Miten Touho Ankka on aina niin positiivinen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä vähän hmettelen miten Touho onnistuu aina hymyilemään kaikkeen. Hän tunaroi aina eikä koskaan piittaa mistään. Kysyisin vain että eikö häntä yhtään milloinkaan huolestuta mitä hän saa aikaa ja on liian tyhmä ymmärtääkseen etttä on lyötänyt roistojen piilo pesän..

Älkää hyökätkö heti päälle, kysyn vain

Kommentit (8)

Vierailija

Varmaan se on vaan niin hölmö ettei tajua kaikkea mitä se on sählännyt tai mitä seurauksia sen sähläyksillä on.

Sikanteri
Seuraa 
Liittynyt10.1.2012

Ankkoja on erilaisia. On äkkipikaita ja periksiantamattomia (Aku), neuvokkaita ja hyvätapaisia (Tupu, Hupu ja Lupu), onnenpekkoja (Hannu), hulluja (Into) ja niin edelleen. Touho nyt vain sattuu olemaan hyväntahtoinen, hömelö ja hippi. Positiivisuus kuuluu hänen luonteeseensa.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Niin ja pitäähän se Ankkain sankkaan sukuukin yksi positiivisuuden perikuva mahtua. Sitten, kun miettii tuota serkuskolmikkoa (Aku-Touho-Hannu), niin kaikki ovat täysin erilaisia persoonia. Kun Aku kerran on äkkipikainen ja kiivasluonteinen ja itsehillinnän kanssa on paikoitellen vakaviakin puutteita, niin siihen vastapainoksi sopii Touhon kaltainen yltiöpositiivinen ja aina yhtä iloinen ja kaikesta innostuva serkku.

Touhon elämäntyyli on myös sellainen, mitä se on. Hällä-väliä- asenteella eteenpäin. Ja sitten jos vertaa Akua ja Touhoa, niin Touhoa ei stressaa velat, holhottavat ankanpojat tai muut niin kuin Akua. Ehkä myös siksi Touho jaksaa olla niin positiivisella päällä toisin kuin Aku.

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012
Nelsson

No uskoisin että se johtuu siitä kun se ei ymmärrä tekevänsä tuhoa ja tyhmiä asioita.

Niinpä! Touho on vähän tuollainen maalaishönö, jonka mutterit ovat pudonneet päästä jo aikoja sitten.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat