Aku Ankan joulukalenteri 2012

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joulu lähestyy ja yhdeksi perinteeksi osalle Akkarin lukijoista viime vuosina on tullut Akkarin oma joulukalenteri, joka tänä vuonna ilmestyy Akkarin mukana liitteenä numerossa 48/2012. Järjestyksessään viides joulukalenteri esittää 24 erilaista kysymystä ankkamaailmaan liittyen ja tulee varmasti jälleen moninkertaistamaan sivujen kävijämäärän.

Joulukalenterin jatkaessa samalla kaavalla, myös perinteikkäästi jatkamme täällä foorumilla oikeiden vastauksien spekulointia edeltävien päivien kysymyksiin. Aiempina vuosina on samanlaisesta topicista varmasti ollut paljon apua monille sekä se selvästi on vähentänyt yksittäisiä topiceja, jossa kysytään kunkin päivän vastausta. Tässä topicissa keskustelu joulukalenterista on vapaata.

Aku Ankka joulukalenterin tarkoitus ja ohjeet:

Aku Ankan joulukalenteri ei ole suklaakalenteri tai mikään muukaan karkkikalenteri vaan se on kalenteri, jossa jokaisen luukun takaa löytyy kysymys, johon pitää vastata Aku Ankan nettisivuilla. Muista, että kysymykseen on aikaa vastata vain yksi päivä. Oikeasta vastauksesta saa aina yhden virtuaalisen arpalipun suureen Aku Ankan jouluarvontaan. Mitä useampana päivänä käyt antamassa oikean vastauksen, sitä useampia arpoja sinulla on arvontaa varten. Parhaimmillaan sinulla voi siis olla jopa 24 arpaa, joten mahdollisuudet voittaa on paremmat kuin vähemmän oikein vastanneilla. Huomaa ettet näe mistään monta arpalippua olet ansainnut. Arvonta suoritetaan Nuutin päivänä eli 13. tammikuuta.

Pääpalkintona tämän vuoden joulukalenterissa toimii Nintendo 3DS-viihdelaite. Pakettiin mukaan tulee vielä pelit Super Mario Land ja New Super Mario Bros 2.

Pääpalkinnon lisäksi arvotaan kymmenen kirjapakettia!

Tämä topic toimii Aku Ankan Joulukalenterin topicina ja tänne julkaistaan aina edellisen päivän kysymys ja oikea vastaus. Täällä saa keskustella Aku Ankan joulukalenterista, mutta täällä ei saa kysellä vielä käynnissä olevien kysymyksien vastauksia. Näin kaikki saavat itse miettiä vastausta ja näin on kaikille tasapuolista. Edellisen päivän kysymyksistä saa tietenkin jutella.

Ensimmäinen kysymys ja sen vaihtoehdot tulevat tähän topiciin 1.12, mutta ensimmäinen oikea vastaus (allekirjoittaneen ja muiden topicissa asiaa spekuloinneiden mielestä) ilmestyy 2.12. Toimitus on luvannut julkistaa oikeat vastaukset voittajien julkistamisen yhteydessä eli 13.1.

Vastaukset tulee siis antaa tänne: www.akuankka.fi/joulu

Kaikille oikein mukavaa joulunodotusta!

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Sivut

Kommentit (22)

~wulffi~
Seuraa 
Liittynyt30.7.2011

Aijon osallistua varmaan tähän. Viime jouluna osallistuin tähän. Kävin joka aamu(melkein joka aamu) pistämässä vastaukseni sinne osoitteeseen. No en saanut mitään, mutta ei se minua lannista. Tänään kun tulin kolmen jälkeen tai ennen kolmea kotiin Aku Ankka oli keskellä pöytää, joulukalenteri sisässä+pakettikortit. On aika kiinnostavaa alkaa sitten arvuuttelemaan oikeaa vastausta. Ja samoin Hiidenkirnu, "hyvää joulunodotusta" sinullekin.

Wulffi

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Tuota osoitetta ei varmaan tarkoituksella ole vielä otettu toimintaan, vai pitäisikö tuosta linkistä tulla muutakin kuin 404-virheilmoitus?

Päivän akkari tuotiin mönkijällä koska jopa Etelä-Suomi on vissiin niin pohjosessa että postiautoista tulee jääpuikkoja. Kaiken lisäksi sen alaniitti oli repeytynyt irti :|

Onneksi kalenteri oli kunnossa :3

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Saatan vastailla niihin kysymyksiin eli tarkemmin sanottuna osallistua.En ole pystynyt ennen osallistumaan ja muutenkin palkinto on ihan MAHTAVA.Mutta tuo linkki alussa ei toimi.

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Toinen kysymys menossa, melkoisen helppojahan nuo kysymykset ainakin näiden kahden ensimmäisen perusteella näyttää olevan. :)

Avausviestin linkki johtikin vain tuohon artikkeliin, mutta ainakin oikealle tielle vie. Nyt siellä on kuitenkin avausviestin alla se suora linkki ja siihen perään ilmestyy nuo kysymykset ja vastausvaihtoehdotkin. En kyllä erikseen ilmoita viestillä niitä lisäillessä tuohon...

Huimasti lukijoita topicilla, pystyssä vasta muutaman päivän ja 1450 lukukertaa näytti olevan. Kyllä se joulukalenteri vain vetää taas väkeä. :)

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

(Toivottavasti) 2 arpalippua hankittu!
Ai että, mikähän kysymys huomenna tulee...
Jos olis "voitto mielessä" niin kuin yksi papparainen uimahallilta sanoo, niin voisi lukea kaikki kyssät ja luntata vastaukset etukäteen.
Mutta hauskuudestahan tässä on kyse, ja 3DS ja kummatkin pelit on tulossa joululahjoiksi :D

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat