Selviytyjät Kausi 7

Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Entinen kausi jätettiin kesken mutta Kuudennen kauden (Sankarit Vs Konnat) päätin tehdä uudestaan.

Lenovon 6 kauden aloitusviesti:

Lainaus:
Lenovo:

On siis kuudennen kauden aika.

Ohjeet:

1.Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi.Tällä kaudella voit valita mihin heimoon menet (Sankarit tai Konnat). Muista täyttää nämä!

Nimi:-

Ikä:-

HUOM. Omaa käyttäjänimeä ei saa valitettavasti kirjoittaa "nimi"-kohdalle.Mutta toki saa muotoilla sen nimeksi.

2.Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse.Ensimmäinen haaste tulee kun heimot ovat täynnä.Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata noin 1-3 päivää.Jos kaikki mukana olijat ovat vastanneet haasteeseen, tuloksia tulee aikaisemmin.Haasteiden pistelasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodustuu pisteenne haasteessa.Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo.Tasapelissä voiton ottaa aktiivisemmin haasteeseen vastannut heimo.

3.Pelaajien tiputus: Haasteen hävinnyt heimo äänestää jonkun pelaajan ulos pelistä.Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enää osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on pelattu.

4.Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta (jonka ylläpitäjä oikeastaan arpoo), jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Tässä kaudessa voit löytää talismaaneja. Ylläpitäjä kirjoittaa: BONUS-tehtävän, johon kilpailioitten ei tarvitse vastata. Jos kaikki menee oikein saa talismaanin. Nopein oikein vastannein saa talismaanin, joka auttaa heimoneuvostoissa. Voit käyttää sen milloin tahansa. Jos putoat kisasta, ja sinulla on talismaani käyttämättä niin saat antaa sen kenelle tahdot (PAKOLLINEN). (HUOM. voit käyttää talismaania kun heimoneuvosto on päättynyt, saat tunnin aikaa käyttää sitä)

Aiempiin kausiin poiketen, jos jättää vastaamatta kolmeen peräkkäiseen haasteeseen, pelaaja korvataan toisella. Jos mainitsee että ei pääse poissaolon takia vastaamaan, on suojassa putoamiselta. Tällä yritetään välttää aiemmilta kausilta tuttu antiaktiivisuuteen tippuminen.

6. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enää kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

7. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa äänestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti(jos katsot asemasi hyväksi) tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

8. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista juryt äänestää voittajan.

9. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:
§1.1 Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä pelin vetäjä on mahdollisesti huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä. Vastauksen muokkaamisesta seuraa rangaistus, riippuen sen vakavuudesta.
§1.2 Myös äänestyksessä äänen vaihtaminen toiseksi on kielletty, rangaistuksena on kirjallinen varoitus.

§2. Lunttaaminen haasteissa on ehdottomasti kielletty. Henkilö, joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.
§2.2 Myös toiselta avun pyytäminen on kiellettyä oli toinen kuka tahansa henkilö ja se lasketaan lunttaamiseen.

§3. Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4. Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi. Tästä seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§5. Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa. Tästäkin seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§6. Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§7. Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään entisen heimonsa hävitessä. Hänen pelinsä on siis päättynyt.

Muutama muistutus:
Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita.

Jos on kysyttävää tai joitain muita ongelmia, apua saa kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa. Jos putoat aikaisessa vaiheessa, älä välitä. Tämä on pohjimmiltaan vain peliä eikä sitä tarvitse ottaa niin vakavasti. Tervetuloa kaikille mukaan.

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Kommentit (11)

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Jee! Mä rakastan Selviytyjät ohjelmaa.

Nimi: James First

Ikä:26

Heimo:Sankarit

Hän on tosi ketterä.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012
Jac

Öh... Sulla onkin Rapkissa varmasti lupakin järjestää legendaaristen Selviytyjen jatkoa?

Saahan sille tehdä uuden kauden kun edellisen kauden pitäjä lopetti täällä käynnin eikä se toinenkaan ole tehnyt uutta kautta vielä.

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat