Ilta-Pulu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Moriens.

Topassa olisi tarkoitus siis kertoa "uutisia" Ankkalinnasta. =D Itse keksittyjä siis. Keksit vain jonkun ankkalinnan uutisen ja postaat sen. Ei varmaan tarvitse kirjoitella esimerkkiä, mutta kait se täytyy kumminkin. =D 

Esim:

Roope Ankka pisti ranttaliksi Ankkalinnan kaduilla.

Roope Ankka söi tohvelinsa ja hyppäsi kaivoon, jonka jälkeen hän hortoili merilokki nimiseen ravintolaan. Siellä hän tilasi Superhessun kengän, jonka vuoksi hänet potkaistiin sieltä ulos. Roope Ankka myös tarjosi Aku Ankalle kylpytakkiansa ja Aku otti sen mieluusti vastaan.

Aku: Ihme että hän lainasi kylpytakkinsa! Yleensä hän vaatii niitä minulta ja laittaa ne myyntiin.

Kommentit (7)

Vierailija

"TIDIDIDIDII, UUTISIA:"

Aku Ankka voitti lotossa 10000 euroa, mutta kävi ilmi, että lapussa oli kirjoitusvirhe, eli voittaja oli Hannu Hanhi. Hannu Hanhi toteaa: "Ei tämä nyt kauhean ihmeellistä ole, voitan melkein koko ajan." Aku Ankka kommentoi: "@#%&!!!" (Sensuroitu =D)

"TIDIDIDIDII, SIINÄ OLI TÄMÄN PÄIVÄN UUTISET. HYVÄÄ PÄIVÄN JATKOA."

Oliks hyvä? :D

Taikkis1
Seuraa 
Liittynyt3.7.2012

Jesse suutu jalkapallosta

Ankkalinna hävisi Jalkapaallon MM kisat. Meidän jalkapallo mestarimme:Jesse Ankkapää oli niin vihainen että hän meni Hanhivaaraan ja sanoi kaikille Hanhivaaran asukkaile että: kyllä Ankkalina olisi voittanu! Hän myos leuhki josta syntyi tappelu josta rapsahti mukava sakko Jesselle.

Siinä oli Taikkis uutiset

Ps: Sulla oli tosi hyvä uutinen Krisu :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat