Aku Ankka- sivun ennätyskirja 2012

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

AKU ANKKA- SIVUJEN ENNÄTYSKIRJA 2012

Aku Ankka- sivujen ennätyskirja on nyt täällä! Äänestäkää ennätyksellisintä käyttäjää, tapahtumaa ja osiota. Muistakaa, että jokainen ääni on tärkeä, ja jokainen vaikuttaa lopputulokseen. Äänestykset päättyvät Uutena Vuotena 31.12.2012 keskustelujen sulkeutuessa. Tammikuun ensimmäinen päivä sitten kokoan 5 ennätyksellisintä käyttäjää, tapahtumaa ja osiota yhteen viestiin. Muistakaa siis äänestää!

Idea

Topicin ideana on saada selville 15 ennätyksellisintä asiaa Aku Ankka sivuilla 2012. Joka viikko eri äänestys.

Äänestys

Äänestää saat vain yhtä henkilöä ja itseään ei saa äänestää. Siinä ne tärkeimmät. Jos äänestät ensiviikon Maanantaina ennätyksellisintä käyttäjää, ääntäsi ei hyväksytä koska silloin on jo käynnissä toinen äänestys, nimmittäin ennätyksellisimmät tapahtumat. Muistakaa myös, että trollia ei saa äänestää, sillä se Trollin ruokkimista. Ja sanontahan menee "Don't feed Troll" Sama koskee Spämmäreitä. Ennätyksellisimmän käyttäjän äänestys aika alkaa siis nyt ja loppuu.. Tai no, lukekaa lisää kohdasta "Äänestysajat"

Äänestysajat

Tässä "taulukko" siitä milloin on menossa mikäkin äänestys:
Viikko 50: Ennätyksellisin käyttäjä: Tiistai - Sunnuntai
Viikko 51: Ennätyksellisin tapahtuma: Maanantai - Sunnuntai
Viikko 52: Ennätyksellisin osio: Maanantai - Sunnuntai
Ns. "viikko 53" joka kestää vain päivän, eli Uusi Vuosi: Muuta mainittavaa: Maanantai
Muista myös perustella! Esim.

Lainaus:
Yrjöheikkiisomeikki saa ääneni, sillä hän on ollut aktiivisin, voittanut paras käyttäjä- kisan ja vieläpä kirjoittanut erään superpitkän viestin!
Muista: Jos vaikka Leena4Timo5 on kirjoittanut vuonna 2011 AA:n historian pisimmän viestin, ja haluaisit äänestää häntä niin se ei käy. Sitä jota äänestät, saa äänestää vain tämän vuoden perusteella! Ketään ei siis oi äänestää viimevuosien perusteella, vain tämän vuoden! Ja sitten asiaa vielä jokaisesta äänestys-osiosta

Ennätykset

Ennätyksellisin käyttäjä
Älä äänestä mielestäsi parhainta käyttäjää, vaan ennätyksellisintä. Ehkäpä joku ennätyksellisen pitkän viestin kirjoittaja ansaitsee paikan ennätyksellisimpänä käyttäjänä. Vai sittenkin joku hienojen Galleria töiden perusteella. Vai oliko jonkun käyttäjän blogi niin mielenkiintoinen, että häntä on pakko äänestää? Sen saat päättää (yllätys, yllätys) sinä!

Ennätyksellisin tapahtuma
Kyllä se vain oli se kun se viesti oli niin pitkä! Ei vaan se kun sivustot uudistui. Ehei, vaan tietenkin se kun wanhan kunnon Pelit&Puuhat tuli takaisin! Ja hah! Toimituksen blogit olivat mahtavan ennätyksellisiä! Tämä äänestys ei ole vielä käynnissä.

Ennätyksellisin osio
Osiot näkyvät tuolla sivun ylälaidassa. Ehkäpä olet täällä Pelien ja puuhien takia? Vai kenties keskusteluiden? Pah ja puh, olet tietenkin täällä vain Toimituksen turinoiden, eli "Tietoa" kohdan takia.

Muuta mainittavaa
Jos haluat vielä lisätä jotain ennätysviestiini, joka ei liity käyttäjiin, tapahtumiin tai oisoihin niin siitä vain! Tämä äänestys ei ole vielä alkanut, ja kestää vain yhden päivän eli toisin sanoen Uuden Vuoden.

Säännöt onkin jossain päin tuota viestiä kuten esim. se trolli juttu on siellä jossain. Noudattakaa sääntöjä ja nyt: Äänestäkää mielestänne ennätyksellisintä käyttäjää!

Onko tuo mies orja? Miten barbaarista!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija

Äänestän siis "Ennätyksellisin käyttäjä"- sarjassa: Rapkissaa, koska hän on saanut hirveän määrän suosiota hauskuutensa ja aktiivisuutensa vuoksi. 

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Vielä yksi juttu: Älkää päivittäkö tilannetta, montako ääntä kelläkin on! Sillä tavalla pysymme jännityksessä Tammikuun ensimmäiseen saakka :)

Itse äänestän.. No, sitä samaa eli Rapkissaa. Hänen suosionsa on noussut ennätyksellisen nopeasti, ja hän on myös erittäin aktiivinen.

Onko tuo mies orja? Miten barbaarista!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Äänestän Ennätyksellisin käyttäjässä sarjassa äänestän Scroogea kun hänellä oli niin mahtavat blogit että yhäkin on niitä pakko lukea silloin tällöin.

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Nosto! Muistakaa vastailla aktiivisesti, että saadaan mahdollisimman varma tulos. Mitä enemmän vastaajia, sitä paremmin saa selville ketkä ovat 5 ennätyksellisintä käyttäjää ja miksi!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija
tuplanolla392

Rapkissaa.

Perustelut? Ei ennätysten kirjaan voi lisätä ilman syytä.

pedro01

Äänestän ÄrAaPeetä.

Perustelut? Ei ennätysten kirjaan voi lisätä ilman syytä.

author= "DoubleDuck" kirjoitti:

Äänestän "Ennätyksellisemmässä käyttäjässä" Kia K:ta

Perustelut? Ei ennätysten kirjaan voi lisätä ilman syytä.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
ae: Eihän ennätyksiä äänestetä, ennätykset on asioita, jotka todella ovat ennätyksiä, vaikka kuka sanoisi mitä.
Niin, mutta kun kukaan ei tiedä ketkä ovat ennätyksiä! Kaikilla on oma mielipide, jotka pitääkin kertoa että saadaan selville se ennätys! En jaksa vängätä kanssasi enempää.

Jac, Rapkissa, Magia00, Maki11: Tiedän äänet on hyväksytty.

tuplanolla392, pedro01, DoulbleDuck: Tiedän äänet on hylätty. Perustelkaa, niin ne hyväksytään. Eihän ennätyskirjassa ole mitään järkeä, jos siinä ei ole perusteluja! Vai oletteko muka koskaan lukeneet Guinessin Ennätyskirjaa, jossa lukee vain "Maailman pisin parta löydetty" eikä lue mitään muuta? Ette varmaankaan. Kaikkia kiinnostaa tietä, kenellä on pisin parta, missä on pisin parta, miksi on pisin parta jne. Sama koskee Aku Ankka sivun- ennätyskirjaa.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Eliteist
Seuraa 
Liittynyt14.9.2011
ankkaetsivä

Eihän ennätyksiä äänestetä, ennätykset on asioita, jotka todella ovat ennätyksiä, vaikka kuka sanoisi mitä.

Mietin juuri tuota asiaa. Eikö olisi parempi tehdä tällainen systeemi:

Tähän topiciin ilmoitettaisiin ennätys ja sitten kerrottaisiin, missä olisi siihen ennätykseen todisteita (tähän tapaan Guinnesillakin tehdään).

okei...

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Eharlas, tuo on hyvä idea, mutta kun kaikki lukevat vain aloitusviestin ja alkavat äänestämään. Eikä saa selville että koko topicin tarkoitus on muuttunut toiseksi. Pitäisiköhän tehdä kokonaan uusi topic uusilla säännöillä? Modet voisi lukita tämän. Helpointahan olisivain muokata aloitusviestiä, mutta kun ei se noin vain näillä "uusilla" sivuilla käykkään.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat