiotguy 2. Täytyy siis vielä jatkaa äänestystä niin kauan, että joku saa vähintään kolme pistettä.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Täs on mun hahmo: Sen nimi on 156-651 ja se on kaukainen serkku karhukoplalle. Sen haaveena on iskee Egyptin omaan museoon ja varastaa kaikki arkeoloogiste löydöt josta sasia yli 2 kuutio ekkeriä. Sill on sellanen egyptiläinen kaapu päässä ja silkki lakana päällän (ei siis niiku sen pääs van niinku kropan ympärill). Sen onnistuuneet keikkat on Egyptin pankki, Sir Egyptin kassaholvi ja monet, monet vanhat pyramiidit. Se on samallainen ku karhukopla eli se tulee hirvee vihaseks ku keikka epäonnistuu.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Lohikäärmeen varjo

Taikaviitan pahin kilpakumppani. Lohikäärme on hyvä urheilussa ja kamppailulajeissa. Hän on myös komea. Lohikäärmeen varjo ei tarvitse rakettia tai autoa päästäkseen ilmaan, koska hänellä on mustat tekosiivet. Hänellä on samat taidot kuin Taikaviitalla, mutta paljon kehittyneempinä lisäksi hänellä on kolme erikois taitoa. Hän voi muuttaua varjoksi jolloin kukaan ei voi hyökätä hänen kimppuunsa. Hän voi tehdä peilejä ympäri kaupunkia. Hän voi mennä peilistä toiseen vain heijastumalla siihen. Hän käyttää kolmea asetta: Lasersäde: Tainuttaa vastustajan hetkeksi, Näkymättömyysviitta: Kun hän laittaa viitan päällensä hänestä tulee näkymätön, Slurppaus miekka (Paranneltu versio): Kun hän käyttää asetta kaikki seinät sulavat tällä versiolla jopa timantti tuhoutuu! Eikä siinä kaikki: Miekka toimii vain isäntänsä käskystä. Lohikäärme käyttää neljää asua: Ninja-asu: Pystyy käyttämään heittotähtiä ja voi tehdä uuden iskun: Black Tornadon, Hämähäkkiasu: Pystyy kulkemaan seinissä vaivattomasti ja osaa uuden hyökkäyksen: Spider Bind, SLURPasu (Paranneltu versio): Tämän asun kanssa hän voi käyttää slurp miekkaa ja osaa uuden hyökkäysen: SLURP ATTACK! Lohikäärmeasu: Tällä asulla hän voi lentää ja osaa uuden hyökkäyksen: Dragon Fire.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat