Paras käyttäjä-kisa 4

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Oikein hyvää huomenta/päivää/iltaa/mitälie Aku Ankka sivun väki! Paras käyttäjä-kisa on edennyt jo neljänteen kauteensa! Oikeastaan viidenteen. Sillä toisin kuin useat luulevat, tämä kisa keksittiin jo vuonna 2008 (Vai oliko se 2009?) Niinpä tein samanlaisen kisan, tosin uudistin oikeastaan aika paljonkin sääntöjä sun muita. Joka tapauksessa kisa jatkuu, ja saa nähdä kuka tällä kertaa voittaa. Linkit edellisiin kausiin ja niiden voittajat:  
http://www.akuankka.fi/keskustelu/27016/ketju/paras_kayttaja_kisa (Voittaja: kuutio-purkka)
http://www.akuankka.fi/keskustelu/27432/ketju/paras_kayttaja_kisa_2 (Voittaja: Tomppu-97)
http://www.akuankka.fi/keskustelu/55996/ketju/paras_kayttaja_kisa_3 (Voittaja: CupicGum)
Tässä aloitusviestini Paras käyttäjä- kisan ensimmäiseltä (toiselta) kaudelta:

Lainaus:
My: Ensimmäiseksi tähän kisaan osallistuu 20 käyttäjää. Kun 20 käyttäjää on osallistunut kaikki saavat äänestää heidän mielestään parhainta osallistunutta käyttäjää. Tämä äänestys kestää viikon. Äänestäkää mielestänne ystävällisintä ja asiallisinta käyttäjää niistä kahdestakymmenestä jotka tähän kisaan osallistuu.
Viikon äänestyksen jälkeen, eli ensi maanantaina, kymmenen eniten ääniä saanutta pääsee mukaan kisaan. Ja muistakaa: Tässä kisassa tehtävät eivät olekkaan mitä tahansa "Keksi oma biisi!" tehtäviä, vaan esim. Auta uusia käyttäjiä- viikkoja, jolloin nimen mukaisesti autetaan uusia käyttäjiä. Tuo oli esimerkki, tuollaista tehtävää ei todennäköisesti tule, mutta ehkä jotain sinne päin...

Ja lopuksi vielä muistuttaisin, että alunperin Paras käyttäjä kisassa uuden kisan teko tapahtui niin, että kisan voittaja tekee uuden kauden. Jos hän ei halua, hän luovuttaa sen teon hopealle päässeelle. Jos hänkään ei halua vetää uutta kautta, luovuttaa hän "juontajan" paikkansa pronssisijalla olevalle jne...

Tehtävänteko aikaa on aina maanantaista perjantaihin, ja viikonloppuisin annetaan ääniä parhaiten tehtävän suorittaneelle. Kaikki saavat äänestää.  Hekin, jotka eivät ole kisassa mukana. Suositus olisi, ettei viimekauden kulta, -ja hopeasijalla olevia käyttäjiä ei tulisi mukaan, muuten voitto olisi jo aika varma.

Ei muuta kuin kokeilemaan osallistumaan, sillä osallistujathan selviävät vasta ensimaanantaina! 

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Kommentit (269)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kolmessa tunnissa kaksi osallistujaa.. No, eipä haittaa. Mikäli homma jatkuu tätä tahtia, käyttäjiä olisi melkein kuusikymmentä, kun aletaan äänestämään kuka pääsee kisaan mukaan ;D Mutta vain kaksikymmentä ensimmäistä pääsee mukaan, muistakaa se. Olkaa siis nopeita, tai hitaita, rippuu kuinka aktiivista täällä on.

Osallistujat:
sählääjä
Magia00

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Yritän päivittää mukaan hakioiden nimet aina kaikkien sivujen ensimmäiselle sivulle. Ainakin sinne jonnekkin sivun alkupäähän.

Osallisutjat/Käyttäjät jotka yrittää päästä osallistujiksi;
sählääjä
Magia00
Valdonado
turhamies15
duck26
Yuk7on
ZeroZeroSeven
Rapkissa

Äänestyt alkaa kun 20 hakijaa on mukana, ja loppuu kun ääniä on tullut tarpeeksi, eli ehkäpä jo ensi maanantaina. Yritetään ainakin saada kisa käyntiin siihen mennessä :)

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat