Akkarin oma nurkka

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Onko mielessäsi kysymys, johon arvelet vain Akkarin toimituksen pystyvän vastaamaan? Sitten olet juuri oikeassa paikassa!

Akkarin sivuilla on julkaistu oma nurkka osiota säännöllisen epäsäännöllisesti monien vuosien ajan. Tietoa ei allekirjoittaneella ole minä vuonna ja missä numerossa ensimmäinen oma nurkka ilmestyi, ehkäpä siinä olisikin jonkunlainen kysymys toimitukselle purtavaksi. :)

Omaan nurkkaan on tarkoituksena koota tietoa Akkariin liittyvistä asioista. Välillä ne ovat vain tietoiskuja, jotka sopivat hyvin lähenevään teemaan, mutta usein toimitus keskittyy myös vastailemaan pelkästään lukijoita askarruttaviin kysymyksiin ankka- tai hiirimaailmasta, tekijöistä tai itse Aku Ankka -lehdestä.

Ennen kysymykset kulkivat tietenkin kirjeitse ja nykyään varmasti joitain kysymyksiä tulee suoraan toimituksen sähköpostiin. Meillä on kuitenkin virallinen Akkarin foorumi, jota toimitus päivittelee. Miksei täälläkin voisi kysyä mieltä askurrattavia kysymyksiä? Jokin aika sitten oli jo pystyssä omaa nurkkaa koskevia ketjuja toimituksen tekemänä kahta omaa nurkkaa koskien, mutta nyt olisi tarkoitus tehdä tästä tavasta pysyvämpää ja poimia parhaita kysymyksiä talteen jatkuvalla syötöllä myös täällä foorumilla!

Tämän topicin tarkoitus olisikin koota lukijoita kiinnostavia kysymyksiä, joita he haluaisivat esittää toimitukselle. Toimitus voisi sitten vapaasti poimia parhaiksi näkemiään kysymyksiä tuleviin omiin nurkkiin, jos sellaisia sattuisi täältä löytymään.

Toki keskustelu omasta nurkasta yleensä sekä uusimmasta omasta nurkasta on sallittua. Mielipiteitä vain tulemaan mitä mieltä ylipäätänsä olette omasta nurkasta, löytyykö jokin hyvä idea, jonka omaan nurkkaan voisi liittää vai onko nykyinen toimiva kokonaisuus?

Sana on vapaa! Kaikki kysymykset ja mielipiteet ovat tervetulleita. :)

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Sivut

Kommentit (27)

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012

Vihdoinkin joku tajusi tehdä tällaisen! Joo siis iso kiitos Hidikselle että tällaisen toteutti.  Eikös topan voisi saman tien liimauttaa?

Mutta asiaan:

Tästä lähetinkin jo palautetta Toimitukselle, muttei ole vielä näkynyt vastausta. Eli kysymys kuuluu:

Onko neljättä Ankanpoikaa siis olemassa? Mikä sen virallinen nimi on? Tuosta olisi kiva saada esim. Pieni tietoteksti Omaan nurkkaan. 

Eipä tässä siis muuta. Toivottavasti topiciista tulee suosittu! :)

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Epävirallinen vahingossa usein piirretty Rupu Ankka.

Niin, kysymys:

Minkä nimisiksi suomennatte kuuluisuudet; jos kuuluisuus on itävaltalainen jalkapalloilija, pistättekö te nimeksi jonkun suomalaisen futistähden nimen? Näinkö se menee?

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Vierailija

Minullakin on pari kysymystä:

- Miksi olette aloittaneet uuden vuoden Barksin tarinalla jo monen vuoden ajan, mistä tapa tulee? Se ei ole huono, että aloitatte sillä, mutta mistä tämä johtuu.

- Montako ihmistä toimitukseen kuuluu?

-Scrooge McD, the Richest Duck in the World and King of the Klondike-

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Valdis, sitä tekstiä Rupu Ankasta ei tule tulemaan, sillä sellainen julkaistiin jo eräässä 2008 vuoden Akkarissa. Ja sitten se kysymys:
- Miksi huippusuositun piirtäjän/käsikirjoittajan Don Rosan tarinoita ei enää nykyään julkaista niin paljon kuin ennen? Esim. vuonna 2009 Rosaa tuli suunnilleen jotain 70 sivua, kun taas tänä vuonna "vain" 30. Toivoisin että vastaatte tähän kysymykseen!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

92Sakari
Seuraa 
Liittynyt28.4.2010

Mistä Karhukoplan nimi tulee? Senhän jäsenet ei oo karhuja vaan beagle-rotuisia koiria (engl. The Beagle Boys).

Ja mistä Pikku-Pellen nimi tulee? Pikku-Pellehän on vähän niin kuin pikkuinen Hessu, joten eikö Pikku-Hessu olisi parempi nimi? Pikku-Pellen vois hyvinkin sekoittaa Tarmoon, Pelle Pelottoman sukulaiseen. :/

Sakari täällä terve!

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Miten saa laitettua peukun ylös tai alas.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012
TouhuAku6

Miten saa laitettua peukun ylös tai alas.

Näetkai nuo kädet.Kun painat vasemmalla olevaa niin peukutt ylös viestiä.Jos painat oikealla olevaa peukutat alas.

Ukuku:

Mikä on pisin Aku Ankassa julkaistu jatkosarja?

En muista nimeä mutta sivumäärä oli jotain 34-40 väliltä jos oikein muistan.

Daniel:

Miksi huippusuositun piirtäjän/käsikirjoittajan Don Rosan tarinoita ei enää julkaista niin paljon kuin ennen?

Veikkaan siksi että kun niitä on julkaistu sen verran paljon ja ne tarinat alkavat loppua eikä niitä samoja tulisi aina julkaista niin sen takia julkaistaan Don Rosan tarinoita vähemmän.

T:Rapcat ja muut kotimaiset

92Sakari
Seuraa 
Liittynyt28.4.2010

1. Miten Kroisos Pennonen ja Kulta-Into Pii ovat rikastuneet? Ovatko hekin keränneet rahaa kovalla työllä Roopen tapaan?

2. Missä Kroisos Pennonen asuu?

Sakari täällä terve!

Magia00
Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Moip! Jes! Tämmöinenkin topa tuli, heti paljon sanottavaa. :D Mutta tietääkö toimitus, että tännekin laitetaan niitä kysymyksiä ja kehitysehdotuksia yms???

Muttas asiaan.

Mielestäni oma nurkka voisi ilmestyä joka- tai jokatoinen viikko ja jos se olisi vaikkapa joka viikko, niin se voisi olla vain yhden sivun mittainen :).

Olisi kivaa jos omaan nurkkaan tulisi piirtäjä ja käsikirjoittaja esittelyjä, esim giorgio gavazzanosta ja muista piirtäjämestareista. Joskus voisi tulla semmoinen kysymys-vastaus kerta jolloin näihin kysymyksiin vastattaisiin. Lisäksi voisi tulla kirjaesittelyjä toimituksen blogin tapaan, ei siis mainoksia.

Omaa nurkkaa voisi myös uudistaa. Ulkoasun voisi vaihtaa sillain, että taustalla olisi haaleana jokin kuva tai tausta (esim lankut) ja selkeä otsikko.

Oman nurkan nimen voisi myös vaihtaa. Hyviä nimiä olisi esimm. ankkis (=ankka nurkkaus), akun kulma, akun kulmaus, paratiisitie 13, ankka nurkka...

Ja vielä kysymys:

Mitä toimituksen arkeen usein kuuluu???

 

-magialta magiaa-

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat