Undercover-roolipeli

Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

”Työntääkö meitä eteenpäin menneisyytemme vai vetääkö meitä puoleensa tulevaisuutemme?”
--Ben Kingsley—

Niin saapuu marraskuu ja niin saapuu myös uusi roolipeli taattuna Mick McD – laatuna.
Kaiken tämän arjen keskellä sain kuin sainkin tehtyä tämän. Saa tosin nähdä, tuleeko tästä Löytöretki- tai Fantasia-ropen kaltainen pohjaraapaisu aktiivisuudeltaan. Toivotaan parasta. Anyway... tästä ropesta saattaa tulla osittain juonellinen jo alkujaan, jos pystyn pitämään oman aktiivisuuteni siinä tasossa, että pystyn olemassa kertomassa sitä. Muuten saatte kirjoittaa oman tarinanne.
Ja ennen kuin alatte miettiä yhtenäisyyksiä esim. Xerobiitti-ropeen yms, huomautan, että idea ja juoni olivat olemassa jo alkuvuodesta. Koko hoito on all by myself.

Joka tapauksessa… Saatatte kysyä, mikä oikein on ”Undercover”. Sallinette, että avaan hieman juonen ja nimen taustaa, että ymmärrätte.
-------------------------------------------------------------------
Tausta/Historia: Tämä maailma on dystopia. Tuntemamme ajan loppu ei tapahtunutkaan vuonna 2012. Sen sijaan 2095 tapahtui käytännössä ihmiskunnan huomattavin teknologinen vallankumous, minkä myötä käynnistyi uusi ajanlasku – Ihmisten Kausi. Vuonna 2095 ihminen toisin sanoen siis löysi tavan ja onnistui valjastamaan ulottuvuudet käyttöönsä. Ajatelkaapa: tilan ja rakentamisen käsitys mullistui, kun tekniikkaan yhdistettynä ulottuvuuksien avulla saattoi rakentaa vaikka kokonaisia kaupunkikomplekseja ilmaan sekä kierrättämään energiaa entistä tehokkaammin tai vaikkapa matkustamaan ties mihin maailmankolkkaan tahansa.
Ilmastonmuutos kuitenkin on yksi tärkeimmistä avainsanoista, miksi nykyiseen tilaan oli jouduttu. Sen kerran kun ihminen näet oikeasti edistyi, tapahtui se liian myöhään, koska ilmastonmuutoksen ja muitten ongelmien myötä aiheutuneet sodat, nälänhädät, erinäiset luonnokatastrofit jne. olivat tuhonneet sen maailman, jonka me vuonna 2012 tunsimme. Maailman väkiluku oli romahtanut vain muutamassa vuosikymmenessä monta miljardia sekä valtiot että kansakunnat autioituneet, pirstoutuneet ja kadonneet. Menneen maailman raunioille alkoi syntyä ulottuvuuksia hyödyntäviä kaupunkivaltioita, joista Pohjois-Amerikassa sijaitseva kolossaalinen Erethizon mahtavimpana, jotka on rakennettu suunnattomien kupoliryhmittymien sisään ja pääosin ilmaan, sillä esim. jossain päin Eurooppaa ulkoilma oli käynyt tyystin hengityskelvottomaksi ja maanpinta myrkyttynyt pelastuskelvottomaksi. Olemassaolon taistelun kourissa syntynyt uusi maailmanjärjestelmä aiheutti kuitenkin jyrkkää hierarkiaa ja yhteiskunnallista jaottelua, joka käytännössä sorti toisia ja palvoi loppuja. Tyytymättömyys maailman mullistuksista selvinneiden keskuudessa kasvoi, mikä johti lopulta laajamittaisiin mielenosoituksiin, vallakumousyrityksiin ja viimein armeijan masinoimaan kapinoitsijoiden tuhoamissotaan vuonna 2115. Maailmanjärjestelmä muuttui armeijan kannalta onnistuneen tuhoamissodan jälkimainigeissa vielä kertaalleen militaariseksi ja tätä nykyään kaikkia olemassa olevia kaupunkivaltioita hallinoivat armeijat, joista kullakin ylimpänä johtajanaan ns. Evitrecus vol Führer ja hänen oikea käsi Evitrecus vol Düzel.
Kaikkia ei kuitenkaan voida lannistaa ja sen seurauksena maailman kuohuissa ja tuhoamissodan tiimellyksessä syntyi vanhollinen sissiliike, ns. Epitnecus fol Ravan Liende (Kansan menneen hyvinvoinnin turva), joka taistelee armeijan hirmuvaltaa ja teknologian voitonmarssia vastaan. Liike on kuitenkin painunut maan alle turvallisuussysitä ja elelee klaaneittain jakautuneena kaupunkien alla viemäri- ja joutomaaverkostoissa ja – kanavissa ja ylipäätään hylätyillä ja ulkopuoleltaan ”näkymättömillä” alueilla. Heitä on kuitenkin onnistunut myös soluttautumaan yhteiskunnan pariin ja osa näistä sissiliikeen jäsenistä elelee melko tavallista elämää tavallisen kansan keskuudessa. Tästä siis roolipelin nimi Undercover: he elävät piilossa, soluttautuneena jossain keskuudessamme ja kansan suussa he ovat myyräkansa, undercoverit. Viime aikoina välit ovat kuitenkin alkaneet kiristyä entisestään uuden kokeilumielisemmän sukupolven alkaessa ottaessa jalantilaa Myyräkansan keskuudessa. Suora, avoin konflikti voi puhketa lähes koska tahansa, kun uudet kasvot yrittävät näyttää maailmalle eikä armeijakaan ihan säröilemätön ole.

Hutunkeittoako? Toivottavasti ymmärsitte kuitenkin pääpointin.
----------------------------------------------------
Tämän roolipelin tapahtumat voivat tapahtua edellä mainitussa Erethizon-kaupunkivaltiossa sekä kahdessa muussa sen kanssa yhteistyösopimuksen solmineessa kaupunkivaltiossa (Scarlet Central ja Resenvia) sekä niiden välittömässä läheisyydessä. Huomautan kuitenkin, että käytännössä kaupunkien ulkopuolella ei ole juuri mitään muuta kuin autioitunutta erämaata, jossa myllertävät voimakkaat myrskyt ja vaeltavat vaaralliset petoeläimet. Terveet metsät ja kaikki tällaiset ovat kupolien alla.
Tapahtumavuosi olisi meidän ajanlaskun mukaan 2155, mutta teknologian vallankumouksen myötä käynnistetyn uuden ajanlaskun vuoksi vuosi on toisin sanoen 60.
Tarinan osapuolet: Heidät on jaoteltu yhteiskunnallisen aseman mukaan seuraavasti ylimmästä alimpaan: Armeija, Väestö, Kansa ja Myyräkansa.
Armeija = You know… tähän luokkaan kuuluu ylipäätään nyt kaikki mahdolliset armeijan leivissä työskentelevät ja olevat.
Väestö = Siviilipuolen paremmin koulutettu, menestyneempi ja varakkaampi luokka. Luokkaan kuuluvat pitävät hallussaan pääasiassa kaikkea politiikan ulkopuolista johtotoimintaa. Tähän osapuoleen lukeutuu myös valtion etuuksista nauttiva tiedemiesyhteisö, jota pidetään erityisen suuressa arvossa juuri sen vuoksi, että heidän tietotaitojen varassa on kaupunkien olemassaolo ja toimintatehokkuus.
Kansa = Tavallinen duunari- ja kutakuinkin puolueeton siviililuokka
Myyräkansa = Suurilukuinen vanhollinen sissiliike, jonka tarkoitus on aiheuttaa hallaa, tehdä kiusaa armeijalle ja teknologialle kaikin tavoin mm. sabotaaseilla ja varustekuljetusiskuilla ja kaataa militaarinen maailmanjärjestelmä. Hallinnon silmissä käytännössä terroristeja, jotka asuvat kaupunkien alla, mutta joista jotkut ovat aatteellisia kansalaisia eli asuvat normaalisti kansan parissa, mutta joilla on yhteydet maanalaiseen toimintaan. 

Kaupungit:Erethizon on jossain päin Pohjois-Amerikan itäpuolta sijaitseva useiden satojen neliökilometrien alueelle levittäytyvä massiivinen ja taloudellisesti paras kaupunkivaltio, joka on rakennettu ajoittain hyvinkin vaarallisilta ulkoilmoilta suojaavien suunnattomien kupolien alla. Jakautuu viiteen eri vyöhykeeseen (Keskus, Länsi, Pohjoinen, Itä ja Etelä), joista kullakin on oma elinkeinonsa ja tehtävä hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Melko pirstaleinen kaupunkikokonaisuus eli käytännössä sitä on rakennettu milloin mihinkin suuntaan, mihin on pitänyt. Esimerkiksi Itäsektori on kyllä kupolien kautta suorassa yhteydessä Pohjoissektoriin, mutta liikennöinti Keskukseen tapahtuu junaliikenteen kautta. Kaikki aloittavat Erethizonista.
Resenvia on entisen Ranskan alueella sijaitseva merenrantakaupunki, jonka pelätään vielä jonain päivänä joutuvan veden saartamaksi, jos merenpinta yhtään vielä nousee, sillä jo nyt Euroopan rantaviiva on muutunut melkoisesti ja Resenvia itse asiassa sijaitsee niillä nurkilla, missä Pariisi aikoinaan sijaitsi. Kuitenkin paikka on hyvinkin merkittävä edistyksellisimmän ulottuvuusteknologiansa ja avaruustieteensä ansiosta.
Scarlet Central on Australian mantereella sijaitsevista viidestä kaupunkivaltiosta kolmanneksi suurin, mutta jolla on käytössään parhaat uusiutuvien luonnonvarojen resurssit. Kaupunki on rakennettu Pohjoisten territorioiden alueelle ollen näin myös portti Aasiaan. Nimijuontaa juurensa tuhoamissotaan, milloin kovimmat yhteenotot tapahtuivat juuri siellä ja maanpinta kirjaimellisesti imi punaisen värin itseensä ja oma Länsisektori lähestulkoon pyyhkäistiin kokonaan kartalta.
Liikennöinti kaupunkien välillä tapahtuu maksullidten ja tullillisten teleporttien välityksellä.

Hallinto: Erethizonin Evitrecus vol Führer (Kansakunnan johtaja) on saksalaistaustainen Führer Maximilian Ackermann, 61, ja Evitrecus vol Düzel (Kansakunnan kansliapäällikkö) puolestaan kanadalaissukuinen Düzel Noah F. Holland, 39.
HUOM! Führer-sana ei viittaa mihinkään muuhun kuin sen saksankieliseen suoraan käännökseen johtaja. Tätä ropea suunnitellessani se vain kalskahti hyvältä korvaani kun mietin päämiehen nimeä.

Myyräkansa: Kuten sanottu, vanhollinen sissiliike, joka on jakautunut kaupungeittain omiin klaaneihinsa ja klaanit erikseen huonekuntiin, jotka turvallisuussyistä asuvat erillään toisistaan. Erethizonissa asuu Emerson-klaani ja Resenviassa Jayson-klaani. Scarlet Centraliin Myyräliike ei koskaan kovin vahvasti rantautunut, mutta siellä vaikuttaa siitä johdettu toinen samanmielinen sissiliike, joka veljellisesti on nimennyt itsensä Gibson-klaaniksi. Mutta koska tähän roolipeliin Myyräkansaan liittyvien on aloitettava Erethizonista, olen päättänyt, että heidän tulee myös kuulua Emerson-klaaniin ja sen takia selostan lähinnä Emerson-klaanin rakenteen ja nokkimisjärjestyksen.
Emerson-klaani on jakanut itsensä vyöhykkeiden mukaan viiteen eri sektoriin eli Huonekuntaan. Koko Myyräliikkeen isä ja koko liikkeen patriarkka Christopher Harris, 84, on Keskustan Huonekunnan päällikkö ja jokaisella Huonekunnalla on oma päällikkönsä. Huonekunnat ovat keskenään tiiviissä yhteistyössä ja kanssakäymisessä. Yleensä Huonekuntien tukikohta ei ole se varsinainen kotipaikka vaan Huonekunnat ovat vielä erikseen hajauttaneet asumisensa, että kaikkia ei voida saada kerralla kiinni, jos joku narahtaa, ja voivat toimia hyvinkin itsenäisinä yksikköinä. Ihmiset voivat liikkua ja muuttaa Huonekuntien välillä. Korostan vielä, että Myyräkansan ei-kansan-parissa-asuva-osa asuu kaupunkin alla, hylätyillä alueilla ja ylipäätään piilossa katseilta.

Ympäristö: Toistanko jo itseäni..? No, kertaushan on opintojen äiti. Eli ropessa oleva mahdollinen ympäristö, jolla voi liikkua ovat koko Erethizon-, Resenvia- ja Scarlet Central – kaupungit sekä niiden kupolien ulkopuolinen välitön läheisyys eli minkään sortin ”löytöretket puolelle toisen vuorten” jne. eivät ole sallittuja. Kaupungit ovat kuin mitkä tahansa pienoismaailmat, mistä löytyy kaikki mahdollinen aina asutuksesta ja teollisuudesta metsiin. Kupolien ulkopuolella on puolestaan pääasiassa asumatonta ja vaarallista erämaata. Ulkopuoli ei ole mikään retkipaikka, vaan jos siellä haluaa liikkua, on kyllä varauduttava siihen, että siitä saattaa seurata kuolema. Ilman asianmukaista puvustusta ja varustusta, voi vaikkapa kasvaneet UV-arvot aiheuttaa syövän jne. Ja koska kaupungit ovat ne pääasiallisimmat roolauspaikat, pidetään ja karsitaan ulkopuolella liikkuminen mahdollisimman minimiin, ellei se ole juonen kannalta aivan välttämätöntä. Ja ne kaupungit ovat sitten ihan syntisen suuria ja korkeita. Kyllä sielläkin voi keksiä tekemistä. Kaavoitukseltaan kaupungit ovat kutakuinkin sitä luokkaa, että varsinainen elämä ja arkitoiminta sijoittuvat neljälle eri tasolle ilmaan rakennettuna: korkeimmalla tasolla on hallintokeskus, toiseksi ylimmällä kaupallinen ja kulutuksellinen keskus you know like kaupat, leffateatterit, vapaa-aika, pörssi jne., toisiksi alimmalla tasolla sijaitsee siviiliasutus ja juuri sellainen lähiöasutus you know, alimmalla tasolla eli ihan maanpinnan tuntumassa tai siinä asti sijaitsee teollisuus ja luonnonvarainen luonto (metsät, järvet jne.).

Elinkeinoista: Erethizonin Keskus ja Länsisektorit ovat hyvinvoivimmat. Niissä on kone- ja teknologia- ja ylellisyysteollisuus tärkeimmäpänä elinkeinona. Toiseksi paras tilanne on Pohjoisella, missä matkailu elää vahvana elinkeinona. Kolmantena tulee Itä ja maanviljely ja luontaistalous. Hännänhuippuna on Etelä kaivos- ja energiateollisuudellaan. Resenvia pärjää teknologia- ja liikennevälineteollisuudella ja Scarlet Central energiateollisuudellaan ja matkailulla.

Pahus, sorruin loruilemaan melkoisesti. Jos olette jaksaneet lukea jo tänne asti, onnittelen.
-----------------------------------------------

Sitä siirrytään oleellisimpaan eli hahmoon. Koska olen painokkaasti pyrkinyt hävittämään rajoitetun ympäristön ongelman, mutta säilyttämään ”tiiviin liikuttamisen” ja helpon hahmojen tavattavuuden, olen tehnyt päätöksen, että ropen hahmo voi kuulua joko Myyräkansaan tai Kansaan. Hahmo ei siis voi kuulua Armeijaan. Armeijalle minulla on omat suunnitelmani, mutta katsotaan kuten alussa sanoin… Eli hahmon on kuuluttava Myyriin, Kansaan tai Väestöön. Kansan tai Väestön hahmo voi olla undercover tai normisiviili, mutta miettikää, tykkäättekö enemmän toiminnasta ja omasta leppoisasta juonenkehittelystä johon liittyy jotain muuta asiaankuuluvaa toimintaa. Ja koska ropen nimenperusteinen tarkoitus on käytännössä toimia valtion vihollisena, julistan, että hahmon ikähaarukka asetetaan välille 17–50, jos aiot olla Myyrä tai undercover. Ei mitään 10-14-v. – teinininjoja. Hahmo voi olla alle seitsemäntoistavuotias vain siinä tapauksessa, jos hän on kansalainen tai väestöläinen eikä voi liittyä Myyriin.

Jos haluat liittyä mukaan, täytä seuraava lomake =>
Nimi:
Sukupuoli:
Ikä: (Väliltä 17–50)
Huonekunta/Asuinsektori: (kuulutko Keskuksen, Lännen, Pohjoisen, Idän vai Etelän ihmisiin)
Osapuoli: (Myyrä/Kansalainen/Undercover/Väestöläinen)
*Persoona: (ulkonäkö ft. luonne)
*Muuta: (tähän se kaikki muu, mitä nyt haluatkaan hahmosta loruilla)
  
*=ei pakollinen tieto

Ammattia en viitsi erikseen lisätä listaan, koska ne eivät oikein pidä suosiotaan. Keksikää itse jos haluatte.

Ja sovitaan, että roolaaminen tapahtuu niiden normaalien /-viivojen välissä ja imperfektimuodossa

NÄIN: /Adam katseli öiselle loputtomalle taivaalle ja ajatteli, kuinka ihmeellinen paikka maailmankaikkeus onkaan./
EI NÄIN: /Adam katselee öiselle loputtomalle taivaalle ja ajattelee, kuinka ihmeellinen paikka maailmankaikkeus onkaan./

Säännöt, kuka niitä kaipaa. No ei nyt vaiskaan, pidetään kuitenkin nyt muutama hyvä nyrkkisääntö mielessä.
Säännöt:
– Kirjoitetaan ja toimitaan hyvän maun mukaisesti, ei räikeää tai jatkuvaa räävittömyyttä. Emmehän halua, että nuo mahdolliset nuoremman ikäluokan edustajat nyt ihan kaikkea saavat lukea.
– Toisten hahmojen tappaminen ja alistava hyppyyttäminen on kiellettyä, ellei tähän ole olemassa hahmon roolaajan hyväksyntää.
– Korkeintaan lievää kiroilua.
– Ei epäreilua toimintaa tahi kettuilua eli ei esim. hahmon nostamista ylivertaiseen asemaan tai kiusaamista. Ei ole muuten yhtään kivaa ja ihmisiähän tässä vain ollaan.
– Modeilu ei ole sitten hyvästä ellet siten satu kyseistä titteliä omaamaan.
– Pidetään hahmomäärä kerrallaan max. 3 hengessä.
– Yksi mies tai nainen ei pysty sitten kaikkea kaatamaan. Führereitä tai Düzeleitä ei sitten tapeta ”yks nappi vaa ottaan ja that’s it” – meiningillä, ellei siihen ole minulta lupaa, mitä tuskin tulee herumaan.
– Hyvää makua ja hurttia huumoria niin eiköhän siitä hyvä tule

Unohdinkohan nyt vielä jotain? Tosiaan. Se oma hahmohan se meinasikin jäädä.
 Nimi: Callum Wirthlin
 SP: Mies
Ikä: 22
Huonekunta: Pohjoinen
Osapuoli: Myyrä
Persoona: Millainen se yleensäkin on tavannut olemaan: sellainen oman tiensä kulkija, poikamainen velikulta ja sellainen vanterahko, parransänkinen nuori mies. Silmälasit.
Muuta: Callum on kolmannen polven myyrä. Hänen vanhempansa olivat undercovereita, mutta hänen ollessa kahdeksan, joku vuosi tietoja undercovereista hallinnolle. Äiti päätyi eristysvankilaan, mutta isän onnistui pelastamaan Callum ja hänen tuolloin kaksivuotias sisko itsensä lisäksi ja he siirtyivät maan alle. Sen vuoksi hän oikeastaan taistelee hallintoa vastaan: hän on nähnyt itse mitä se pystyy tekemään ja haluaa kaataa sortavan maailmanjärjestelmän. Ei kukaan hänen ikäluokastaan voi tietää, millainen maailma oli ennen Ihmisten Kautta, mutta paratiisiksi hän kuvittelee sen nykyisen rinnalla. Millaista olisikaan elämä, jos ei tarvitse koko ajan piilotella ja elää ihmisten ylimielisyyden varjossa?

Hengästyttävää! Pääsitte tänne asti? Kaiken luitte? Silloin en voi kuin onnitella teitä, mutta jos sen urotyön teitte, mitä näette enää esteenä osallistumisellenne.
Nokkelimmat saattavat jopa löytää joitakin hienovaraisia viittauksia ropen rakenteesta viihdeteollisuuden tuotoksiin. Toivottavasti ymmärsitte  pointin ja katsotaan nyt mitä tästäkin seuraa. Vakavastiotettavia parannusmahdollisuuksia odotellen ;)

Roolaillen.

*Tuuperrun tähän kirjoittamiseen*

("Mick McD")

Sivut

Kommentit (462)

Yuk7on
Seuraa 
Liittynyt22.3.2012

Nimi: Mike Winter
Sukupuoli: Miäs
Ikä: 19
Huonekunta: Pohjoinen
Osapuoli: Myyrä
Persoona: Aika rauhallinen. Mustat hiukset. Joskus aika hullu.
*Muuta: Hän on aika yksinäinen tyyppi.

Hyvää iltaa.

Ansku2001
Seuraa 
Liittynyt8.6.2011

KYLLÄ! Se on niin totta kuin olla! Ärsyt...siis ihailtava Ankka on vaakkunut gosusta ekaan laadukkaaseen ropeen. Kuinka kauan siitä olikaan? Kuukausi vähintään - mutta asiasta jääkaappiin. Olen ehkä vain tämän roolipelin ajan ärs...siis viihdyttämässä teitä. Adios.

Nimi: Amanda Martha Elonya

Sukupuoli: Tyttö tai nainen, minkä sen nyt ottaa.

Ikä: 17

Huonekunta: Keskus
Osapuoli: Väestö
Persoona: Amanda on lellitty hienostoneiti, joka on aikamoisen kauneuden omistaja. Hän omistaa pitkähköt ruskeat hiukset, ja vedenväriset silmät. Hän on aina hiukset kauniisti letitettynä, ja on 'isän tyttö'. Hän on melko puhelias tyttö, joka on valmis aina tekemään rohkean teon; kunhan ei likaa uusia nahkakenkiään. Periaatteessa Amanda on hyvin ärsyttävä persoona, mutta pohjimmiltaan tyttö on ystävällinen ja viisas.

*Muuta: Hän on rikkaasta perheestä (jos joku ei nyt sitä tajunnut), ja on yksinkertaisesti rikas. Amanda on koiraihmisiä, ja hyvin hyväkuntoinen. Hän pelkää kauheasti myyriä, niin, niitä ja näitä myyriä.

Jez02
Seuraa 
Liittynyt15.12.2010

Nimi: Nicholas "Nick" Williams

SP: ARVAA!!! No mies.

Ikä: 18

Huonekunta: Pohjoinen

Osapuoli: Myyrä

Persoona: Monipuolinen.

Muuta: Hänen vanhempansa kuolivat, kun Nick oli 13-vuotias.

Don't waste your time, or time will waste you

Jez02
Seuraa 
Liittynyt15.12.2010

1) Tuli luettua koko aloitusviesti... kerrankin. Miksi? Kakkosasia kertoo.

2) IHAN PARAS ROPE!!!!!!! KIITOS MIKAEL!

3) 

Ansku2001

Hän on rikkaasta perheestä (jos joku ei nyt sitä tajunnut), ja on yksinkertaisesti rikas. Amanda on koiraihmisiä, ja hyvin hyväkuntoinen. Hän pelkää kauheasti myyriä, niin, niitä ja näitä myyriä.

"Isä, osta mulle huvipuisto, joka on kokonaan PINKKI!" :P

Don't waste your time, or time will waste you

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Nimi:Chris Smith

SP:Mies

Ikä:19

Huonekunta:Keskus

Osapuoli:Kansalainen

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Ps:Lisää mukaan keskukseen!

Pps:Lisää mukaan keskuksen kansalaisiin!

Vierailija

Outo rope... Skippasin suurimman osan aloitusviestistä, sillä se on liian pitkä. Enkä loppujen lopuksi edes tajunnut ropen ideaa.

Nimi: Alexander "Alex" McCollins-Oligov
Sukupuoli: Mies
Ikä: 29v.
Huonekunta/Asuinsektori: Keskus
Osapuoli: Kansalainen
Persoona: Rauhallinen, älykäs mies, nokkela, vastuuntuntoinen.

Ulkonäkö: Ruskeat, suht. lyhyet hiukset, 1.82m pitkä, tavallinen mies.
Muuta: Työskentelee Armeijan leivissä. Vastaa kaupungin (Elohzor tai mikä lieneekään) kupujen ja tekoilman toiminnasta.

Alexin isä oli bulgarialainen ja äiti amerikkalainen. Hänen vanhempansa kidnapattiin Myyrien toimesta Alexin ollessa 18-vuotias. Sen jälkeen Alex muutti asumaan tädilleen ja sedälleen, jossa hän sai tietää leikeltyjen ruumiden olevan tunnistettu hänen vanhemmikseen. Siitä lähtien hän alkoi vihaamaan Myyriä.

Alexin perheeseen kuuluu hänen tätinsä, setänsä ja 23-vuotias veli (joka saa olla nyt tuntematon).

Siinä, kelpaako?

~Simppu, Hala Madrid~

Jez02
Seuraa 
Liittynyt15.12.2010

Simpulle: Ropen idea on, että ihmiset on joko siellä_mikä_sen_nimi_nyt_olikaan Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa tulevaisuudessa ja ihmiskunta on romahtanut.

Alexille: >:D Myyrät wins!

Don't waste your time, or time will waste you

Jez02
Seuraa 
Liittynyt15.12.2010
Rapkissa
jesu02

Alexille: >:D Myyrät wins!

Nickille Kansalaiset Wins!

T:Rapcat ja muut kotimaiset

MYYRÄTPÄS!!

Don't waste your time, or time will waste you

Voo Doo
Seuraa 
Liittynyt5.8.2012

Jee ainakin aloitusviestin perusteella tulossa hyvä rope. Ja nyt kaikki tänne roolailemaan !

Nimi: Ben Morgan
Sukupuoli: Mies
Ikä: 20
Huonekunta: Pohjoinen
Osapuoli: Myyrä
Persoona: Aika rohkea ja itsepäinen. Saattaa suutuspäissään tehdä kaikkenlaista tyhmää ja ajattelematonta, mutta on pohjimmiltaan herkkä. Ben on syntynyt maan alla ja omistaa ainoastaan räsyisiä vaateita joita käyttää.
Muuta: Molemmat vanhemmat eli isä ja äiti ovet jääneet kiinni ja teloitettu joten Ben on päättänyt kaikin keinoin kostaa heidän kuolemansa.

kääpiöhamsteri
Seuraa 
Liittynyt12.12.2011

Hyvä rope jos Kia ja lucar+laivis tulevat mukaan.

Nimi:John Cutter

SP:mies

Ikä:34

Huonekunta:keskus

Osapuoli:Armeija (?) jos ei niin kansalainen.

Persoona:Kuten Cutter aina.

Muuta:Perhe.Vanhemmat kadonneet vallankumouksen aikana.

/John partioi kadulla kaverinsa kanssa.

kukas muukaan, kuin kääpsätin vm varmasti joku

Vierailija

Hey, Alex is back! (Odotakaa, lasken montako Alex-nimistä hahmoa Simpulla on ollut.....)

Joo meikä on mukana, suuri yllätys vai mitä? Ja tuota... Älkää kysykö, miksi minulle tulee tästä mieleen Nälkäpeli ilman sitä virallista Nälkäpeliä... Äh, unohtakaa... Mutta siis perusjuoni... Käskin unohtaa koko pälinäni!!!!

Niin mutta juu, hahmoni:

Nimi: Rosette (Rose käy) Andagii. (Hehee hieno sukunimi, joku älyää vitsin....?)

Sukupuoli: no arvaa kolmesti. (Tietämättömille: nainen)

Ikä: sanotaan että jotain 19 ja 25 väliltä, eli suunnilleen 22 puol... tai eiiii.... Ihan sama!!!!

Hunekunta: ...Siis häh...? (Sovitaan että se mikä on kaikilla. XD)

Osapuoli: Mole (Myyrä siis)

Persoona: Höm höm taitaapi olla Kiastereotypinen hahmo eli sekoitus kaikkia Akane-nimen omaavia plus Zakuroa, Nomia, Bellatrixia, Hakaita, Fuukaa, jnejnejnejneje...

Laitetaanpas ulkonäkö erikseen: (yllätys yllätys;) pitkät, hiukan aaltoilevat, mustat hiukset, vaalea iho ja vihreät silmät, ei kovin pitkä, sanotaan että 160 cm, pukeutuu jotenkin. Ja erittäin kaunis ja muodokas heppuli tietysti, luuliteko että unohdin? ;D

Lehmää: (Niille jotka eivät osaa tulkita puhettani: muuta) öämöötota... vanhemmat olivat hekin myyriä juu, Roseten äiti kuoli synnytyksessä ja isä tätä seuranneeseen tuskaan. Kasvoi orpona maan alla ja kouluttautui pikkuhiljaa taitavaksi "vakoojaksi" (ei oikea sana mutta en nyt keksi parempaakaan), hallitsee monenmoiset aseet ja teistelutekniikat, mutta ei tuo taitojaan ilmi. Ei kovin luottavainen persoona... Ja plaa plaa plaa....

Ja hänestä tulikin Nomi... ♫♪♫ No ei, nimeä Nomi tottelee eräs sarjishahmo ja taitaapa olla myös kaupunki Japanissa. Ja Xeroropessa minulla oli tämämtapainen hahmo. Ihan sama, yritän saada hepulle jossain määrin persoonallisuutta, jota joiltain hahmoiltani on jäänyt puuttumaan. Saas nähdä.

Ja kiitos jo etukäteen hienosta roolipelistä, Mikael.

-Kia K

Vierailija

Kia, älä dissaa kaikkia Alexejani, pidän siitä nimestä. Enkä jaksa keksiä mitään muutakaan.

Ja hahmomme tapaavat sitten pian, eikö niin? (Eli siis he tapaavat ja ystävystyvät, tai muuten *käsi kurkun poikki*).

En ala vielä roolamaan.

~Simppu, Hala Madrid~

Vierailija

Niin Simppu, sinun hahmosi kurkun poikki. ;D

Mutta miksi ihmeessä hahmoni paljastaisi olevansa myyrä? Eihän siinä olisi järkeä. Helpompi soluttautua kansalaisten joukkoon.

Ja aloittakaamme roolaaminen!

/Vaikka Rosette Andagii olikin hyvin koulutettu ja taitava taistelija, oli hänestä siltikin jännittävää seisoa sen suuren oven vierellä ja odotella, että hänet kutsuttaisiin sisään. Hän oli hoitanut joitain tehäviä maan "pinnalla", mutta tämä olisi hänen ensimmäinen kunnon keikkansa.  Todennäköisesti hänen ei tarvitsisi kuin yrittää soluttautua normaalien ihmisten, kansalaisten pariin ja yrittää sitä kautta onkia esiin joitain hyödyllisiä tietoja myyrille, mutta jutussa olisi varmasti myös haastetta. Sillä myyränä eläminen ei ollut helppoa, se oli tehty Rosetelle selväksi suunnilleen heti tämän syntymän jälkeen. Vaikka ei Rosette tiennyt juuri mitään lapsuudestaan, sellainen ihmisen muisti oli. Asiat tuppasivat unohtumaan ja monet päivät olivat olleet pelkkää ankaraa kouluttamista. Roseten vanhemmat olivat molemmat kuolleet pian tämän syntymän jälkeen ja nainen oli oppinut olemaan kaipaamatta ihmisiä, joita ei ikinä ollut edes tavannut. Ja oikeastaan oli vain hyvä, ettei ollut ketään joka odottaisi kotona kun itse suorittaa tehtävää; ei tarvitsisi eräänä iltana huomata odottavansa turhaan ihmistä, joka on jo menehtynyt. Ja vaikka Roseten elämä oli ollut kovaa, se kannatti. Hän oli hyväkuntoinen ja älykäs nainen, joka ei kuitenkaan halunnut tuoda taitojaan julkisesti ilmi. Oli helpompaa esittää keskivertovakoojaa kuin ottaa harteilleen se kaikki vastuu, mikä hänelle oikeasti olisi kuulunut.  Ovi, jonka vierellä Rosette oli seisonut, avautui ja tiukan oloinen, nelikymppinen mies tuli kutsumaan hänet sisään. Rosette käveli miehen perässä läpi lyhyehkön, pimeän käytävän ja astui sisään pienemmästä ovesta, jonka mies oli hänelle avannut./

Sillälailla.....

-Kia K

Vierailija

Hahmostani tulee sittenkin lentäjä, jos käy. Ja lentäjällä tarkoitan matkustajakoneiden tai lentävien ihmebussien ohjaajaa.

/ Alex heräsi aamulla. Hän nousi sängystään ja koodasi sen pois.

-Mukillinen kahvia, hän sanoi erääseen pieneen mikrofoniin, joka aktivoi kahvilaitteen.

Alexander oli tällä hetkellä lentäjien tiloissa Keskuksen kansainvälisellä lentokentällä. Hän otti kahvin ja puki univormunsa päälle. Hörpäten kuumaa kahvia hän nosti pöydältään tietolevyn, jolta tarkisti lentonsa.
Kello oli tällä hetkellä 8.40 aamulla.

-Lähtö on siis neljältä, Alex mutisi itsekseen ja pakkasi tavaransa laukkuunsa. Lennon perämieheksi oli määrätty nuori nainen, Melinda Scott./

Kia, mitä jos Rosetten tehtävä olisi soluttautua Alexin lennolle lentoperämieheksi? Sillä tavalla saisimme hahmomme tutustumaan.

~Simppu, Hala Madrid~

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat