Hortensia...?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Entä Roopen toinen sisko, Hortensia? Mitä mieltä hänestä olette? Musta se on hyvä tyyppi, sen tuittuilu on niin hauskaa:)

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

S.Aksofoni, luin vähän näitä viestejä mihin sinäkin olit kirjoittanut, eikö sinulle kelpaa mikään kun tunnut valittavan usesta asiasta?

minusta hortensia on ihana hahmo, harmi että sitä ei näy muissa kuin roopen nuoruudesta kertovista tarinoissa

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

mac ducky kirjoitti:Hauska hahmo. Varsinkin se kohta Culebran liikenerossa, jossa Hortensia mottaa jotain tyyppiä sukukalleuksiin.

Joo, yllättyi mies, kun Hortensia mottasi:):):)

Vierailija

Hortensia on tosi hyvä, varsinkin siinä jossa se tappeli Mummon kolmannen pojan eli Aaronin kanssa. Nehän meni naimisiin ja sai Akun ja oliko sen nimi Donna?

Vierailija

Akun sikon nimi on Della...Juu, Hortensiahan on aivan ihana luonne, äkäinen kuin vesikauhuinen ampiainen, mutta siinähän sen valloittavuus piileekin. Minusta Aku on kyllä vähemmän äkäinen...

Vierailija

S.Aksofoni kirjoitti:O'Gilt, pliis, älä nosta näitä wanhoi topicei!! Mutta mun mielestä Hortensia on aika... öh... hmm... tuota... ööh... erikoinen...!

Mikäs vika vanhoissa topikeissa on? Miksi niihin ei muka saisi enää laittaa mitään? Järkeäkö olis sitten esim. perustaa uusi topikki samasta aiheesta, jos kerta aihe on minulle mileen?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat