???? Elämä ja teot

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tiedän, ei ole säkenöivä aihe...Niin, eli kenestä ankan sukuun(tai muusta Aku Ankoissa ilmestyvästä hahmosta) haluaisit lukea elämä ja teot-kirjan? Samaan tyyliin siis kuin Roope Ankan elämä ja teot. Itse haluaisin lukea Ritari Kananjalan elämä ja teot. Tai sitten Howard Pelottoman elämä ja teot.Vastatkaa, kiitos.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Annzz kirjoitti:Roopen, koska ois kiva tietää miten se on saanut ne lukuiset rahat:)

Hmm... Kyllähän Roopesta on tullut jakaksi numeroa.

Vierailija

Milla Magiasta...Kaikki tarinat olis varmaan sellasii, et Milla koittaa ryöstää Roopen ensilantin...:P No ei, mut siin vois olla eka tarina Millan ensiesiintyminen ja viimenen sit joku oikein kirjaa varten tehty tarina, jossa Milla...No jos vaikka käsikirjoittajat keksis jonkun kivan yllätyksen...

Vierailija

Aku Ankan elämä ja teot voisi olla hauska. Tai sitten joku muu... Ankkalinnanssa on niin monia kiinnostavia persoonia...

Vierailija

Huh! Onpa vaikea kysymys! Ankkalinna vilisee niin kiinnostavia persoonia, että en osaa valita. Tietysti jonkun tutun hahmon kuten Akun elämä kiinnostaisi, mutta joku Roopen kaukainen esi-isä olisi varmasti myös kiinnostava. Jos joku nyt täytyy sanoa niin sanon, vaikka Puosu Ankka (siis Ankkojen-suvun esi-isä...).

Vierailija

Haluaisin joko Rikhard Ankanmielen elämä ja teot tai sitten Julle Ankanpään elämä ja teot. Kumpikin olisivat vaarmasti hyiä ja kiinnostavia. Varsinkin jälkimmäinen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat