AKU ANKKA

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä pidätte uusimmasta Aku ankkasta?

Kommentit (3)

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Yleiset näyttävät kirjoittavan Aku Ankan, Aku Ankkan.Mutta en ole vielä ehtinyt lukea uusinta Akkaria.Pitää odottaa vielä jokunen aika...

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Uusimpaa Akkaria saa ja pitääkin kommentoida, jotta toimitus saa tietää millaisista tarinoista lukijat pitävät. Jokainen mielipide on arvokas, mutta hyvä/huono lehti! -viestit eivät sitä edistä ollenkaan. Koittakaa oppia arvostelemaan asioita kunnon perustein, mitä lehdessä oli hyvää ja miksi? Tietenkin Akkarin sivuilla julkaistaan sellaisia tarinoita, joita lukijat tykkäävät lukea, joten antakaahan äänenne kuulua. :)

Aiheesta löytyy jo ketju, jossa voi arvostella ja kommentoida uusinta akkaria. Herättäkää topic henkiin, ei sen arvostelun pidä olla mikään maratoniviesti, mutta jo pienikin kommentti mistä piditte viikon lehdessä on hyvä asia ja saa ehkäpä muitakin kommentoimaan.

http://www.akuankka.fi/keskustelu/10665/ketju/uusin_aku_ankka_lehti

Jatkossa katso myös mihin osioon topicin eli tälläisen ketjun teet. Nyt tämä tuli blogikommentteihin, mutta Akkarihan on julkaisu, joten se kuuluu julkaisut osioon. Mene siis aina ensin siihen osioon mihin topic kuuluu ja vasta sitten painat sitä "aloita uusi kekustelu" -nappia. Lisäksi otsikkoa ei ole tarkoitus kirjoittaa kokonaan isolla, ei se otsikko poikkea muusta kirjoittamisesta mitenkään paitsi ettei otsikon perään tule pistettä. Otsikon kuuluu olla ketjun asiaa ytimekkäästi kuvaava, kuten nyt olisi voinut olla Uusin Akkari tms.

Tämä menee lukkoon ja jatkuu linkittämässäni topicissa.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat