Huonoin kesä ikinä.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Huomasitteko että tämä kesä oli pelkkää sadetta,sadetta ja sadetta uimassakin kävin vain 3 kertaa.Sitten oli ehk koko kesänä vain joku 10 lämmintä päivää.Koko kesä oli silkkaa sontaa.Ei ole järkeä kesässä jossa ei ole hellettä.Ihan surkee kesä vaikka ne ennusti että kesästä tulee lämmin niin ei siit kyllä mitään lämmin tullut.Ihan niinkun kesä ja syksy olisivat sekottuneet.Miettikää siis jos syksyllä tulee kauheet helteet.No sitten on koulu ongelmana kun koulu ei jätä aikaa vapaa ajalle kun pitää raataa raataa ja raata.Mut kokko kesä meni päin puuta.Vesisadetta oli sitten keväällä oli lunta liikaa.Sen sulamisessa kesti.Nyt keksin tälle kesälle uuden nimen syksy kesä.Kuin koko kesä olisi ollut syksyä.Ärsyttävintä on että koulu alkaa.No ainakin nään ihastukseni joka päivä.Kunpa ensi kesästä ei tulisi näin kurjaa.Ensi kesän voimme pelastaa jos roskaamme vähemmän.Ensi kesästä pitäisi sitten tulla 37 asteen helle kesä.Okei tää menee näin joka neljän vuoden välein on tosi kuumakesä jonka jälkeen tulee sade kesä jonka jälkeen 2 kesää on normaaleita.

Kommentit (2)

Vierailija

Ensinnäkin koulun alkuun on vielä n. 2 viikkoa. Kannattaa nyt nauttia lämpimistä säistä ja mennä vaikka rannalle. Ja säille kukaan ei voi mitään ne on mitä on, mutta tietysti olisi kivaa jos olisi hyvä sää. Nyt kun on ollut muutama hyvä kesä unohdetaan minkälainen kesä Suomessa on. Se ei ole yleensä kovinkaaan lämmin. Eikä tämä ole Suomen huonoin kesä ikinä. Ei lainkaan. Nyt pitää nauttia viimeisistä viikoista ennen kun meidät pistetään raatamaan.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Edelleen, jokaisesta mielipiteestä ei tarvitse tehdä topicia! Ilmaise mielipiteesi tälläisistä asioista mielummin off-topicissa tai aiheelle tehdyssä topicissa, kuten tässä tilanteessa kesä-topicissa.

Kommentoin aiemminkin noihin tilasto juttuihin ettei aina mennä välttämättä samalla kaavalla. Ei se ihmisen roskaaminen kuitenkaan niinkään vaikuta näihin vaan polttoaineiden kulutus. Roskaamista pitää silti välttää ja pitää luonto siistinä.

http://www.akuankka.fi/keskustelu/20198/ketju/_kesa_

Ps. Otsikossa ei ole pistettä ikinä.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat