Kuka on huonoin ankka piirtäjä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

William Van Horn

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

reizen kirjoitti:Kaikilla on oma mielipiitensä, mutta miten näin moni voi inhota Van Hornia, joka on parhaimpia piirtäjiä ikinä ja tarinat on hyviä. Te tuskin edes mietitte, kuka on oikeasti huono, vaan katsotte vaan edellisiä.

Mä ainakin mietin että kuka on huonoin, muiden mielipiteet ei vaikuta omaan vastaukseeni.

Vierailija

mä en kauheesti tykkää Van Horneista enkä Bernadosta. niinkun joku jo sanoi, niin bernado kyllä piirtää tosi vinosti ja pulleiksi kaikki.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Bernadó on huonoin.

tosi on tääl on aika moni sanonut että william van horn on huono piirtäjä minust se ei oo mikää huono

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikko M kirjoitti:Itsekin kuulun tähän "Bernado-sukupolveen", mutta kyllä 60-luvun Ankka-lehdistä löytyy paljon huonompaa väkeä. Nimiä en osaa sanoa, mutta heitä on monia ja kaikki ovat taatusti Bernadoa surkeampia.

Aivan, melkoisen järkyttävää jälkeä löytyy tuolta aikakaudelta. Olisi hauska nähdä nykyankistien ilmeet, jos uuden Akkarin johtosarjana olisi moinen hirvitys :D Bernandón ankat ovat liiankin persoonallisia ja uudenaikaisia, ja kaikki sivuhahmot, "ihmiset", näyttävät hyvin samanaisilta keskenään. William van Hornin sarjat tuntuvat suorastaan äärimmilleen karsituilta, ainoat yksityiskohdat ovat satunnaiset piskuiset hyttyset. Käsikirjoituksien paristakaan ei mitään helmiä löydy.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat