Ankalliskirjallisuuden klassikot

Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Kuten otsikosta varmaan huomaattekin, tarkoitus on keskustella tästä sarjasta. Syy, miksi tein tämän juuri ankallisklassikoista on tämä; mielestäni tässä sarjassa oli, tai siis on jotain hm. Poikkeuksellista mistä olisi kiva jutella. Ei tavallista ankkasarjakuvaa vaan jotain muuta.

Itselläni on ankallisuuskirjallisuuden klassikot 1, tuulen tuomaa ja muita tarinoita. Luen jo neljättä kertaa sitä. Ainoa tarina jonka jo tiesinkin ihan "aitona" ei siis ankkaversiona oli 'erämaan kutsu'. Kuunneltiin 5. Luokalla se koulusta. Tuo ankkaversio ei kyllä ollut lainkaan niin raaka. Aidossahan versiossa tämä koira tappaa intiaaneja ja raatelee niitä ja plaa plaa.

Tähän mennessä ilmestyneet:

http://kauppa.akuankka.fi/Sarjakuvakirjat/Ankalliskirjallisuuden-klassikot/Ankalliskirjallisuuden-klassikot-1-Tuulen-tuomaa-ja-muita-tarinoita.html?ProductUUID=ovoK7A8g8kYAAAE2ADwvGT__&CatalogCategoryID=SQsK7A8hIGoAAAE5sIQZXbvZ

http://kauppa.akuankka.fi/Sarjakuvakirjat/Ankalliskirjallisuuden-klassikot/Ankalliskirjallisuuden-klassikot-2-Nelja-muskettisoturia-ja-muita-tarinoita.html?ProductUUID=qrAK7A8gnOYAAAE51JdT_lDO&CatalogCategoryID=SQsK7A8hIGoAAAE5sIQZXbvZ

 

-magialta magiaa-

Kommentit (4)

TouhuAku6
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Minusta Erämään kutsu- Ploto versio on surullinen. Tuli itku kun luin sitä.

Olen bänneillä tuntemattomista syistä. Sanoo vain, että Kirjoitusoikeutesi on poistettu. Saisinko ne takaisin. Kiitän, jos saan.

Magia00
Seuraa 
Liittynyt23.2.2012
TouhuAku6

Minusta Erämään kutsu- Ploto versio on surullinen. Tuli itku kun luin sitä.

Aito vasta surullinen onkin... Koiraa lyödään verille yms. Kuitenkin siitä olisi tullut liian raaka jos sen olisi laittanut semmoisena siihen kirjaan.

 

-magialta magiaa-

 

Vierailija

Itse en ole tutustunut näihin Ankalliskirjallisuuden klassikoihin, sillä päällisin puolin ne eivät ole minun silmiini näyttäneet kovin kiinnostaville. Mutta voihan olla, että joku päivä vielä avaan jonkun tuon sarjan kirjoista, sillä luen paljon ja todellisiin klassikoihin perustuvat Ankka -tarinat ovat varmasti mielenkiintoisia. Nyt sitä innostusta ei vain ole tullut.

-Scrooge McD, the Richest Duck in the World and King of the Klondike-

Magia00
Seuraa 
Liittynyt23.2.2012

Mitä ihmettä, täällä näkyy vain 4 viestiä vaikka viestimäärä näyttää viittä... Kummallista. Muttaasiaan.

Miksiköhän tuossa ensimmäisessä tarinassa melkein kaikki oli romantiikkaa? Onko nämä jotain rakkausteemaisia vai??? Ilmeisesti niin on tuo toinenkin osa, jos Romeosta ja Juliasta jotain voi päätellä :D.

Muuten, onko jollakin tämä kakkososa???? Millainen se on?

 

-magialta magiaa-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat