Minkä hahmon haluasitte Ankkalinnaan?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos olisit itse Ankka-piirtäjä tai jotain niin millaisen hahmon loisit Ankkalinnaan? Minkä näköinen hän olisi? Esim. Iineksen serkku.

Kommentit (10)

Vierailija

mac ducky kirjoitti:Varmasti lievästi hulluutta kärsivä Ankka jonka nimi olisi Henri Ankka sekä hän keräisi pähkinöitä ja on hakannut ikkunansa kiinni laudoilla, koska pelkää säteilyä ja auringon valoa.

Toi oli hyvä. Hyvä mielikuvitus sulla mac ducky.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joku sellainen voimakas ja leveähartioinen poliisiankka, joka on Akun kaukainen serkku, josta kukaan ei oo ennen tiennyt mitään. Sillä on vaalea siilikampaus ja tatuointi oikeassa käsivarressa. Voi olla huono idea, keksin tän ihan tuosta vaan.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vince kirjoitti:Joku sellainen voimakas ja leveähartioinen poliisiankka, joka on Akun kaukainen serkku, josta kukaan ei oo ennen tiennyt mitään. Sillä on vaalea siilikampaus ja tatuointi oikeassa käsivarressa. Voi olla huono idea, keksin tän ihan tuosta vaan.

No just, nimi unohtui. Se voi olla vaikka Saku Ankka.

Vierailija

Kita Maijan joka olisi ilkeä musta kissa!

Mustaviitan kätyri ja hän käyttäisi kynsejä, hampaita ja häntää aseina. Ei pyssy yms. muita tekniikka välineitä kui esim. taikaviitta. Maijasta tulisi Taikaviitan uusi vihollinen.

Vierailija

AKUHULLU97 kirjoitti:En tiedä. Jos keksisin jonkun, niin ei se varmaan olisi niin hyvä, että ansaitsisi paikan sarjakuvaan.:):)(heh)

Samaa mieltä.

Vierailija

Varmasti lievästi hulluutta kärsivä Ankka jonka nimi olisi Henri Ankka sekä hän keräisi pähkinöitä ja on hakannut ikkunansa kiinni laudoilla, koska pelkää säteilyä ja auringon valoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat