2013/02

Seuraa 
Liittynyt22.6.2012

Tosi hyvä lehti! Paras tarina oli Arild Midthunin "Tupu, Hupu ja Lupu: Aarrejahdissa". Toisiks paras oli tarina "Aku Ankka: Visapäät". Kolmas oli tietty Daan Jippesin:"Pohjoisen posteljooni".

Kommentit (2)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kaikki erittäin hyviä tarinoita! Johtosarja oli mahtavan yksityiskohtainen, toinen tarina todella hauska ja kolmas erittäin jännittävä! Tällaisia lehtiä lisää! Harmi että tuo oli jo viimeinen Tiima-Täppäri tarina :( Toivottavasti Toimitus pistää niiden tilalle vieläkin parempia tarinoita, vaikka se onkin lähes mahdotonta ;D Suututtaa kun Roope voitti sen "taistelun" Akua vastaan siinä jatkosarjassa. Mitäköhän muuten tuo "Mikki uudistuu" oli tarkoittavinaan tuossa Ensi kerralla- kohdassa?

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012

Ihan ok lehti. Tiima-Täppäri-tarina oli jälleen hyvä, vaikkei tällä kertaa ehkä ihan niin paljoa liittynyt historiaan, muutakuin merirosvot. Ja saattaa olla, että Täppäri-tarinoita ei ole enempää, mutta voi olla että meitä vaan pelotellaan, ja kohta taas ihmeen kaupalla Ankanpojat ja Roope kierivät Aku Ankan kannessa uuden Täppäri-tarinan merkiksi. :)

 

Arvosanat:

Aarrejahdissa 9+

Visapäät 9-

Pohjoisen posteljooni 8+

 

Yksisivuiset:

Hätäapu 7

 

Kansi: 9

Kannen perustelut: Arild Midthunin hieno kansi, jossa hienot yksityiskohdat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat