Star Wars: The Clone Wars-hahmojen arvostelut

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Antakaa joku Clone Wars-sarjassa esiintyneen hahmon nimi ja minä teen arvostelun hahmon käytöksestä, tavoista, puheesta ja muusta sellaisesta.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Boba Fett: Fett on ikuisesti katkera isänsä kuolemasta, mutta myös siitä, että sai pahoja haavoja Sarlaccin kitaan joutuessaan. Kuten monetkin varmaan tietävät, Fett vihaa "kaksoisnäyttelijäänsä" Jodo Kastia. Nuorena Boba oli melko rämäpäinen ja tottelematon, mutta omalla tavallaan tämä myös osaa ajatella ja katua kaikkia tappamiaan siviilejä.

Kapteeni Rex: Rex on ensisijaisesti uskollinen ja luottaa Anakiniin (kenraali Skywalker) yhtä paljon kuin tämän uhkarohkeaan padawaniin Ahsokaan (komentaja Tano). Rexin hermot ovat terästä ja ajattelukyky nopeaa ja ihailtavaa. Rexin puku on myös sellainen, joka saa hänet erottumaan helposti joukosta, paitsi silloin kun tämän legioonaan kuuluva Snow Gear on mukana, sillä he kaksi ovat ärsyttävän samannäköisiä. Rexin on myös helppo saada kaikki hyväksymään suunitelmat.

Vierailija

Saesee Tiin: Tiin on omalla tavallaan hiljainen ja melko vakava kaveri. Tämä on tähtihävittäjän puikoissa melko lailla kotonaan ja pitää normaalisti kaikista jedeistä parhaiten matalaa profiilia.

Even Piell: Pieni ja tosikko jedimestari, jonka hermot ovat melko pitkät. Piell puhuu hauskasti ja ilmoittaa omat suunitelmansa normaalisti juuri pahimmalla hetkellä. Tämä tekee kuitenkin loppuun asti sen, minkä on aloittanutkin.

Robonino: Hiljainen ja melko mystinen palkkionmetsästäjä. Robonino on haka kaikenlaisessa sähkönlukitus-jutuissa ja on melko tappava. Mutta myös varsinainen teknikko.

Vierailija

Kenraali Grievous: Grievous on suurikokoinen, mutta myös suuregoinen. Tällä on erityisen huvittava tapa puhua hieman kähisten ja yskiä vielä sen päälle. Grievouksen tapoihin kuuluu myös kaikenlaisen hauskan heitto Obi-Wanille sotakentällä ja myös tämän ensiesiintymissanat ovat jääneet monille päähän.

"Olen Grievous, Kaleeshien sotalordi sekä Konfederaation armeijojen ylikomentaja ja minä en ole droidi."

―Grievous

Vierailija

Komentaja Wolffe: Joukolleen ja kenraalilleen lojaali sotilas, jolla on hieman kaunaa Ventressin kanssa, sillä sen naikkosen takia Wolffe menetti oikean silmänsä. Sotilas on edelleen asiasta hieman kärttyisä ja ei kestä normaalisti olla samassa ryhmässä Threepion kanssa.

San Hill: Juonikas kaveri, joka vehkeilee melko paljon Separatistien kanssa. Katsoo sotaa aina rikastumisen kannalta ja oikeastaan hieman viisveivaa Tasavallasta.

Vierailija

Anakin Skywalker: Melkoisen äkkipikainen ja uhkarohkea "itsemurha"-lentäjä, joka rikkoo sääntöjä enemmän kuin noudattaa niitä. On harvinaisen huolehtivainen ystävistään ja padawanistaan. Ei rakasta ollenkaan Zygerrialaisia, paitsi ehkä hieman pitää heidän kuningataresta, Miraj Scintelista. Anakin motto monesti on ollut: "Riko sääntöjä, mutta älä tee siitä kovin isoa numeroa."

Asajj Ventress: Hieman crazy salamurhaaja, joka menetti molemmat jedimestarinsa ja meni vihasta pimeälle puolelle. Asajj sai uuden mestarin, Dookun, mutta alkoi vihaamaan häntä, kun tämä yritti tappaa Asajjin. Myöhemmin nainen liittyi palkkionmetsästäjäryhmää ja sen kautta hän päätyi pelastamaan Obi-Wanin Savagen ja Maulin kynsistä, jonka jälkeen tämä taas tunnustautuu jediksi. Ykköskaudessa Asajj sanoi kaikki hauskimmat vitsinsä ja sai vastaukseksi Obi-Wan huumoria.

Savage Opress: Suurikokoinen ja ehkä hieman pelottavakin murhaaja. Savage on vahva ja tappava. Tämä on jo murhannut mestari Halseyn ja tämän padawanin Knoxin sekä Adi Gallian. Savagen veljet ovat kuolleeksi luultu Darth Maul sekä edesmennyt Feral Opress.

//Kirjotan Zam Wessellistä sitten huomenna.//

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat