2012/27

Seuraa 
Liittynyt22.6.2012

Hyvä lehti. Kuka muuten on hämis ankkalinnassa?

Sivut

Kommentit (19)

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Iän karttuessa sitä on huomannut, että jonkin sortin kriittisyysaste on nostanut rimaa suuremmalle korkeudelle. Sitä haluaa lukea nimenomaan hyvää sarjista, haluan että saan rahoilleni arvoista vastinetta, haluan että tarinat saavat minut hykertelemään hauskoille vitseille ja jännittäville juonenkäänteille, haluan pohjimmiltaan kaiketi nimenomaan sitä että taso pysyy kaiken kaikkiaan nykyisyydessä ja tulevaisuudessa sen verran korkealla, että voisin ehkäpä tokaista: "Ankkasarjakuvat ovat paljon parempia kuin saatoin ikinä kuvitella niitten olevan ja ne ovat vielä parempaan päin".

Aina silloin tällöin löytyy näitä "kaikkinaisuudessa valloittavan fantastisia" tarinoita ja teoksia, erityisesti omassa tapauksessa useammin taskareitten yhteydessä. Lehtien kohdalla tosin en kykene valehtelemaan, että ne olisivat yksiin kansiin koottuna kokonaisuutena aina ja iankaikkisuudessa erinomaisia kokoelmia toinen toistaan parempia ja mainompia sarjoja.

En kiellä ettenkö olisi edes jossain määrin pitänyt tämän viikon lehdestä (olihan sillä omat tähtihetkensä), mutta ehkä tämä on vain kriittistä kyynisyyttä/pessimistisyyttä tai naiivista kaipuuta, kun sanon olevani hiukan huolissani akkareitten nykyisestä tasosta verrattuna vuosikymmenen takaiseen.

Mutta ei syytä huoleen, niin kauan kunhan mistä tahansa löytyy se uusi aistejani hykerryttävä ja ne valtaan saava hieno tarina, niin kauan akkari tulee aina ja ikusesti olemaan tervetullut luokseni kaikkinaisuudessaan. Olkoonkin mukana myös niitä... kehnommanlaatuisia tarinoita, silloin en jaksa välittää moisesta.

Jälkipuhe: Eräs sivumaininta akkareista ylipäätään näin ohimennen, Mikki "Nilkki" Hiiren tarinat eivät vain meinaa toimia akkarin sivuilla. Harvassa se tapaus, joka ei olisi saanut minussa aikaan "facepalm-ilmiötä". Hämmästyttävää, että alkuasetelmasta "Kyllä Mikki ratkaisee syteen tai saveen", on saatu aikaan toinen toistaan unikuvamaisempaa jutunjuurta jo monen vuosikymmenen ajan.

("Mick McD") :]

goldal
Seuraa 
Liittynyt22.6.2012

Sori, Hiidenkirnu. Mie tajusin jo vastauksen siihen.En enää kysy niitä foorumilla. :) 

Ja paras tarina oli "Ravintolataivaan komeetta" Arild teki hyvän tarinan! Ja myös se jatkis oli hyvä.

Vierailija

Ravintolataivaan komeetta oli paras. Muutkin tarinat oli aika hyviä, parasta oli että klassikko oli ennen julkaisematon. Näitä lisää!

Lunni_
Seuraa 
Liittynyt31.12.2010

Hyvä lehti on (:  Meille tilattiin taas Aku Ankka, ja ootin malttamatta keskiviikkona, mutta ei lehteä näkyny.. Sitte hain torstaina postin, ja vein vaan pyödälle. Sisko kuitenki huomas, että siellähän se Aku Ankka oli..

Kumma kyllä että se tuli torstaina.. vaikka joillekkihan se tulee jo tiistaina (;  

Vierailija

Ravintolataivaan komeetta on hyvä tarina! Ruoka-aiheiset ankkatarinat ovat jostain syystä mieleeni. Ne vain ovat niin hupaisia! Se Mikki-tarina oli huono, en jaksanut lukea kokonaan. XP

Vierailija

No joo! Vähän vaikee miettii koska sitä ei paljasteta missään ja on harvoin nähty! Et just joo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Vierailija

Itse tykkäsin tämän päivän lehdestä kovasti ja mukavana yllätyksenä Don Rosan jatkis. Jatkiksen jatko osaa odotellessa ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat