(96ab29ff-7859-473f-90c3-81b735243894) - 96ab29ff-7859-473f-90c3-81b735243894

Vierailija

This thread contains comments for topic "96ab29ff-7859-473f-90c3-81b735243894" (id=96ab29ff-7859-473f-90c3-81b735243894) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Voitto ei tullu yllätyksen. Voitaisiinko ne muut lisätarinat (siis tarinat jotka ois julkaistu jos Zafire, kauhukaksoset tai Hak kermak ois voittanu)julkaista? Mitä sitä hyviä tarinoita piilossa pitää...

Vierailija

Musta olisi ollut parempi että Zafire olisi voittanut,mutta herra näkymätön tulee minun listassa hyvänä kakkosena

Vierailija

Totta, piirtäjien jäljet on helppo erottaa toisistaan. Sen takia pidänkin enemmän käsikirjoittajista. Taikaviitta-saagan kokoelma saattaisi olla ankkahistorian huonoin julkaisu, mutta keräilymielessä sen silti ostaisi. Lisäksi haluan tietää, kuinka Zafirelle lopulta kävi. Sitten vielä arvostelua lehdestä. Keskiarvo oli 8,67. Ensimmäinen tarina oli aika tyypillinen, mutta Feriolin piirrosjälki toi tunnelmaa ja tarina oli toteutettu hyvin. Ei silti mitenkään ihmeellinen. Taikaviitta-tarinan alkuosuus oli parempi kuin loppuosa. Alussa edettiin kiireettömästi, mutta silti tunnelma oli jännitteinen. Herra Näkymätön kuitenkin voitettiin liian nopeasti ja tämä rikkoi tarinan nerokkaan rauhallisena kulkevan rakenteen. Kyseisellä hahmolla ei tainnut olla älyn lisäksi loogista päättelykykyä. Ei osannut muuta kuin aliarvioida vastustajaa. Se ei ole kovin älykästä (hahmon hillitty ja herrasmiesmäinen olemus taisi hämätä äänestäjiä pitämään tätä älykkäänä). Tässä mielessä kaikki Taikaviitta-saagan vihollishahmot ovat älykkyydeltään aika pieniä. He kaikki hävisivät todella helposti. Tarina oli kuitenkin saagan toiseksi paras. Viimeinen tarina ei nostanut keskiarvoa vuoden 2006 tasolle vaan lehti jäi vuoden 2005 tasolle. Tämän vuoden keskitasoa korkeammalla lehti tosin oli. Viimeinen tarina ei ollut mitenkään ihmeellinen ja Akun epärehellisyys voi vain hämmentää. Harvoin Aku sentään ryhtyy rikollisiin toimiin vaikka hänen vaakakuppinsa kallistuukin paheiden puolelle. Lehden tasoon katsoen saattoi olla riski laittaa kaksi Per Hedmanin tarinaa. Monipuolisuus on se, joka saa lehdet erottumaan joukosta. Tämä erottuu ehkä siksi, että siinä oli yksi Hedmanin parhaimmista tarinoista sekä Taikaviitta-saagan päätösosa. Kesällä lehden taso on ollut nousussa ja tämäkin lehti osoittaa sen (vaikka jostain kumman syystä siinä oli kaksi Hedmanin tarinaa). Ollaan silti yhä kaukana vuosituhannen alun tasosta, jolloin tyypillinen keskiarvo lehdelle oli 8,81 (huom. tämä kaikki perustuu omiin arvioihini, jotka ovat kuitenkin tarkkaan ja harkiten luotuja).

Vierailija

Hyvä artikkeli. haluisin nähdä mitä muille tapahtui, mieluiten akkarissa. Tunnistan noin 7 ankkapiirtäjän jäljen. Ekstran teemanumero on varmaan hyvä.xD

Vierailija

Hyvä artikkeli on. :) Tunnistan muutaman piirtäjän kuten Carl Barksin, Vicarin, Kari Korhosen, William Van Hornin, Don Rosan..

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat