KäyttäjäTrivia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Terve!

KäyttäjäTrivia on tietovisailu, jossa testataan käyttäjien tietoutta käyttäjistä. Kysymyksenä esimerkiksi voisi olla: "Mikä on Jacin lempiruoka?" Kaikki kysymykset pohjautuvat kuitenkin käyttäjien omiin kertomiin faktoihin.

Kisassa on kausia, yksi kausi kestää niin kauan, kunnes viimeinen käyttäjä on selviytynyt loppuun saakka. Aivan, kyseessä on pudotuspeli. Erikoiskausia kuitenkin on, joissa on erilaiset säännöt.

Jokaisella kisaajalla on yksi veikkaus jokaiseen kysymykseen. Seuraavan veikkauksen saa tehdä, kun edellinen on vahvistettu vääräksi. Jos veikkaus menee oikein, saa kisaaja luvatut pisteet ja seuraava kysymys tulee. 

Kysymyksiä tulee silloin kuin tulee, vain minun esittäminäni. Se käyttäjä, jolla on vähiten pisteitä viikossa, tippuu pelistä pois. Jos useammalla henkilöllä on sama, pienin pistemäärä, äänestetään. Jos kukaan ei  ole saanut pisteitä, äänestetään. Itseään ei saa äänestää.

Joillakin käyttäjillä on oikeus tehdä kysymyksiä kisaan minun lisäkseni. Luvan saa ainoastaan minulta. Luvalliset:

- Kia K

Jos jonkun epäillään luntanneen vastausta kysymykseen, ja jos tämä todetaan oikeaksi, hän saa varoituksen. Kun yhdellä kisaajalla on varoituksia kolme, tippuu hän pelistä pois ja saa porttikiellon seuraavalle kaudelle.

KäyttäjäTriviassa on kierroksia, yksi kierros kestää maanantaista lauantaihin, joiden päivien aikana tulee kysymyksiä tasaisesti. Lauantaina foorumien sulkeuduttua kierros päättyy ja sunnuntaina katsotaan, kuka on saanut eniten pisteitä. Maanantaina alkaa uusi kierros ilman yhtä pelaajaa. Vanhat pisteet eivät häviä, ne pidetään tallessa, eikä välttämättä tarvitse viikon aikana vastata mihinkään kysymykseen, jottei tipu.

Kun kolme finalistia ovat selvillä, esitetään kaksi kysymystä. Se, kuka ei ollenkaan saa pisteitä, tippuu. Jos kukaan ei tiedä kysymyksiä, tulee uudet. Jos sama käyttäjä vastaa molempiin kysymyksiin oikein, hän pääsee finaaliin. Kahden henkilön välille, jotka eivät vastanneet semifinaalikierroksella kysymyksiin oikein, saavat uudet kysymykset. Se kumpi vastaa ensimmäisenä oikein johonkin kysymykseen, pääsee finaaliin. Finaalissa esitetään päivän aikana mahdollisimman monta kysymystä, ja se, kummalla on seuraavana päivänä eniten pisteitä (kaikki kaudella haalitut pisteet lasketaan, myös semifinaalikierroksen), voittaa KäyttäjäTrivian voittajan tittelin. Semifinaalissa ja finaalissa esitetään vain yhden pisteen kysymyksiä.

Kysymyksiä on kerrallaan auki vain yksi, vaikka aiemmin oli maksimissaan kaksi ja poikkeuksellisesti kolme. Lisäkysymys on poistunut käytöstä ja lisäkysymys ilmoitetaan samassa kysymyksessä, mutta pistemääriä nostetaan kysymysten mukaan.

Joulutauko alkaa joka vuosi aatonaattona 23.12. ja päättyy 7.1. Muita juhlataukoja tulee varmasti olemaan, mutta niistä ei vielä sen kummemmin ilmoiteta.


Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Kausi 1 jatkuu tässä topicissa seuraavalla kokoonpanolla 7.1.2013, eli huomenna: 

- ZeroZeroSeven           (7p)
- Daniel10                    (4p)
- hullupolla, Rapkissa    (1p)
- Maki11, tuplanolla392 (0p)

Seuraava koskee Maki11:ta ja tuplanolla392:ta. Se, jota näistä käyttäjistä ei näy kierroksella kaksi, tippuu automaattisesti. Tässä tapauksessa muut kisaajat saavat päättää halukkaista ketkä tulevat heidän tilalleen.

Neuvoisin kaikkia vanhoja kisaajia lukemaan aloitusviestin, sääntömuutoksia on jokunen.

Vierailija

Joulutauon jälkeen ensimmäinen kysymys:

Kuka oli "Vuoden tulokas"- kategorian voittaja Markku- gaalassa 2010? (1p)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

ZZS on luultavasti oikeassa, mutta veikkaan silti Lucaria. Seuraava kysymys, sillä jompi kumpi se noista oli!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Mitä? Rapkissa ei tainnut rekisteröityä 2010? Katsoitteko nyt varmasti että oli kyseessä 2010 vai 2012? Kysymys on vielä auki: "Kuka oli "Vuoden Tulokas"- kategorian voittaja Markku- gaalassa 2012? (1p)

Vierailija

Kaikki vastaukset ovat vääriä. Vihje: Kyseinen henkilö loi kisan, josta pyörii nykyäänkin televisiosarja aktiivisesti.

ZeroZeroSeven
Seuraa 
Liittynyt3.12.2012
Jac

Mitä? Rapkissa ei tainnut rekisteröityä 2010? Katsoitteko nyt varmasti että oli kyseessä 2010 vai 2012? Kysymys on vielä auki: "Kuka oli "Vuoden Tulokas"- kategorian voittaja Markku- gaalassa 2012? (1p)

Oho, aivopieru... ^^

No sitten jonikuusysi?

Vierailija

Enpäs tarkoittanutkaan Putousta! Kyseessä ei ole suomalainen sarja..

Ja siis kysymys on tämä: Kuka oli "Vuoden tulokas"- kategorian voittaja Markku- gaalassa 2010 (1p)?

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Fort Tripla?Hänhän muistaakseni loi selviytyjät joka pyörii tällä hetkellä.Ja muutenkin hän on aika suosittu että hänhän se voisi olla.

T:Rapcat ja muut kotimaiset

Vierailija

Viikon puolessa välissä ja ensimmäinen kysymys sulkeutui. Hyvin menee...

Rapkissa sai pisteen Fort Tripla- vastauksellaan.

Pistetilanne:

- ZeroZeroSeven           (7p)
- Daniel10                    (4p)
- Rapkissa                   (2p)
- hullupolla                  (1p)
- Maki11, tuplanolla392 (0p)

 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat