Arvostelu - Topic

Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Alkusanat: Näitä varmaan on, ja tulee olemaankin, tälle saa tehdä mitä haluaa moden toimesta jos tämmöinen on.

Tätä ei sovi sekoittaa Arvostele... -topiciin tai muihinkaan tietyn asian arvostelemistopiceihin, vaan idea selviää alempana.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Tässä topicissa voit arvostella mitä ikinä halajatkin. Yleensä tällaisissa pitää arvostella tuorein taskari tai edellinen käyttäjä, mutta täällä voit nakertaa arviota mistä tahansa aina Mustanaamio-lehdestä Pirkan Simajuomiin. Kunhan siinä vaan on oikeasti sisältöä, on kiellettyä tehdä "kokis on hyvää 10+" -tyyppisiä arvosteluita, vaan kaikki mitä sanookaan täytyy perustella, ja viestin pitää olla sopivanmittainen.

Ei tarvitse arvostella minua eikä Tähtien Setä -taskaria, sillä kuten sanoin, käyttäjä- ja kirja-arvioinneille on omat topicinsa.

Katson meneekö tämä lukkoon vaiko eikö, ja sen jälkeen rustaan oman arvosteluni.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Kommentit (7)

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Jos nyt vähän mallia näyttäisi ihan vaan varmuuden vuoksi...

Lidlin Freeway Vadelmalimonadi

Lidlistä saa monenmoista rottienluita sisältävää kananpoikaa ja verinoroilla maustettua pihviä, mutta myös Freeway-limsaa.

Isosiskoni toi minulle, kuumeiselle ihmiselle, Lidlistä vadelmalimsaa, jota nyt juon.

Alkuhuomion voi kiinnittää itse pulloon. Se näyttää hienolta ja houkuttelevalta, mutta voi hippo että sen avaaminen on vaikeaa.

Pullo on paperia heikompaa, se painautuu alaspäin pelkästä kosketuksesta, ja kun avaan pullot pitämällä niistä kiinni, oli melkoisen vaivan takana avata pullo.

Maku on melko haaleaa. Oikeastaan vetistä. Vattu maistuu, samoin kaikki muu, mutta jotenkin liian vähän.

Pullossa on sentään sopivasti juotavaa.

Plussamiikka-arvioitakin saa tehdä, mutta tästä minä annan ainoastaan arvosanan:

8+ Ihan peruslimsaa, ei tällaista kovin mielellään juo.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

D.U.C.K_37
Seuraa 
Liittynyt1.4.2012

Minäpäs arvostelen tämän topicin.

Ideana vähän käytetty, vaikka nyt puhalsitkin tähän vähän uutta voimaa antamalla arvostelumahdollisuuden aivan mihin vain haluaa. Mahdollisuuksia on paljon, joten tästä tulee varmasti ihan mukava topic. Aloitusviesti on hauskasti ja eläytyvästi kirjoitettu, ja se on ytimekäs. Siitä plussaa. Mutta topicina aivan hyvä verrattuna muutamiin muihin ns. "kopioihin", vaikkei tämä nyt sellainen ainakaan pahemmin ole. Arvosanaa en anna, en pidä niistä.

Vierailija

Minäpäs arvostelen...

Sakarin villapaitapeli


Mukavan jännitävä ja haastava peli. Pelin tarkoituksena on siis valita, pukeeko Sakarille villapaidan vai ei.  Pelissä on jännitystä: Mitä tapahtuu jos et puekaan villapaitaa? Entä jos puet?

Tämän seikkailupelin arvosanaksi 9.

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Minäpäs arvostelen...

Kian ja sirpun Lydia laulun

Erittäin hauska varsinkin käännettynä google kiäntäjällä. Välillähän se spämmiksi meni, mutta ei haittaa, se oli kuiteskin hauskaa. Lukuisilla kielioppi- sekä kirjoitusvirheillä maustettuna muodosti täytellisen kokonaisuuden.'

Cubicos!

Tsupikki ;D :3

Vierailija

Minäpä arvostelen oman tietokoneen. Pari vuotta vanha hp:een kannettava. Toimii lnykyään todella hyvin koska muokkasin järjestelmää :D. Sain vuosi sitten tähän ikävän viiruksen.Sen jälkeen kone ei toiminut pitkään aikaan. Lopulta kumminkin sain sen kuntoon. Akku riittää ilman virtajohtoa noin 1-2 tuntia.Eli ei hirveän kauan.

Vikojakin löytyy.Vaíkka kone onkin tosi nopea,silti jos on liikaa tiedostoja rullaamassa samaan aikaan kone huutaa täysilä,ja saattaa stopata siihen paikkaan. Aikam harvoin noin tapahtuu mutta käy kumminkin. Hyvä kone kumminkin. 8/10

Ja muuten tosi hyvä topic Lucar!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Mie muistaakseni tein tämmösen ennen, mutta kukaan ei tajunnu sen ideaa ja se on jo hukkunu kuin Titanic. Hyvä kun teit tämän : D.

Arvostelussa: Laavalamppu

Se ostettiin pari päivää sitten Kokkolan Minimanista aika halpaan hintaan, taisi olla alle 10 €. Sen muotoilu on ergonominen ja sulava ja se vie vähän tilaa, nököttää tuossa CD-hyllykön päällä. Se kestää lämmetä noin puoli tuntia ja sitten tulee hieno osuus: Keltaiset pallukat alkavat hohtaa ja liikkumaan ylös alas lasiputkilon sisällä. Varsinkin pimeällä se näyttää todella hienolta ja valaisee hyvin. En keksi siitä oikein muita huonoja puolia, muuta kuin että siinä saisi olla erivärisiä pallukoita mutta on se noinkin hyvä. Arvosanaksi annan 9½, kannatan tuotetta. Tässä vielä video siitä: tinyurl.com/dyb8v4d

Vierailija

Arvostelen tällä kertaa... Hmm...

Muumipeikko ja pyrstötähti


Tämä oli pakko arvioida tänne, sillä Muumipeikko ja pyrstötähti on yksinkertaisesti maailmankaikkeuden paras elokuva. Katselin sitä nuorempana paljonkin, ja kyllä se vieläkin kolahtaa, on se vaan niin klassikko :)

VAROITUS! SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA!


Elikkäs tarinan kulku menee niin, että alussa muumitaloon tulee Piisamirotta, filosofi, joka kertoo, että muumilaaksoa kohti syöksyy pyrstötähti. Muumipeikko, Nipsu ja Myy lähtevät seikkailulle kohti tähtitornia, jossa he voisivat kysyä, milloin tämä pyrstötähden isku tapahtuu. Matkalla he tapaavat Nuuskamuikkusen, Niiskuneidin, Hemulin ja Niiskun. Tämän lisäksi he tekevät tuttavuutta Angostuurapensaan kanssa, näkevät mustekalan ja tähtitornin väkeä.
 Lopussa he päättävät majoittua Nipsun löytämään luolaan. On muumipeikon syntymäpäivä.

Muumit selviytyvät pyrstötähdestä ja kaikki päättyy onnellisesti.

Tarinassa on myös huumoria, esimerkiksi kun piisamirotta istuu muumipeikon kakun päälle.

JUONIPALJASTUKSET LOPPUVAT TÄHÄN.


Elokuva on kerrassaan mahtava lastenelokuva. Tasan 10.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat