Keskustelua hevosista, poneista, ratsatsuksesta ja kaikesta niihin liittyvästä

Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Huomio Huomioo!!!

Jos joku ajattelee, että hevoset ovat ruualla leikkimistä tai makkaraa, niin unohtakaa tämä ketju! Eli jos aijoit tulla sanomaan hevosia makkaraks, niin UNOHDA koko ajatus! Jos ajatuksesi on makkaran puolella, niin klikkaa suoraan itsesi takaisin etusivulle tuosta -> http://www.akuankka.fi/keskustelu/ Tai älä sittenkään... Lue ensin koko tämä viesti ja tee se vasta sitten. Sääntönä on, että YHTÄÄN meetwursti, tyhmä, tyhmä, tyyhmä, Ruualla leikkimistä ym viestiä ei sallita!

Jos et pidä hevosista, niin esitä ensin nämä kysymykset itsellesi:

1. Miksi ihmeessä sinun täytyy tulla pilkkaamaan hevosia??? Mikset voi pitää omana tietonasi jos et pidä hevosista???

2. Miksi sanotaan hevosia meetwurstiksi, koska meetwurstissa ei melki koskaan ole hevosta? Ja jos meetwurstissa tosiaan on, niin sitä on noin 000,1 % Possuahan meetwursti pääasiassa on.

3. Miksi sanot "ruualla leikkimistä"??? Meetwurstissa ei melki koskaan ole hevosta? Ja jos meetwurstissa tosiaan on, niin sitä on noin 000,1 % Possuahan meetwursti pääasiassa on.

4. Miksi yli päätänsä et pidä hevosista? Onko siihen suurikin syy?

5. Jos et pidä hevosista, niin miksi teet siitä niin ison numeron???

6. Oletko joskus kokeillut ratsastusta kunnolla??? (jos olet ratsastanut OIKEASTI, eli ei talutuksessa, niin pistä tähän ketjuun viestiä miksi et sitten pidä siitä)

7. Mikä hevosissa oikeastaan on vikana??? Miksi täytyy haukkua niitä???

8. Vielä kerran. Miksi et voi lopettaa hevosten haukkumista?

9. Ovatko hevoset joskus tehneet sinulle jotain???

10. Toista kaikki edelliset kysymykset ja teekin se kunnolla!!!

Ihanin asia maailmassa on perhe, suku, ystävät ja koti. Toiseksi tulee mielestäni eläimet ja varsinkin hevoset ja ponit. Miksi??? Katso alta.

1. Kun on surullinen, peloissa tai muuten vain apealla päällä, niin hevonen on se mikä kannatta!!! Ratsastaessa unohtuu muu maailma! Et voi murehtia hevosen selässä. Se on miltei mahdotonta! Jos olet tylsistyneenä satulassa, niin pieni laukkapätkä auttaa. Jos pelkäät hevosen selässä, niin pelko tarttuu hevoseen. Turha surumielisyys poistuu. Muu maailma unohtuu kun pääset ratsastamaan vapaasti.

2. Hevosten kanssa puuhastelu on monipuolista. Ratsastusta, hoitoa, tallitöitä, agilityä, ja kisoja, kärryajoa, montea, raviratsastusta...

3. Voit itse valita lajisi. Aika ei käy tylsäksi.

4. Hevonen on kuin monen eri eläimen sekoitus. Koiraa voit taluttaa, kouluttaa, viedä kisoihin, hoitaa, halata, ja koiran kanssa voi urheilla. Hevosen tai ponin kanssa voit tehdä kaikki nämä ja paljon enemmän.

5. Suurin osa Suomalaisista tytöistä harrastaa ratsastusta. Miksi moni harrastaisi jos se olisi niin turhanpäiväistä ja tyhmää.

6. Hevonen ei saastuta eikä tuhoa luontoa.

7. Hevosista on ollut paljon hyötyä kautta aikain. Ne ovat pelastaneet monen hengen. Hevosilla on kynnetty, ne ovat olleet mukana sodissa, ne ovat kuljettaneet tavaraa pitkiäkin matkoja, niitä on ollut kaivoksissa vetojuhtina, ne ovat olleet kuninkaiden ratsuina ja paljon muuta.

8. Hevosharrastus poistaa turhan pissismäisyyden. Eipä pissis taida viihtyä lantaa luomassa. Ja kun korkkareilla ei VAAN voi tulla ratsastamaan. :). Harvasta hevostytöstä tulee juopotteleva aineita vetävä nuorukainen.

9. Hevostalleja on joka puolella Suomea. Hevosharrastuksen aloituksesta ei siis tule vaikeaa ja netissä on vaikka kuinka virtuaalitalleja ja muita hevosyhteisöjä.

10. Kaikki edelliset vielä toistamiseen.=)

Nyt vain kirjoittamaan! Toivottavasti tämä viesti sai jonkun päät kääntymään ja jonkun lopettavan turhan haukkumisen. :)

Kommentit (2)

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat