Entä jos.....

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Entä jos aku ja kumppanit olisivat olleet vain ja ainoastaan yhden tekijän esimerkiksi Carl Barksin luomus, eikä kansainvälinen massamedia? Ankkaa olisi piirtänyt vain yksi tekijä ja sarjalle olisi käynyt kuten esim. Tintti- sarjakuville sen ainoan piirtäjän Hergen kuoltua, sarja olisi loppunut seinään. Jos näin olisi käynyt,arvostettaisiinko Aku Ankka-formaattia kenties enemmän?

Kommentit (11)

Vierailija

Niin oliskin, onneks silti kaikki hahmot Aku Ankassa ei ole vain yhden tekijän luomuksia kuten Mummo Ankka on Al Taliaferron luomus ja Pikku apulainen on Marco Rotan luomus.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Taikaviitta 1 kirjoitti:Niin oliskin, onneks silti kaikki hahmot Aku Ankassa ei ole vain yhden tekijän luomuksia kuten Mummo Ankka on Al Taliaferron luomus ja Pikku apulainen on Marco Rotan luomus.

Pikku Apulainen on Carl Barksin luomus, mutta ei se mitään:D

Vierailija

AKUHULLU97 kirjoitti:Olisi hyvä, jos Akkaria pyörittäisivät muutamat huippukaartin piirtäjät ja käsikirjoittajat...

Niin. Vaikkapa Rosa,Vicar,Cavazzano,Rota,Jippes,Korhonen,De Vita Ja Mastantuono,Heymansit ja entiset tekijät Barks ja Scarpa. Käsikirjoittajien puolelta olisi vaikka Paul Halas,J.Gilbert,Per Hedman ja Pat&Carol McGreal.

Vierailija

noniin hei asiaa nyt on alkanu tulla näitä ns. järkeviä aiheita ei sillä etteivätkö muut olisi huonoja mutta alkaa pitemmän päälle tylsistyttää aiheet tyyliin "tykkättekö aku ankasta?" "Kumpi on kivempi aku vai roope?" tässä oli ideaa tapu,tapu(: Mutta juu itse asiaan kyllä sitä kai enemmän arvostettaisiin ja ankka lehdillä olisi keräily markkinoilla vieläkin kovempi kysyntä kuin nykyään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat