Kirjoita pisin sana.

Seuraa 
Liittynyt6.4.2012

Ajattelin tehdä pienen kilpailun. Tavoitteena on kirjoittaa mahdollisimman pitkä sana, jonka olet keksinyt itse. Pitkiä sanoja ei saa hakea internetistä.

Kilpailussa on 3 erää ja finaali. Voitte ilmoittautua topiciin palstalla ja kirjoittakaa myös mukaan keksimäsi pitkä sana. Ilmoittautuminen päättyy 7.2. ja samalla julkaistaan toiseen erään päässeet kilpailijat. Kolmanteen erään päässeet julkaistaan 10.2. ja finaaliin 13.2. Finaali kestää kaksi päivää ja voittaja julkaistaan 16.2.

Julkaisen myöhemmin, kun ilmoittautuminen on loppunut listan, jossa näkee kuinka monta kilpailijaa jokaisesta erästä karsiutuu.

T: säveltäjä

Sivut

Kommentit (36)

säveltäjä
Seuraa 
Liittynyt6.4.2012

Hei!

En voi vielä julkaista toiseen erään päässeitä, koska vain kaksi käyttäjää on ilmoittautunut. Nyt vain rohkeasti kilpailemaan.

Tässä vielä muutetut päivämäärät:

Ilmoittautuminen päättyy 14.2. jolloin myös julkaistaan toisen erän kilpailijat.

Kolmanteen erän kilpailijat julkaistaan hiihtoloman jälkeen, eli 25.2.

Finaalin kilpailijat julkaistaan 4.3. ja voittaja julkaistaan heti kun viimeiset sanat ovat kirjoitettu.

 

 

säveltäjä
Seuraa 
Liittynyt6.4.2012

Hei!

Nyt julkaisen toiseen erään päässeet. Eli he ovat Raha Reiska 01 ja Yksi.

Ilmoittautuminen on vielä mahdollista, tosin silloin ilmoittaudutte toiseen erään. Ilmoitan sitten, kun ei enää voi ilmoittautua.

Magia00
Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Ilmoittaudun!

 

viisisataamiljardiakuusimiljoonaaseitsemäntuhattayhdeksänkymmentäyhdeksänsataakahdeksankymmentäseitsemän.

Aika pitkä... Hyväksytäänkö???

murrrRRRUURRR matkijoille. Ärrinmurrin.

 

-magialta pikää magiaa-

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

En ilmoittaudu, mutta tässä todella pitkä sana, jota voisi pidentää loputtomiin: esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesies esiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiesiisä

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

....
Seuraa 
Liittynyt19.1.2013

Toivottavasti ilmoittautuminen ei vielä ole päättynyt, minä nimittäin ilmoittaudun.

Sanani on:

Yksinkertaistuttamattomuudellansakaan.

Miksiköhän kukaan ei lue Valtiopelin sääntöjä, kaikki vaan tulee mukaan jollain miljardin ihmisen ydinasevaltioilla?

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

isänpojantädinsedänpapanmummonäisdinenonsisarenveljenpojanpojanpojanäidinsisarentyttärenpojanisänpapanmummonmummonlapsenlapsenlapsenlapsenlapsentytär.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Vіerailija
Seuraa 
Liittynyt29.4.2010

En ilmoittaudu, mutta tässä ehdotuksia:

 

Golfvirtahepo

 

Asdfasdfasdfasdfasdfasdfsa98yhs9eugyheisöogj

 

Savonsuomalais-ruotsalaisvaramekaanikkokengänkiillottajavaihdevuosipotilaskipsijalka-ampuma-aserikossellitoverikenraaliluutnanttikeltatautilähdekaappikellonvirittäjäjuoksupoikavisionääriprofessoripianonvirittäjäteologiapulaissivutoimisijaisvarakonttorirottavesikauhulevittäjäyksityisetsivähanslankaristressipalloinsinöörsuunnittelija

 

Kolmivarvaslaiskiaisettomattomuudettamattomuudellistamattomastikaankohankin

Vіerailija
Seuraa 
Liittynyt29.4.2010

Savonsuomalais-ruotsalaisvaramekaanikkokengänkiillottajavaihdevuosipotilaskipsijalka-ampuma-aserikossellitoverikenraaliluutnanttikeltatautilähdekaappikellonvirittäjäjuoksupoikavisionääri

professoripianonvirittäjäteologiapulaissivutoimisijaisvarakonttorirotta

vesikauhulevittäjäyksityisetsivähanslankaristressipalloinsinöörsuunnittelija

 

Savonsuomalaisjokin osiin jaettuna, että se on helpompi lukea.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat