Keksi aku ankka lehdelle isku-lause

Seuraa 
Liittynyt4.8.2010

Siis jokaisen pitää keksiä  aku ankka ledelle oma iskulause

Kommentit (5)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Idea ei ole huono, mutta tämä on väärässä osiossa! Laita tämä julkaisut osioon niin tämän voi jättää pystyyn. :) Huomaa kuitenkin otsikossa olevat pienoiset virheet eli Aku Ankka -lehti eikä aku ankka lehti ja iskulause on ihan yhteen ilman mitään viivoja. :) Muista myös, että nuo esimerkit ja muut kuuluvat yhteen samaan avausviestiin. Käytä aikaa sen avausviestin tekemiseen äläkä hutaise sitä hirveällä vauhdilla eli esimerkit ja mahdollinen oma allekirjoitus sinne avausviestiin mukaan eikä lähetellä heti minuutin perään uusa viestejä. Monen viestin lähettäminen peräkkäin on tuplapostaamista, se on todella tyhmän näköistä!

Huomaa myös, että pisteet kuuluvat virkkeiden loppuun.

Ainahan joku voi keksiä uuden iskulauseen, Akkarin facebook sivuillakin on aina välillä käynnissä iskulausekisa ja paras niistä lisätään aina Akkarin kuvaukseen. Leikkimielistähän tämä muutenkin vain on, mutta mitäpä siitä. :)

Nyt siis menet julkaisut osioon, painat "aloita uusi viestiketju" -nappia ja laitat topicin uudelleen pystyyn korjaamalla edellä mainitut virheet. Topicien kuuluu olla okeissa osioissa, joten katso aina, mihin osioon topicia olet tekemässä.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat