Haluatko topicillesi nostajan?Klikkaa tästä jos haluat

Seuraa 
Liittynyt25.7.2012

Ajattelin tehdä tämmösen topic nostopalvelun jonka nimi on kaivuri.

Jos haluat topallesin nostajan,kirjoita tähän ketjuun,tutkin ketjusi sisällön ja joko hylkään tai hyväksyn hakemuksen,ja muista laittaa linkki topiciisi tai hakemus hylätään automaattisesti!

Terveisin:

Jontsu,kaivuri oy

Kommentit (3)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Topiceja ei aleta nostelemaan ihan turhan takia eli jollain "Nosto!" -viestillä. Topic pysyy pinnalla, jos se koetaan hyväksi, ei siihen erikseen tälläisiä palveluita tarvita niitä nostamaan. Topicin voi nostaa, jos on oikeasti topiciin järkevää asiaa ja topic on vielä ajankohtainen.

Mikäli jokin topic on hukassa niin kannattaa käydä kyselemässä josko sen joku löytäisi kaivelu-palvelun kautta, joka on sivuilla ollut jo pitkän ajan. Tarkoitus tuolla ei ole kuitenkaan nostaa topicia, jos oikeasti sinne ei ole mitään järkevää asiaa sinne! Topic-topicissa voi käydä mainostamassa omaa topiciaan ja kokeilla josko joku sinne kirjoittaisi.

https://www.akuankka.fi/keskustelu/13244/ketju/kaivelu_palvelu

Jos joku nostaa turhan topicin ylös, lukotamme sen tai sitten poistamme turhan noston ja sitten vasta lukotamme, jolloin topic hautautuu sille paikalle, jossa se oli ennen nostoa. Ei ole rivikäyttäjän tehtävä päättää minkä topicin voi nostaa, modet pitävät kyllä huolen näistä asioista.

Niin ja otsikkoon ei mitään tuollaisia turhia "klikkaa tästä" tms. juttuja. Otsikossa nuo ovat aivan turhia, kuten myös hymiöt yms! Otsikon kuuluu olla siisti ja ytimekäs, tuosta otsikosta kyllä selviää tarkoitus topiciin, mutta ei se hyvä otsikko ole, koska on aivan liian pitkä.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat