Hahmot-Topic

Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

En löytänyt tälläistä joten tein elikkä täällä saa keskustella Aku Ankan  ja muista hahmoista.nyt ajattelin tehdä ettei tehdä yhdestä hahmosta kertovaa topiccia.esim tuplanollasta akusta tai pelkästään jostain yhdestä hahmosta kertovaa topiccia.Jos tämmönen on jo niin lukkoon tämä.No nyt minun mielipide hahmoista Aku ankassa.

Aku Ankka:Vihainen hauska ankka joka pienin/lyhyin työ aika ennenkuin hän sai potkut aika oli vain pari minuuttia.paras Aku Ankan yleisimmät työ paikat ovat Kattivaaran margariinitehtaan pakkaajana ja Roope Ankan rahojen kiillottajana yms muut. arvioisin numerona Akun 10+ täysi hauska ei voi tarinoita olla lukematta.

Roope Macankka:Roope peri isältään kaikki macankan erikoiset tavat (kuten rahan haistamisen) isältään Fergus Macankalta.Don Rosa on piirtänyt kuvan jossa 30 vuotiaat ankanpojat (no ei niitä silloin voi sanoa Ankanpojiksi hehän ovat aikuisia) Aku Ankka ja Iines ovat hänen haudallaan kun Roope kuolee 100  vuotiaana.Roopen arvion numeroin 10- eli hyvä tulos tuli kuitenkin.

Siinä vähäsen kaikkea hahmoihin liittyvää tähän topicciin.

T:Rapcat ps:ilmoittakaa jos tämmönen on jo.

toinen:ps:kirjoitus virheitä saattoi tulla.

Kommentit (8)

Vierailija

Eikö tässä Hahmot alueen topissa keskustella hahmoista 

Mutta sitten asiaan suosikkihahmoni ovat Tupu,Hupu ja Lupu.

Vierailija

Ankanpojat ovat suosikkejani. Hyviä ankkoja, jotka ovat hieman rasavillejä, mutta myös fiksuja. Ja seuraavaksi tulee Panchito, Jose ja Aku, joiden elämästä ei seikkailua puutu (ainakaan Akun) ja kolmanneksi Roope, jonka nuoruus sopisi hyvin filmatioinniksi.

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Ei tartte sanoa pelkkää lempi-hahmoa Aku Ankasta voisi kertoo myös syyn tai voisi myös niinkun esim Topicissa Touho Ankka Ja sitten tuli Miksi touho on aina niin positiivinen niin samanlaisia kysymyksiä esittää tai jotain muuta.

T:Rapcat

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Nostellaan nostellaan.

Minun oma suosikki hahmoni on Tuplanolla.

Arvioimpas sen tässä ja nyt.

Tuplanolla jonka agenttiyhteisö on niin salainen että sillä ei ole nimeä.Nauroin tuolle kun luin sen wikistä joten siitä iso plussa.Tuplanolla joka on oikeasti Aku Ankka.No tuostakin tulee iso plussa kun Aku Ankka on niin hauska.Koska Tuplanolla on agentti ja agentti jutut ovat hyviä siitäkin plussaa.No eipä ole enempää arvioitavaa.

Se numeroina olisi varmaan joku 10- tai 10.

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat