Taikaviitan laillisuus

Seuraa 
Liittynyt28.2.2010

Hei, olen huomannut että taikaviitta taistelee hyvän puolella pahaa vastaan. No, se on itsestäänselvyys. Mutta joissain tapauksissa Aku käyttää Taikaviittaa itsensä eduksi. Joissain tarinassa, Aku olisi lain mukaan pitänyt joutua vankilaan koska oli rikkonut lakia. Hän varasti Roope-sedän tuhatlappusilla topatun patjan tainnuttamalla Roopen lamppun kaasulla! Sitten hän vieritti Taikaviitan välineiden avulla syyn Hannun niskoille!!!! Tuo on aika laitonta, ja kukaan ei uskalla väittää vastaan kun Taikaviitta uhkailee sädepyssyllä!!

Mitä mieltä muut ankistit ovat tästä asiasta??

Kommentit (13)

Vierailija

Siis tämä varasheppuhan oli se vanhempi Taikaviitta, nykyäänhän Aku ei varastaisi Roopelta, (vaikka kerran niin taisi käydä tässä lähiaikoina Taskarissa.) Kun Taikaviitta oli varas, oli koko hahmo vielä kehitysvaiheessa. Ja olihan se "alkuperäinen" Taikaviittakin varas, ainakin jossain määrin.

-Kia K

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Kia puhuu totta.

Mutta itselläni on tämmöinen ehkä hivenen loukkaavakin kysymys:

Mistä näitä tyyppejä jotka ottavat kaikki tarinat tosissaan oikeen sikiää?

Näähän on vaan italiaanojen piirtämiä 40 vuotta vanhoja sarjakuvia!

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Lamaaja
Seuraa 
Liittynyt28.2.2010

Lucar, luuletko että otin tuon tosissaan? En. Viittasin sillä muiden Ankkalinnalaisten toimintaan. Muut, kuin Taikaviitta eivät saa tehdä sellaisia asioita mitä taikaviitta tekee. Ja eikö juuri aa.fi sivuilla "kuuluisi" keskustella Aku Ankkaan, ja muihin hahmoihin liittyvistä seikoista? Aina jostanin tarinasta tai muusta huomauttaminen ei ole tosissaan ottamista. Kirjoituksellaan voi vain huomauttaa asiasta joka on kirjoittajan mielestä "epäkohta".

Mutta hyvä, jos kaikilla on oma mielipide, se oli tavallaan topan idea.

Vierailija

Alussa, kun Aku Ankka löysi ent. Taikaviitan varusteet, hän käytti etua tasatakseen tilannetta. Ensimmäisissä tarinoissa Aku tai siis Taikaviitta kosti pahimmille "vihollisilleen" eli Roope-sedälle ja Hannulle.

Nykyisin Taikaviitta taistelee rikollisuutta vastaan ahkerasti.

Vierailija

Minusta Taikaviitta on muille ankkalinnalaisille niin salaperäinen hahmo, että kyllä se minusta saakin vähän tehdä mitä lystää. Ja mielestäni Hannu ja Roope ovat sen verran syrjineet Akua vuosien varrellla, että kyllä Akun on mielestäni ihan oikeutettua vähän antaa aliarvioijilleen vähän ajattelemisen aihetta. Niin, ehkä se sitten oli Taikaviitta-tarinoiden alkuaikoina vähän laitonta, mutta se Akulle suotakoon.(ja tietysti piirtäjillle:D)

Vierailija
Valdonado

No onhan tuo ihan totta, mutta pääosin Taikaviitta tekee hyvää.

Oon samaa mieltä

Lamaaja
Seuraa 
Liittynyt28.2.2010

Häh?! Laillistaa? Kuka on puhunut että Taikaviitta olisi laiton? Tässä puhuttiin siitä että mikä Taikaviitassa on laillista ja mikä ei.

//Lisää kommenttia vaan väeltä!!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat