minkälainen voisi olla...?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

minkälainen voisi olla teiän mielestä joku uusi hahmo?

minusta voisi tulla vihdoinkin se akun sisko ja sen puoliso... niin tulisi viellä enemän ankkareita!

:)

Kommentit (13)

Vierailija

___Aku Ankka___ kirjoitti:Ankanpoikien isä vois tulla vihdoin Akkariin

jep puhuin samaa ja sanoin viellä että heiän äiti siis akun sisko vois myös tulla :) ;)

Vierailija

No onhan Akun siskokin esiintynyt, mutta vain pari kertaa, muttei aikuisena. Ankanpoikien isä saisi näyttäytyä. Voisivat vaikka käydä(Aku ja Ankanpojat) sairaalassa kurkkaamassa häntä, mutta hän voisi olla kokonaan käärittynä siteisiin eli häntä ei näkisi.

Vierailija

mac ducky kirjoitti:No onhan Akun siskokin esiintynyt, mutta vain pari kertaa, muttei aikuisena. Ankanpoikien isä saisi näyttäytyä. Voisivat vaikka käydä(Aku ja Ankanpojat) sairaalassa kurkkaamassa häntä, mutta hän voisi olla kokonaan käärittynä siteisiin eli häntä ei näkisi.

niin ja muuten hyvä idea!

Vierailija

Akun siskohan tosiaan on jo pariin otteeseen esiintynyt. Ankanpoikien isäkin voitaisiin ehkä joskus paljastaa, mutta siinä saattaisi tulla piirtäjälle aikamoiset paineet keksiä periaatteessa "uusi", paljon odotettu hahmo.

Vierailija

mac ducky kirjoitti: Voisivat vaikka käydä(Aku ja Ankanpojat) sairaalassa kurkkaamassa häntä, mutta hän voisi olla kokonaan käärittynä siteisiin eli häntä ei näkisi.

Tuota kyllä kannatan :)

Vierailija

Olisi se ihan mukava nähdä näitä vanhoja, mutta silti kaikille uusia hahmoja. Eniten alkoi tästä muiden keskustelusta kiinnostaa juurikin tuo ankanpoikien isä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat