kumikallepompautus XD

Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Jotkut hahmot ovat sellaisia, että tuntuu että ne ovat kunnon hahmoja vaikka ovat esiintyneet vain kerran tai kaksi. Kuten sissi simasuu! Pidin häntä heti aku ankan hahmona. Tai kumikalle. Jos et tiedä kuka on kumikalle lue joitain taskukirjoja vaikka missä kumikalle esiintyy. Esimerkiksi taikaviitta ja kumikalle.

Kumikalle hahmo?


Kumikalle on hahmo joka on ulkoavaruudesta tullut. Kumikalle elää purkalla ja puhaltaa siitä kaikenlaista mukavaa ja kestävää. Kumikalle liikkuu purkkapallolla pomppimalla. Kumikalle on lempeä ja kiltti luonteeltaan, ei kanna kaunaa eikä valita turhaan ja on jopa taikaviitalle liian liukas.

Kumikallesta tuli meidän perheen poikien suosikki. Vaikka he eivät ole täysin akufaneja, pitävät kumikallea parhaana hahmonaan. Siitä he kehittelivät "kumikallepompautuksen".

Kumikallepompautus?

Mennään trampoliinille istumaan semmoisen ison jumppapallon päälle. Sitten muut pomppivat ja yrittävät tiputtaa "kumikallen" joka pomppii "kumikallena purkkapallolla" villisti. Tätä voi vaikeuttaa siten, että jalat täytyvät olla ilmassa tai kädet.

Mitä te tuumaatte kumikallesta?

Kommentit (4)

Magia00
Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Ööööö acupetia0 Halusin muiden mielipiteitä kumikallesta ja tuo otsikko on sen takia, että se erottuisi jotenkin ja kirjoitin vain oman mielipiteeni ja mul on kyllä varmaankin parempi elämä ku sulla ku ei tartte ilmoitella muiden elämästä. Ja alkaa ärsyttää jo toi hanki elämä ku yks tyyppi meihjän luokal jankkaa sitä joten ei jaksa...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat