2013/01

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Niin kuin jo tuossa "Kultaisten kattojen kaupunki ja Barksin kritiikki maailman menosta"- blogissa sanoinkin, johtosarja ei ollut "sitä hyvää Barksia". Mutta jes.. Vihdoinkin kunnon Mikki- tarinoita! Mikään Dekkari tämä ei kuitenkaan ollut, mutta kunnon Mikki- seikkailu kumminkin! Petrossin piirrokset olivat mahtavat, samoin käsikirjoitus. Tosin vielä parempi tarina, ja mukava yllätys oli Pascal Oots&Daan Jippes- jatkosarja! Odotan innolla seuraavaa osaa. Tässäkin tarinassa sekä käsikirjoitus että piirrokset olivat mahtavat! Hyvä Aku, näytä Roopelle!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (3)

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012

Olen täysin eri mieltä Danielin kanssa. Barks-tarina oli yksiä parhaimpia Barkseja mitä olen lukenut, huumori kohdallaan! :) Mikki-tarina taas oli ihan outo. Tykkään kyllä Mikki-tarinoista, ei niissä mitään vikaa ole, mutta tämä oli vähän outo.

Sitten Jippesin tarina oli myös hyvä. Vaikka se jatkosarja onkin, niin jotenkin vaikutti hyvältä alulta.

Jatkosarjoista haluan sanoa vielä tämän vertaa:

Itse en niinkään pidä jatkiksista, olisi kiva lukea tarina suoriltaan loppuun, mutta jatkosarjoja on ihan tarpeeksi Aku Ankassa. Niitä ei ole liikaa, muttei liian vähänkään. On ne jatkikset joskus ihan ok.

goldal
Seuraa 
Liittynyt22.6.2012

Tosi hyvä vuoden eka lehti! Paras tarina oli Carl Barksin "Kultaisten kattojen kaupunki" toisiks paras oli Daan Jippesin Tarina "Pohjoisen Postiljooni"

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

ARVOSTELEN NYT SELLAISIA AKKAREITA, JOTKA OVAT JÄÄNEET HYVIN MIELEENI, JA JOITA EN OLE VIELÄ ARVOSTELLUT

Roope-setä: Kultaisten kattojen kaupunki

Hehheh! Tämä oli kyllä hauska, muttei sitä parhainta Barksia. Ei ihan sitä parhainta Barksia, mutta hyvää kuitenkin. Välillä oli tylsää lukea, kun tarina oli mielestäni venytetty väkisinkin turhan pitkäksi, mutta toki mukaviakin kohtia löytyi! 8½

Mikki Hiiri: Vieras menneisyydestä

Tykkään tällaisista avaruus-tarinoista! Tässäkin oli kivipatsaita, jotka olivatkin avaruusolentoja. Hyvä tarina, vaikka Mikki ei paljoa mitään tehnytkään, seurasi vain tapahtumia sivusta. 9-

Aku Ankka: Pohjoisen posteljooni, osa 1

Jippii! Daan Jippes on todella hyvä piirtäjä ja käsikirjoittaja! Pascal Ootsikin vaikuttaa hyvältä käsikirjoittajalta. Tälle pamahtaa 9!

Numero: Perushyvä 9-

 

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat